Parket renovatie in Antwerpen

Parketrenovatie in Antwerpen,  De Vloerderij geeft alle benodigde info.

Parket renovatie in Antwerpen

Uitstellen wit u liever niet. Maar wel uw vloer weer helemaal nieuw voor een faire prijs.
Klik voor een aantrekkelijke prijs en veel informatie


Parketrenovatie in Antwerpen, vraag advies en een gratis uitgebreide offerte.

 

Al meer dan 12 parketteurs werkzaam in Vlaanderen.

Het is alom bekend dat parket om de 10 à 12 jaar eens stevig gerenoveerd moet worden. Uw parketvloer leeft niet echt meer, maar uw gesleten parketvloer kan weer volledig en opnieuw tot leven gewekt worden. Niet meer steeds opkuisen, maar rigoureus in de aanval. Een mooi eiken parketvloer is het zeker waard en is hier na jaren zeker aan toe. Een parketrenovatie in Antwerpen is voor ons een min of meer thuiswedstrijd en daarom kan het ook voor een hele faire prijs en u weet, dat het door ervaren experts gedaan wordt.

Parket renovatie in Antwerpen. Voordelig en vakkundig. De Vloerderij       

Wij willen elke houten- of parketvloer heel graag voor u renoveren en natuurlijk ook heel netjes afleveren? We doen dit door heel België Parketrenovatie in Antwerpen. Maar ook parketrenovatie in heel Belgie.

Laten we dat doen?, OK?, klik dan s.v.p. eens op de vloercheck button en ontvang renovatie prijzen en ook gedegen voorstellen van ervaren vaklui die samen met u weer een prachtige parketvloer gaan creëren.

Regelmatig onderhoud is het behoud van je parket

Parket is spijkerhard en houdt het dan ook heel lang uit, maar ondanks zijn hardheid en z’n sterkte moet je zo’n mooie eiken parketvloer toch de volle aandacht geven en goed onderhoud is ook een must en dit onderhoud betekent ook dat ongeveer elke 10-12 jaar het parket eens lekker “hardhandig” opgeschuurd wordt, ’t is niet anders, wacht er s.v.p. niet al te lang mee dus wees er op tijd bij, want met wachten wordt het alleen maar erger. Parketrenovatie in Antwerpen: Vraag aan die offerte.
 

>Parketrenovatie in Antwerpen, we geven interessante prijzen voor goede kwaliteit.


Parket renovatie in

Antwerpen


Wordt met de grootst mogelijk zorg uitgevoerd, het parket wordt zorgvuldig geschuurd en waar nodig gerepareerd. Hoort er bij.

Renovatie geldt voor klassiek parket, maar ook voor planken.


Klik op de vloercheck

Prijstechnisch een zeer interessante parketrenovatie in Antwerpen

 

 

Zelf doen? Dat kan, maar het vereist een goede voorbereiding.

Een parket renovatie in Antwerpen kunt u natuurlijk ook zelf uitvoeren, tenminste als u geen twee linker handen hebt. Of roep wat hulp van familieleden, buren, vrienden of kennissen in en u kunt een heel eind komen, maar de bediening van zo’n toch wel moeilijk bestuurbare schuurmachine is niet zo gemakkelijk. Houdt u daar rekening mee.
Maar een gespecialiseerde parketteur zou veel voor u kunnen betekenen, want een parket renovatie ( ook in Antwerpen) is al jarenlang zijn specialiteit. Kiest u dus voor een parket renovatie, dan kunt u er dus ook een ervaren vakman roepen.

Een opniew geschuurd parket. Weer de charme van vroeger.

De meest ervaren parketteurs schuren uw parketvloer weer glanzend nieuw. Een parketrenovatie Antwerpen? Dat laat je toch realiseren door een ter zake kundige parketteur?  Een hele mooie super glad afgeschuurde en gepolijste parketvloer geeft je woning weer die allure van weleer, daar bent u het ongetwijfeld mee eens., dus doet u nu even snel de gratis Vloercheck, u weet dan waar u financieel staat en u krijgt nog veel info bovendien. Gewoon doen.

