Besparen op je eikenvloer? Dat kan bij de Vloerderij. Bel ons

eiken Abdij vloer. Een Abdijvloer van massief eiken

Een prachtige en creatieve eiken vloer. Puur Abdij. Showroom Steenwijk

Eiken Abdij multiplank vloeren zijn wel de meest gewilde eiken vloeren. Ze zijn geweldig decoratief en hebben een opvallende tekening. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en hebben lang dat onderhoud niet nodig als bv. glad geschaafde vloeren. Abdij eiken vloeren laten zich goed combineren met moderne interieurs. In Steenwijk liggen ze.

Massieve eiken plank. De Vloerderij verkoopt ook massieve eiken planken.

Vraag ons eens om een aantrekkelijke offerte.

Zo'n mooie decoratieve eiken Abdijvloer doet het goed in klassieke interieurs, maar ook houdt hij van modern. Een elegante massieve houten vloer van 20mm dik en vaak 16 cm breed vanaf € 37,95 per m2! Dat is zeker wel ietsje minder, of niet soms... Een Frans eikenhouten vloer voor jaren woongenot. Meer weten?? Bel dan rechtsreeks met Janneke van de Vloerderij. Ze zal dan voor een passende offerte zorgen.

 

Houten vloeren aanbieding
Houten vloeren aanbiedingen
Aanbieding houten vloeren
houten vloeren aanbieding massieve plank
 

  

 

 

 

 

 

Abdij eiken multiplank. In Showroom Steenwijk.

De Vloerderij toont deze eiken  Abdij multiplank in Steenwijk, een kwalitatieve eiken uitvoering. Een aantrekkelijk geprijsde eiken multiplank voor Steenwijk en omgeving. Verkrijgbaar in verouderde uitvoering en in mooie eikenhouten kleurschakeringen (Olie). Jouw vloeridee zit er vast wel bij. Ga jij voor zo’n Bourgondisch uitziende Abdij multiplank? Of is je smaak klassiek en kies je voor wat meer traditioneel parket? In Steenwijk hebben w ze allemaal liggen hoor! Mannetje aan mannetje in de 2 houten vloeren showrooms voor Steenwijk en verre omgeving . Eiken multiplank vloer Steenwijk, da’s pas een super mooie plank.