Houten vloeren prijs

Houten vloeren prijs

Houten vloeren prijs, bij de Vloerderij aan de lage kant.

Wanneer je aan een houten vloeren prijs denkt, denk toch zonder erg, die zijn toch niet voor mij weggelegd. Maar dat is helemaal niet zo, want de houten vloeren prijs bij de Vloerderij is best wel betaalbaar. Je schaft al een massieve eiken Abdij vloer aan voor € 31.- m2 incl. de btw.
(16cm) Bij de Vloerderij krijg je een keiharde kwaliteit zoals je kunt verwachten en dan ook nog eens een lage basisprijs.. En wat wil een mens nog meer.

De houten vloeren prijs zal je compleet verrassen.    De Vloerderij heeft steeds prachtige houten vloeren aanbiedingen in de showrooms.

Kom je licht maar eens opsteken of bel eerst voor wat meer extra informatie…we zijn tel. bereikbaar tot 22.00 uur 0521-515432 (centrale)

Regelmatig zijn er nog speciaal geprijsde massief houten vloeren of multiplanken, want soms kunnen we overproducties enz. aanbieden. Dit verschilt wel van week tot week. Neem nu onderstaande Frans eiken vloer (foto), 2 cm dik en in country Abdij uitgevoerd. Deze speciale aanbiedingen komen frequent voor en informeer gerust maar eens naar de mogelijkheden. Een houten vloeren prijs kan hierdoor voor jou dubbel aantrekkelijk zijn. De vloeren worden rechtstreeks betrokken van bekende schaverijen in binnen- en buitenland. En zodoende slaan we de tussenhandel zoals bijv. de groothandel uit.
De speciale aanbiedingen vallen ook onder de normale garantie, het maakt dus niet uit, want de goedkope houten vloeren aanbiedingen zijn ook van goede kwaliteit.


Houten vloeren prijs is niet hoog bij de Vloerderij.

Houten vloeren prijs

Houten vloeren prijs kan soms lichtjes variëren, vooral bij de voorkomende en de speciale extra aanbiedingen, informeer dus op tijd wat er al zo beschikbaar is!De houten vloeren prijs is bij de Vloerderij gebaseerd op overproducties bij de diverse schaverijen en importeurs en deze aanbiedingen kunnen wekelijks verschillen. En regelmatig worden de vloeren dan ook rechtstreeks vanuit de vloeren schaverij geleverd!
Een houten vloeren prijs komt niet zo maar tot stand, er gaat nogal wat aan vooraf, maar het belangrijkste is om scherp bij je leveranciers in te kopen. En zo'n scherpe inkoop komt dan weer ten goede aan de consument.

De houten vloeren prijs, die is goed bij de Vloerderij

Houten vloeren met soms wel een korting tot wel 20%, ja hoor dat is zeker niet onmogelijk, je kunt onze prijzen wel vergelijken op internet en je zult het zelf zien. Wij zorge er altijd voor dat de prijs kwaliteitverhouding goed in balans is en zorge altijd voor jouw juiste houten vloeren prijs.