Parketrenovatie in Antwerpen, dat wordt verzorgd door de Vloerderij  in heel België.

Het parket kan in de mooiste natuurtinten gezet worden.

De Vloerderij produceert en levert al 20 jaar parket maar ook de veilig & vaste Multi-parketplanken en daarom is parket renovatie dan voor ons ook een logisch gevolg en we hebben door al die jaren heen connecties met vakkundige vloerenleggers en parketteurs opgebouwd. Alle vloerenmannen staan in de startblokken om uw parketvloer te renoveren in Antwerpen. White Wash tinten, maar ook vergrijsde en onbestendige kleuren zijn mogelijk en niet te vergeten de antieke traditionele kleuren.

Parketrenovatie in Antwerpen, de Vloerderij heeft jarenlange ervaring met parketrenovatie in Antwerpen.
Maar er wordt niet alleen gerenoveerd in Antwerpen, maar ook parket renovatie in Turnhout, Hasselt, in Sint-Niklaas en Gent.

Een totale parketrenovatie in Antwerpen.

Dat moet dan eindelijk maar eens een feit worden. Uw parketvloer begint al op verschillende plaatsen kale slijtplekken te krijgen en wordt ook hier en daar ook beduimeld. Maar daar kan genoeg aan gedaan worden, want een krachtige behandeling met zo’n zware maar geavanceerde machine doet wonderen. Alle beschadigingen en oneffenheden aan de vloer, die je al zo lang een doorn in het oog waren worden er nu gladjes en voor bijna 100% onzichtbaar uit geschuurd en gepolijst, je ziet ze niet meer en je parket ligt er weer stralend bij. En met een nieuwe tint weer perfect passend in deze moderne tijd.

Parketrenovatie in Antwerpen en verre omgeving?

Ja uiteraard in Antwerpen, maar ook door heel Vlaanderen. Renoveren en schuren is niet altijd afdoende, een parketvloer moet ook nog in de olie of lak gezet worden en gelooft u het maar, dit is ook gespecialiseerd vakwerk. Waarom met natuurolie, dat is niet altijd nodig, want een eiken vloer kan ook net zo gemakkelijk met een water gedragen lak af gewerkt worden. Ook kun de houten vloeren en parket(bij u thuis op locatie) geborsteld en verder afgewerkt worden, er is veel mogelijk in de houten vloeren business, dat ziet u wel.

Parketrenovatie in Antwerpen. Heel Vlaanderen

Tientallen parketteurs zijn dagelijks in touw om parket te schuren, te bewerken zoals olieën, lakken, enz. en dit gebeurt door heel Noord Europa maar het meest echter in Nederland en België met name de stad Antwerpen. Al deze vloeren leggers zijn zeer deskundig in hun eigen gebied en gebruiken de aller modernste parket veredelings machines en voor 98% stofvrije schuren is geen uitzondering (zie de foto).

Vul het offerte-formulier maar in en dan ontdek je snel waar je aan moet denken bij parketrenovatie renovatie in Antwerpen en ook zie je dan dat de prijs heel interessant kan zijn.
 

Parket renovatie in Antwerpen is een thuiswedstrijd.

Voor het renoveren en vervolgens de afwerking van parket en houten vloeren worden 1e klas schuur- en olie inboenpads gebruikt die volledig geschikt zijn om parketvloeren professioneel te schuren en te polijsten. We werken in heel het gebied rond Antwerpen, we komen echt overal, je parket niet alleen renoveren in Antwerpen, maar ook parketrenovatie in Turnhout, parketrenovatie in Sint-Niklaas. maar ook je parketvloer renoveren in Gent en Leuven. Dus een parketrenovatie in Antwerpen, die laat je uitvoeren door de vloerenvakmannen van de Vloerderij.