houten vloeren renovatie Zeeland

Eikenhouten vloer renoveren Zeeland. Houten vloer schuren Zeeland.

Houten vloeren renovatie Zeeland

Huis te koop. Voorzien van een goed onderhouden houten vloer. Je leest het vaak! Wellicht is jouw houten vloer of parket ook eindelijk eens aan onderhoud toe. Maar je stelt het steeds uit. Zelf de schuurklus ter hand nemen kan natuurlijk, maar je kunt het ook laten doen door een ervaren specialist. Een vloerenvakman dus. Vul gewoon het formulier eens in en je zult zien dat vloerrenovatie echt betaalbaar is.

houten vloer schuren. Parket schuren offerte.

 

Houten vloeren renovatie in Zeeland.

Houten vloer renovatie in Zeeland, dus ook in Vlissingen, Hulst en Middelharnis. Houten vloer renovatie ZeelandHouten vloeren renovatie in Zeeland Een gekwalificeerd team van uitgesproken specialisten en vaklui renoveren houten vloeren in de hele provincie Zeeland. In een eerste uitgebreid gesprek wordt de conditie van je parketvloer of massieve vloer besproken en wordt er een prijs uitgerekend en ook een volledig en gedegen plan uit gestippeld.

Houten vloeren renovatie in Zeeland. Uiteraard verzorgen wij ook in dit deel van Nederland een totale facelift van je parket, houten vloer of Multiplank. Onze vaklui maken er zo wie zo er iets super moois van!!

Houten vloeren renovatie in Zeeland, je oude parketvloer wordt helemaal onder handen genomen, dus 100% geschuurd, gepolijs en opnieuw geolied of zoals je wilt mooi gelakt. Zelfs nieuwe plinten kunnen geheel naar je eigen smaak gemonteerd worden.