Parket opknappen Groningen. De hele regio

Parket opknappen Groningen

Parket op laten knappen Groningen. Vloerderij profi tips 

Je parket herboren voor een faire prijs. Plus garantie. Door parket grondig te schuren, krijgt het een totaal nieuw leven. Het parket is weer glad, schoon en herboren. Of het nu een vloer, een trap is of iets anders van hout, het wordt blootgesteld en heeft te doen met allerlei omstandigheden. De Vloerderij houdt hier terdege rekening mee en kan je parketvloer al voor een hele faire prijs een nieuwe toekomst geven. Parket opknappen is natuurlijk geen volledige renovatie.

Je parket opnieuw opknappen? Vraag eerst een offerte.

 

Parket opknappen in Groningen. Vraag een offerte.

Je parket opknappen betekent geen renovatie. Opknappen kan wel, maar is vaak tijdelijk. Als je de ‘oude’ charme terug wilt krijgen,  is het intensief schuren van je vloer de beste oplossing. Versleten parket schuren dat doe je als je beschadigde planken moet vervangen, of wanneer de vloer erg uitgesleten is met vuile looppaden. Dan is schuren vereist. Parket op laten knappen kan heel goed uitvallen, maar wacht eerst de info van onze parketteur af.

Parket op laten knappen in Groningen. Dat doet de Vloerderij. 

Je parketvloer moet nog wel in een goede staat verkeren. Té beschadigd? Nee dan wordt het hem niet meer en moet dan meestal helemaal vervangen worden.
Maar als je een versleten parketvloer  vakkundig schuurt, krijgt hij z’n voormalige jeugd terug.

Na het opknappen olie of lak? Beide zijn prima. Geen kwaliteitsverschil

Je kunt de oude lak- of olielaag intensief reinigen, dus door en door vlekken verwijderen. Laten we eens kijken en beginnen welk materiaal nodig is om uw parket op te knappen.

Het is veel werk, maar de Vloerderij doet het graag.
Er komt heel wat kijken bij het 100% opknappen van een versleten parketvloer. Met een gemiddelde parketvloer zijn gauw 10 á 15  manuren gemoeid.
Laten we niet vergeten te zeggen dat een parketvloer in de olie zetten korter duurt dan de vloer lakken. Lakken moet meerdere keren gebeuren en dat is tijdrovend.
Dan is er nog de uiteindelijke kleur die aangebracht moet worden uiteraard na het parket schuren. Hier kun je ook weer kiezen tussen een kleurlak of juist kleurolie.  Duidelijk weer een kwestie van smaak, want beide opties zijn technisch gelijkwaardig.
Wil je meer info over parket op laten knappen Groningen. Mail ons dan. Wellicht wil je de moeite nemen om het offerteformulier in te vullen. Het uiteindelijke bedrag zal je toelachen. Want door de lange ervaring van onze parketteurs wordt er snel gewerkt en geven hele scherpe prijsoffertes af.

Tags
Houten vloer renovatie Groningen. Ook massieve eiken vloerenParket renovatie Groningen. Vakmanschap sinds 1994Parketvloer renovatie Groningen. Met Vakkundig VoordeelHouten vloeren renovatie in Groningen. Voordelig schuren en lakkenHouten vloer schuren in Groningen. Ook renovatie van lamelparketEiken vloer schuren in Groningen. Toplaag schuren onze specialisatieParket onderhoud Groningen. Ook schuren van visgraatparketJa Parketvloer lakken in Groningen