Houten vloeren showroom voor Groningen


Houten vloeren in de regio van Groningen

Bel voor een afspraak op zaterdag en kom dan naar Borgercompagnie het is maar 20 minuutjes vanaf de stad Groningen. t Is de moeite. De Vloerderij., de meest betrouwbare houten vloeren leverancier voor de stad en provincie Groningen.

Houten vloeren regio Groningen...Hele mooie houten vloeren. Houten vloeren voor de stad Groningen en de hele provincie.

In de provincie Groningen in Borgercompagnie staat onze meest noordelijke showroom. Een boerderij vol met houten vloeren, oude houten vloeren, nieuwe vloeren, kortom voor elk wat wils. Ook zijn hier de bekende multiplanken te zien. Kom hier gerust eens ronddwalen en ontdek jouw houten vloer aanbieding. Bel gewoon eens met de Vloerderij voor een afspraak op zaterdag 0521-515432 Je kunt ons bereiken tot 10 uur ’s avonds.

Houten vloeren regio Groningen. De Vloerderij is er met een showroom vol met houten vloeren voor de provincie Groningen.
Ook kun je hier verouderde, geschraapte en geborstelde vloeren zien liggen. Houten vloeren regio Groningen met een eeuwenoude boerderij als showroom voor de meest schitterende houten vloeren en heel transparant allemaal, je kunt nl. zelf die oude authentieke werkplaats bekijken, waar ook eiken bedden, tafels en deuren gebouwd worden.

Wil je liever eerst nog een vloerflits van je favoriete houten vloer bekijken?, klik dan Hier
Van elke vloer een film..Gewoon kijken, er zijn genoeg houten vloeren te zien. Houten vloeren regio Groningen daar liggen al die houten vloeren op grote oppervlakten.

Vloerderij Borgercompagnie 252 9631TP Borgercompagnie 06 46 381181

houten vloeren regio Groningen. De houten vloeren showroom voor de provincie Groningen.
In de showroom van de Vloerderij in Borgercompagnie liggen ook die super Bourgondische eikenhouten vloeren.

In deze houten vloeren showroom voor Groningen vind je de meest uiteenlopende houten vloeren aanbiedingen. Kom gauw eens langs in deze Vloerenboerderij propvol met de mooiste houten vloeren aanbiedingen voor de provincie Groningen...maar 20 minuten rijden vanaf de stad.

Heel veel houten vloeren aanbiedingen in de showroom van de Vloerderij regio Groningen.
Deze houten vloeren showroom is bedoeld voor de gehele provincie Groningen. Houten vloeren Winschoten, houten vloeren Haren, houten vloeren Delfzijl en ook houten vloeren Stadskanaal. Maar regelmatig hebben we ook Drents bezoek. Want klanten uit Assen zijn er in een klein half uurtje.
Houten vloeren regio Groningen daar vind je dus een geweldige vloerenervaring.