Parket Meppel. Met wel hele mooie aanbiedingen


Parket Meppel. Wel hele mooie parket- en houten vloeren voor Meppel. De Vloerderij

De Parket leverancier van Meppel met de meeste ervaring.

Parket Meppel: De Vloerderij een belangrijke parket leverancier voor Meppel en verre omgeving. die door meer dan 25 jaar veel vertrouwen opgebouwd heeft. Want we beleveren al heel lang vanuit Steenwijk de parket consument in Meppel. De klanten in deze mooie stad weten dat inmiddels, ook omdat we heel lang bezig zijn in de provincie Drenthe. Ook werken we voor een interessant tarief.

Het komt ook door onze goede service en garanties, dat we steeds weer parket leveren naar Meppel. Maar dat is eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld. En... we hebben natuurlijk heel veel aanbiedingen. Parket Meppel wel heel interessant Parket Meppel. Veel parket in Meppel te koop 


Parket Meppel. De Mooiste soorten parket van de Vloerderij. Parket is erg gewild in Meppel.

Parket Meppel betekent ook visgraatparket

Deze prachtige parketplanken verkopen wij uit eigen produktie voor een hele faire prijs
Er zijn uiteraard veel meer variaties houten vloeren en parket te bedenken, maar onze 2 expo showvloeren woningen liggen vol met planken en parket. Ook dit plankenparket, dus brede en lange parketdelen van soms wel 18cm breed en 90 cm lang. Kom dus dit prachtige parket bekijken. Parket Meppel...'t is maar een wipje.

Je kunt je hier ongelooflijk goed ori
ënteren. Elke kamer ademt weer een andere sfeer. Veel keus, dus veel parket. En de 2 expowoningen zijn ook 's - avonds op afspraak geopend.
Waar vind je dat?, eigenlijk nergens. Je kunt je eigen woonkamer hier herkennen. Kom al die vloeren maar eens op je gemak bekijken. Maak een afspraak, want dan ben je direct aan de beurt. Parket Meppel met de Vloerderij op weg.


Parket Meppel, dat koop je bij de Vloerderij. Veel parket aanbiedingen voor Meppel.     Parket Meppel. Mooi parket

Parket Meppel. Het mooiste parket van Drenthe.

De Vloerderij heeft een vrij grote groep van pure parketliefhebbers als klant. Liefhebbers van natuurlijk eiken parket. Maar ook worden de eiken planken goed verkocht. De nieuwe generatie lamel parket planken zijn ook ruimschoots aanwezig. Dit parket, ook wel bekend als de Multi- en Duoplanken worden goed verkocht. Parket Meppel heeft ze en de Vloerderij levert ze rechtstreeks uit eigen produktie. Multiplanken zijn voorzien van een authentieke en massieve eiken toplaag. Een geweldig parketplank die onbeweeglijk ligt en alle kenmerken van een massieve plank met zich mee draagt. Parket Meppel met misschien wel de grootste showroom van Noord Nederland.


Goedkope parketvloer kopen in Meppel, dat kan bij de Vloerderij.

Parket Meppel? Wel heel scherp geprijsd parket.

Uiteraard is de prijs erg belangrijk en we houden hier zeker rekening mee, maar we verliezen de kwaliteit nooit uit het oog. Zo doen we zaken met gerommeerde leveranciers. Parket moet nu eenmaal goed zijn en we kunnen daarom dan ook een goede garantie bieden.