Olie en Zeep maken een houten vloer pas mooi.

Houten vloeren staan of vallen met de olie
Een combinatie van Olie en Zeep geven de houten vloer een authentieke uitstraling, extra kracht en houden hem schoon. De poriën van houten vloeren worden met de olie verzadigd, terwijl de zeep de houten vloeren conditioneert zodat deze lang mooi blijven. De houten vloer blijft altijd ademen en ook vocht kan uit de houten vloer verdampen waardoor een natuurlijke look behouden blijft.
Olie en zeep doen een houten vloer goed.
Met speciale zeep van de Vloerderij kun je op gezette tijden je eiken houten vloer reinigen. Deze speciale olie beschermt tevens de olie, alsmede de toplaag van houten vloeren.


De sojavetten en kokosnotenolie zorgen ervoor dat de houten vloeren toplaag niet uitdroogt en dus langer mooi blijft.
De Vloerderij werkt al meer dan 9 jaar met deze "Woca olie" en adviseert daarom deze olie voor alle houten vloeren.

Olie en Zeep houden je houten vloer vitaal.


De olie op houten vloeren gaat jarenlang mee. Door de legger wordt de houten vloer met olie behandelt. Houten vloeren gaan dan zo maar 10 jaar mee, of zelfs langer. Natuurlijk kan het zijn dat je wel uitgekeken bent op je houten vloer. Het is dan een goed idee om de vloer te behandelen met een andere kleur olie. De vloer opschuren en vervolgens de olie aanbrengen, that's it. De houten vloeren kunnen er dan weer een poosje tegen aan.
Olie en zeep houden je houten vloer in topvorm.

Olie en zeep voor houten vloeren? Dat is een goed combinatie om het schoon te houden
Een geoliede houten vloeren kan heel erg goed met een natuurzeep schoon gemaakt worden.

Met alleen olie kom je er niet, houten vloeren moeten ook schoon gehouden worden. Dat is waar de speciale zeep van de Vloerderij komt kijken. Met deze zeep maak je de houten vloeren weer helemaal spin en span schoon. Eens per week de vloer dweilen met de zeep, en de vloer en olie blijven mooi.
Als de houten vloeren minder mooi beginnen te worden, wordt het tijd om de vloer te behandelen met onderhoudsolie. Deze onderhoudsolie beschermt de olie en vloer, en geeft een boost aan houten vloeren.
Allemaal manieren om je houten vloer mooi te houden, zodat je lang van de houten vloeren van de Vloerderij kunt genieten!

Kortom olie en zeep zijn onmisbaar bij het onderhouden van een houten vloer.
Vraag ons om advies. Je kunt ons tot 22.00 uur bellen.  06-46-381181

De beste vloerenleggers voor u geselecteerd

Renovatie houten vloer

De beste vloerenleggers van Nederland
De beste vloerenvakman bij jou in de buurt

Doe de houten vloeren check!
Houten vloeren schuren, vraag het ons.
Je houten vloer weer als nieuw.
Wil je zelf je vloer afwerken, dat kan natuurlijk ook. Koop dan bv. het complete onderhoudspakket van Woca. Er bestaat eigenlijk niets beters.

Olie en zeep voor houten vloeren