Lamelparket in Utrecht. Gunstig bij de Vloerderij.

 
Lamelparket Utrecht. Je koopt het bij de Vloerderij

Lamelparket Utrecht: Deze mooie soort parket wordt verkocht onder verschillende merknamen. Te noemen. Multiplank, Duoplank of combiplank. Ze zijn onverwoestbaar en liggen onbeweeglijk en...Ze worden zonder problemen toegepast in combinatie met vloerverwarming. Lamelparket Utrecht? Jazeker ook hier te koop in een prachtige en uitgebreide houten vloeren showroom in Westbroek net eventjes onder Utrecht. wil je eens komen kijken? Lamelparket Utrecht. Heel mooi lamelparket van de VloerderijJe parket of houten vloer ligt al te wachten.

Lamelparket te koop in Utrecht. Kom naar onze showroom.
Lamelparket is verkrijgbaar in meerdere breedtes en ook de eiken toplaag kan in dikte varie
ëren. 

Lamelparket Utrecht Veilig&Vast. Lamelparket is op dit tegenwoordig wel de meest stabiele en zeker ook populaire houten vloer. Multiplank verlijmd lamelparket werkt nauwelijks meer en kan zwevend maar ook verlijmd gemonteerd worden worden. Voor vloerverwarming is het in practisch alle gevallen aan te bevelen. Lamelparket is in diverse breedtes en diktes leverbaar. Super veel keus.

Lamelparket  te koop in Utrecht. Parketzaak in Utrecht met lamelparket.
Lamelparket Utrecht: Verkrijgbaar in de mooiste olietinten. Tegenwoordig wordt er heel veel met olie gewerkt, want olie op een houten vloer geeft een pure natuurlijk uitstraling. De tinten gaan van heel licht naar bijna zwart en ook de antiek ogende kleuren zijn nog steeds populair. De kleuren wit en grijs doen het wel bijzonder goed. Lamelparket Utrecht: Ook hier de mooiste oliekleuren.

Lamel parket koop je bij de Vloerderij in de showroom bij Utrecht.

Lamelparket Utrecht: Zo’n mooi lamelparket is ook een puur originele houten vloer, maar nu met een drager/onderkant van kruislings gelijmd berkenhout. Lamelparket heeft hiernaast een harde en sterke en stevig verlijmde eiken toplaag. Zo'n eiken multiplank, een plank die overal inzetbaar is. Een super originele plank en niet van massief eikenhouten te onderscheiden is. Lamelplank Utrecht? De Vloerderij levert ze.


Onze showroom van wel bijna 400 m2 is maar eventjes rijden, maar je krijgt hier meteen heel veel ideeën en je ziet ook alle mogelijkheden op vloerengebied. Een jong professioneel en dynamisch team adviseert je. Jonge mensen met passie voor eiken produkten, want er worden hier in eigen werkplaats ook nog andere interieur (Industriële) artikelen gemaakt. Ga maar eens kijken. Lamelparket Utrecht. Veel meer dan alleen maar planken.