Aantrekkelijke prijs voor parket bijleggen

Parket bijleggen. Dat doet de Vloerderij in Zwolle, maar ook in Breda

Parket bijleggen. Heel goed te doen. 

Als je plannen hebt om je huis een facelift te geven met bijvoorbeeld een uitbouw of je wilt enkele wanden en muren afbreken . Dan kan Vloervast je parket aan gaan passen. We noemen dit aanhelen. Ooit stond daar een muur. En nu moet daar een stukje parket komen. Dit geldt ook voor een uitbreiding van de kamer. Vloervast is zo wekelijks bezig met dit soort projecten. En ook nog eens voor een super faire prijs. Offerte ontvangen? vul dan onderstaand formulier in.

Parket bijleggen? Vraag een offerte.

Parket uitbreiden? Doe dat wel met de vakman

Eerst maar eens goed kijken naar wat er al precies ligt. Een goede inspectie is aan te bevelen. Er moet namelijk weer hetzelfde parket in komen. Zomaar wat leggen is niet de bedoeling er moet wel dezelfde kwaliteit parkt bij gelegd worden. Het aanhelen van parket is een uitdaging op zich. En wat zeker ook belangrijk is dat er de juiste houtfabrikant bij gezocht moet worden. En dat is een garantie van Vloervast.

Een eerste vereiste! Een egale ondervloer.

Als er parket bijgelegd wordt is het echt nodig om op het gedeelte daar waar muren gestaan hebben alles goed te egaliseren. En voor een aanbouw geldt hetzelfde. Wanneer er een openhaard partij gesloopt is moet er goed op het egalisatoeproces gelet worden. Zoals met alles is een goede basis nodig.

Parket bijleggen. Ook kan een houten vloer bijgelegd worden.

Alles wordt geschuurd. Ook de originele parketvloer.
En na de egalisatie komt pas het parket bijleggen.  Het oude maar ook het nieuwe gedeelte wordt gelijkmatig geschuurd. Beide parketoppervlaktes worden blank geschuurd zodat alles er gelijk uitziet.. Dit is belangrijk voor de aan te brengen olie of lak afwerking. 

Na parket bijleggen moet er een actuele kleur op. De parketvloer moet na het schuren afgewerkt worden met een kwaliteits lak of olie. Welke van de twee hangt van de smaak af. Maar tegenwoordig kiest men het meest voor natuurolie. De Vloervast vloerenvakman heeft van beide mogelijkheden voorbeelden bij zich. Parket bijleggen daar is een goed advies voor nodig.

Prijzen varieren wel. Maar zijn heel fair geprijsd.

Parket uitbreiden is wel een heel werk. En zo’n gemiddeld project duurt toch wel twee dagen. Maar door de relatie met Nederlandse schaverijen kan het hout voor fabrieksprijzen ingkocht worden en aan de klant bij geleverd worden en dat scheelt al heel wat.
Wij doen altijd weer ons best om een aantrekkelijke prijs te offreren. Dus voor vragen over parket bijleggen. Vraag dan gerust een vrijblijvende maar ook gratis offerte aan.