houten vloeren renovatie Flevoland

Eikenhouten vloeren en parketvloeren renovatie Flevoland

 

houten vloer opfrissen

Houten vloer schuren en opknappen
Huizen met schitterende houten vloeren liggen beter in de markt.

Is je houten vloer aan renovatie toe? En denk je het moet er eindelijk maar eens van komen? Je kunt zelf een schuurmachine huren en aan de slag gaan, maar je kunt ook gebruik maken van een vloerenvakman.

Als je onderstaand formulier in vult, ben je er zo achter wat de mogelijkheden zijn en wat het kost.
 

Houten vloeren renovatie in Flevoland.
Houten vloer renovatie in Flevoland, dus ook in Almere, Lelystad, Dronten en Swifterbant.

 

Houten vloeren renovatie Flevoland
Houten vloeren renovatie in Flevoland.

Een ter zake kundig team van parket experts restaureren houten- en parketvloeren door de hele provincie Flevoland, ze zijn hier goed bekend. In een eerste vloer-evaluatie worden je wensen besproken en wordt er een overzicht opgesteld en een volledig plan de campagne uit gestippeld.
 

Houten vloeren renovatie in Flevoland

Vanzelfsprekend renoveren de vloerenvakmannen ook in deze provincie je houten vloer, visgraat-parket, massieve houten vloeren en natuurlijk ook de bekende Duo-, Combi- Multiplanken. De vloeren experts geven je oude vloer weer die uitstraling van ooit, maar dat is nu juist de bedoeling toch?

Houten vloeren renovatie in Flevoland. Je “versleten” parketvloer wordt helemaal weer in een super conditie om getoverd, de vloer wordt dus intensief en grondig geschuurd en gepolijst, geolied in een kleur die jij mooi vindt, of juist modern gelakt met een water gedragen lak. Ook kunnen er nieuwe plinten gemonteerd worden. En hierin bestaat ook een groet variatie.