Lamelparket in Utrecht. Gunstig bij de Vloerderij.

Lamel parket Utrecht.             Lamelparket kopen in Utrecht. Een Duoplank kopen in Utrecht

Lamelparket Utrecht dat is super parket.

Deze mooie soort parket wordt verkocht onder verschillende merknamen. Te noemen. Multiplank, Duoplank of combiplank. Ze zijn onverwoestbaar en liggen onbeweeglijk en...Ze worden zonder problemen toegepast in combinatie met vloerverwarming. Lamelparket kopen of renoveren in Utrecht? Jazeker ook is dit lamelparket te koop. Vraag een fabrieksofferte aan. Klik op de oranje banner linksboven. Je parket of houten vloer ligt al te wachten.

Maar wil jij je bestaande lamelparket laten schuren en op nieuw kleuren? Dat kan ook. Wij doen dit al meer dan 25 jaar. Vul onderstaand offerte formulier in en je krijgt info en een scherpe prijs.

Lamel parket schuren in Utrecht.

De Vloerderij verzorgt het schuren van lamelparket 100%. Het is soms best moeilijk om met zo'n toch vrij dunne toplaag te schuren. Maar met de juiste machines en de juiste man erachter komt het altijd goed. Een toplaag van 4 mm gaat bij een nauwkeurig schuren zeker nog 40 jaar mee. Lamelparket Utrecht koop je of laat je weer mooi maken.

Lamel parket kan ook verouderd worden. Lamelparket Utrecht met een super grote showroom.

Lamelparket Utrecht Veilig&Vast. Lamelparket is op dit tegenwoordig wel de meest stabiele en zeker ook populaire houten vloer. Multiplank verlijmd lamelparket werkt nauwelijks meer en kan zwevend maar ook verlijmd gemonteerd worden worden. Voor vloerverwarming is het in practisch alle gevallen aan te bevelen. Lamelparket is in diverse breedtes en diktes leverbaar. De eiken toplaag van dit lamelparket kan in dikte varieërenSuper veel keus.


Eiken lamel parket in de buurt van Utrecht. Nu in de aanbieding.

Lamelparket vakkundig gelegd in Utrecht: De allermooiste olietinten.

Tegenwoordig wordt er heel veel met olie gewerkt, want olie op een houten vloer geeft een pure natuurlijk uitstraling. De tinten gaan van heel licht naar bijna zwart en ook de antiek ogende kleuren zijn nog steeds populair. De kleuren wit en grijs doen het wel bijzonder goed. Lamelparket Utrecht: Ook hier de mooiste oliekleuren.

Lamelparket op vloerverwarming.           Lamelparket schuren oin Utrecht.

Voordelig Lamelparket in de regio Utrecht: Goed bereikbaar.

Zo’n mooi lamelparket is ook een puur originele houten vloer, maar nu met een drager/onderkant van kruislings gelijmd berkenhout. Lamelparket heeft hiernaast een harde en sterke en stevig verlijmde eiken toplaag. Zo'n eiken multiplank, een plank die overal inzetbaar is. Een super originele plank en niet van massief eikenhouten te onderscheiden is. Lamel multiplanken in diverse kleuren in Utrecht? De Vloerderij levert ze.

Onze showroom van wel bijna 400 m2 is maar eventjes rijden.

Je krijgt hier meteen heel veel ideeën en je ziet ook alle mogelijkheden op vloerengebied. Een jong professioneel en dynamisch team adviseert je. Jonge mensen met passie voor eiken produkten, want er worden hier in eigen werkplaats ook nog andere interieur (Industriële) artikelen gemaakt. Ga maar eens kijken. Lamelparket Utrecht. Veel meer dan alleen maar parket.