Houten vloeren showroom voor Groningen. TOP


Houten vloeren in de regio van Groningen
                     De Vloerderij Ulgersmaweg 18 – 2- 9731 BS Groningen     Houten vloeren regio Groningen. Bel ons.

Houten vloeren regio Groningen. Vanuit eigen werkplaats

Kom naar die uitgebreide showroom en houten vloeren fabriekswerkplaats (1200 m2) in Groningen. t Is echt de moeite waard. De Vloerderij., de meest betrouwbare houten vloeren leverancier voor de stad en provincie Groningen. Al meer dan 20 jaar bezig in de hele regio. We zijn tevens gespecialiseer in Visgraatparket. Werkelijk alle uitvoerigen visgraat kunnen wij je tonen.

            Houten vloeren regio Groningen...Hele mooie houten vloeren. Houten vloeren voor de stad Groningen en de hele provincie.

Parket en houten vloeren in de stad en regio Groningen.

In de stad Groningen is onze meest noordelijke showroom gevestigd. 1200 m2 vol met houten vloeren, oude houten vloeren, nieuwe vloeren, kortom voor elk wat wils. Ook zijn hier de bekende multiplanken te zien. Kom hier gerust eens ronddwalen en ontdek jouw houten vloer aanbieding. Bel gewoon eens met de Vloerderij voor een afspraak Je kunt ons dagekijks bereiken. Kom bij ons de laatse vloermode bekijken. Verouderde eiken vloeren, ruw geschaafde eiken vloeren, planken visgraat vloeren. Gerookte uitvoeringen. Alles is er. Houten vloeren regio Groningen heeft het in huis.

houten vloeren in de regio Groningen      Visgraatparket kopen in Groningen. De Vloerderij 

Vele afwerkmogelijkheden in parket en houten vloeren.

Ook kun je hier de geschraapte en geborstelde vloeren zien liggen. Houten vloeren regio Groningen met een uitgebreide showroom voor de meest schitterende houten vloeren en heel transparant allemaal, je kunt nl. zelf die oude authentieke werkplaats bekijken, waar ook speciale verouderings technieken toegepast worden.
Er zijn hier genoeg houten vloeren te zien. Houten vloeren regio Groningen daar liggen al die houten vloeren op grote oppervlakten.De afwerkmogelijkheden zijn legio.

Parket en houten vloeren in Groningen. De Vloerderij    Houten vloeren in Groningen. Aan de Ulgersmaweg

Een vanzelfsprekend houten vloerenvak. Hier in Groningen.

In de showroom van de Vloerderij liggen ook die super Bourgondische verouderde eikenhouten vloeren. In deze houten vloeren showroom voor Groningen vind je de meest uiteenlopende houten vloeren aanbiedingen. Kom gauw eens langs in onze uitgebreide showroom propvol met de mooiste houten vloeren aanbiedingen voor de provincie Groningen en uiteraard de stad. Je komt terecht in de houten vloeren fabriek/werkplaats waar het vloerenvak nog puur vakkundig uitgevoerd wordt. Kom maar kijken. 

Heel veel houten vloeren aanbiedingen in de showroom van de Vloerderij regio Groningen.       Heel veel houten vloeren aanbiedingen in de showroom van de Vloerderij regio Groningen.

Deze houten vloeren showroom is bedoeld voor de gehele provincie Groningen. Houten vloeren Winschoten, houten vloeren Haren, houten vloeren Delfzijl en ook houten vloeren Stadskanaal. Maar regelmatig hebben we ook Drents bezoek. Want klanten uit Assen zijn er in een klein half uurtje.
Houten vloeren regio Groningen daar vind je dus een geweldige vloerenervaring.

De Vloerderij Ulgersmaweg 18 – 2- 9731 BS Groningen