Olie en Zeep maken een houten vloer pas mooi.

Houten vloeren staan of vallen met de olie Zepen? Het behoud van je vloer.

Een combinatie van Olie en Zeep geven de houten vloer een authentieke uitstraling, extra kracht en houden hem schoon. De poriën van houten vloeren worden met de olie verzadigd, terwijl de zeep de houten vloeren conditioneert zodat deze lang mooi blijven. De houten vloer blijft altijd ademen en ook vocht kan uit de houten vloer verdampen waardoor een natuurlijke look behouden blijft.

Olie en zeep doen parket en houten vloeren goed.

  

Regelmatig dweilen is aan te raden. Eens per 14 dagen is genoeg

Met speciale zeep van de Vloerderij kun je op gezette tijden je eiken houten vloer reinigen. Deze speciale olie beschermt tevens de olie, alsmede de toplaag van houten vloeren.
De sojavetten en kokosnotenolie zorgen ervoor dat de houten vloeren toplaag niet uitdroogt en dus langer mooi blijft. De Vloerderij werkt al meer dan 25 jaar met deze "Woca Olie"en adviseert daarom deze zo bijzondere olie voor alle houten vloeren.

Olie en Zeep houden je houten vloer vitaal. En mooi natuurlijk.

De olie op houten vloeren gaat jarenlang mee. Door de legger wordt de houten vloer met olie behandelt. Houten vloeren gaan dan zo maar 10 jaar mee, of zelfs langer. Natuurlijk kan het zijn dat je wel uitgekeken bent op je houten vloer. Het is dan een goed idee om de vloer te behandelen met een andere kleur olie. De vloer opschuren en vervolgens de olie aanbrengen, that's it. De houten vloeren kunnen er dan weer een poosje tegen aan.
Olie en zeep houden je houten vloer in topvorm.


Olie en zeep voor houten vloeren? Dat is een goed combinatie om het schoon te houden

Een geoliede houten vloeren kan met een zeep gereinigd worden.

Met alleen olie kom je er niet, houten vloeren moeten ook schoon gehouden worden. Dat is waar de speciale zeep van de Vloerderij komt kijken. Met deze zeep maak je de houten vloeren weer helemaal spin en span schoon. Eens per 14 dagen de vloer dweilen met de zeep, en de vloer en olie blijven mooi.

Zeep voor een houten vloer. Een houten vloer schoonmaken met zeep.         Gebruik zeep voor je houten vloer.

Tussendoor intensiever vloeronderhoud na een jaar of vier. 

Als je houten vloeren minder mooi beginnen te worden na bijv. een jaar of vier, wordt het tijd om de vloer tussendoor eens te behandelen met onderhoudsolie. Deze onderhoudsolie beschermt de olie en vloer, en geeft een boost aan houten vloeren. Ook kun je er dan voor kiezen om er weer (dezelfde) kleurolie op aan te brengen. De vloer dient dan eerst goed gereinigd te worden met de Woca intensief reiniger. Deze oplossing wil groot onderhoud nog weleens op een wat langere termijn schuiven. Want normaliter heeft een gemiddelde vloer pas na een jaar of 8 wat groter onderhoud nodig.
Allemaal manieren om je houten vloer mooi te houden, zodat je lang van de houten vloeren van de Vloerderij kunt genieten!

Kortom olie en zeep zijn onmisbaar bij het onderhouden van een houten vloer. Vraag ons om advies. Je kunt ons tot 22.00 uur bellen.  06-46-381181

De beste vloerenleggers voor u geselecteerd

Renovatie houten vloer

De beste vloerenleggers van Nederland
De beste vloerenvakman bij jou in de buurt
Doe de houten vloeren check!
Houten vloeren schuren, vraag het ons.
Je houten vloer weer als nieuw.

Wil je zelf je vloer afwerken, dat kan natuurlijk ook heel goed. Koop dan bv. het complete onderhoudspakket van Woca. Er bestaat eigenlijk niets beters. Vraag het ons. Wil jij je vloer eens goed reinigen kijk dan hier eens.