Besparen op je eikenvloer? Dat kan bij de Vloerderij. Bel ons

eiken Abdij vloer. Een Abdijvloer van massief eiken

Een prachtige massieve eiken vloer. Puur Abdij. Vraag offerte.

Massieve eiken Abdij vloeren zijn wel de meest authentieke eiken vloeren. Ze zijn geweldig decoratief en hebben een opvallende tekening. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en hebben lang dat onderhoud niet nodig als bv. die super glad geschaafde vloeren. Abdij eiken vloeren laten zich goed combineren met moderne interieurs. Ze liggen in Steenwijk maar ook in Groningen.

Massieve eiken plank. De Vloerderij verkoopt ook massieve eiken planken.

Vraag ons eens om een aantrekkelijke offerte.

Zo'n mooie decoratieve eiken Abdijvloer doet het goed in klassieke interieurs, maar ook houdt hij van modern. Een elegante massieve houten vloer van 20mm dik en vaak 16 cm breed vanaf € 37,95 per m2! Dat is zeker wel ietsje minder, of niet soms... Een Frans eikenhouten vloer voor jaren woongenot. Meer weten?? Bel dan rechtsreeks met Janneke van de Vloerderij. Ze zal dan voor een passende offerte zorgen.

 

Massief eiken vloer aanbieding
Massieve eiken houten vloeren aanbiedingen
Massieve eiken vloeren
houten vloeren aanbieding massieve eiken plank
 

  

 

 

 

 

 

Abdij eiken multiplank. In Showroom Steenwijk.

De Vloerderij toont deze eiken vloeren in nu alweer in 8 showrooms in Nederland. Gegarandeerde kwalitatieve eiken uitvoeringen. Aantrekkelijk geprijsde eiken planken voor de liefhebber. Verkrijgbaar in verouderde uitvoering en in mooie eikenhouten kleurschakeringen (Olie). Jouw vloeridee zit er vast wel bij. Ga jij voor zo’n Bourgondisch uitziende Abdij multiplank? Of is je smaak klassiek en kies je voor wat meer traditioneel parket? In Steenwijk hebben w ze allemaal liggen hoor! Mannetje aan mannetje in de 8 houten vloeren showrooms. Eiken Duoplank vloer Steenwijk, da’s pas een super mooie plank. Bezoek ook de eiken vloeren werkplaats in Groningen.