De mooiste houten vloeren van het Gooi

houten vloeren in het Gooi, de mooiste vloeren voor veel voordeel.
Houten vloeren in het Gooi

Een prachtige Frans eiken Abdij vloer, eiken zoals het bedoeld is, deze planken zijn ook nog eens licht verouderd. en kosten 39,95 op 16 cm breed. (Zie boven)

Houten vloeren in het Gooi. Houten vloeren zijn erg populair in het Gooi.
Ook voor het Gooi geeft de Vloerderij samen met de Houtfabriek een prachtige uitgebreide houten vloeren showroom, practisch alle houten vloeren liggen hier, denk eens aan de traditionele massieve houten vloer, de rotsvaste multiplanken en ook diverse visgraat vloeren. Met name de multiplanken zijn gewild in het Gooi, deze onwrikbare planken kunnen super goed in combinatie met vloerverwarming ingezet worden. De massieve houten vloeren echter worden doorgaans gekocht door puristen, die het niet erg vinden als een houten vloer zo nu en dan ietsje werkt. De mooiste houten vloeren in het Gooi
Het Planken visgraatparket is een trend van de laatste tijd, voor dit parket worden brede planken gebruikt en zodoende krijgt een houten vloer dan ook wel een heel speciale uitstraling. 

Houten vloeren in het Gooi. Er gaan steeds meer houten vloeren naar het Gooi
Je ziet maar weer, dat een Bourgondische houten vloer goed samengaat met klassieke meubelen.

Houten vloeren in het Gooi is hierdoor een zeer uitgebreide houten vloeren showroom en kan dus alles wat er vandaag de dag op houten vloeren gebied te koop is laten zien.
Vanuit deze
showroom worden de houten vloeren in het Gooi geleverd. Ook die veilig & vaste multiplanken, dit zijn houten vloeren die met name op vloerverwarming gelegd worden, want ook in het Gooi worden nieuwbouwwoningen standaard met vloerverwaming opgeleverd, dus de meeste houten vloeren in het Gooi worden gemonteerd op vloerverwarming. Kom maar gauw eens kijken.

Houten vloeren leverancier in het Gooi.
Je staat maar zo bij ons op de stoep van onze uitgebreide showroom. Je kunt hier elke avond terecht (wel even bellen).
Legio houten vloeren liggen hier mooi te zijn. Gewoon heel leuk en interessant om te bekijken en het zijn ook nog eens een leuke avonden bovendien.
We zorgen uiteraard ook prima voor de innerlijke mens.