Parket renovatie

Parket renovatie voor een scherpe en vakkundige prijs

De Vloerderij renoveert
al meer dan 
25 jaar
Houten Vloeren en Parket

door heel Nederland
Bespaar tot wel 30%

parket renovatie van Groningen tot Limburg
                                                                                   

Parket renovatie? Vraag om en offerte.

Je parket weer helemaal nieuw en voor een scherpe prijs? Dat kan!
Is jouw parketvloer hier ook aan toe? Je bestaande vloer kan heel goed weer helemaal nieuw worden.‘t Is zeker de moeite waard om hier eens over na te denken. Met het kiezen van de juiste vloerenvakman heb je dan weer een hagelnieuwe vloer. Met de vloer-check weet je snel wat allemaal kan en wat het je gaat kosten!

Is je parketvloer nog up to date? Vraag advies.

Een parket expert bespreekt het samen met jou en geeft een waardevol advies. Je parket schuren of 100% renoveren, alleen een opknapbeurt?, uitbreiden?? of misschien een complete renovatie?, het kan allemaal. Parket renovatie kan van alles zijn: Bijvoorbeeld schuren en oliën of afwerken in een matte water gedragen lak. ’t Is allemaal mogelijk en ook nog eens voor een verrassende prijs.

Is een offerte en de parket check gratis? Natuurlijk.....

De Parketvakman komt na telefonisch overleg indien gewenst bij je langs. Wil jij de Parket check! Klik dan maar snel jouw provincie en vul dan het formulier in.

            De Vloerderij heeft 8 vestigingen in Nederland. Dus ook bij jou in de buurt.


Parket renovatie. De Vloerderij verzorgt dat voor een vriendelijke prijs.

Parketvloer renovatie (incl. schuren)

Parket zal er naar verloop van tijd er steeds minder mooi uit gaan zien. De laklaag wordt vaak doffer en de glans is er af. ’t Parket ziet er versleten uit. Als het probleem niet op te lossen lijkt, dan moet het parket geschuurd worden. De parketteur komt dan met professionele machines om de klus te klaren.

De hele vloer moet dan met een parket renovatie aangepakt worden. De vloer wordt dan bewerkt met natuurolie (kleurolie) of met een water gedragen lak. Het is zeker precisiewerk, er wordt heel dun laagje van de bovenzijde van de planken afgeschuurd. Het overgrote deel van parket kan meerdere keren geschuurd worden. Het schuren van parket is onder normale omstandigheden maar eens per 10 jaar noodzakelijk. Let wel op de nagels waarmee de parketvloer vast gespijkerd is. Dit is een hele klus.


Parket, maar ook houten vloer renovatie (afwerken)

Parketrenovatie is een hele klus. De vloer moet intensief geschuurd worden, dit gebeurt met een loei zware schuurmachine.(95% stofvrij). Dan wordt het parket geschuurd en goed gepolijst met een wood-boy-polijstmachine, deze zorgt ervoor, dat het parket super strak wordt.

Ook kan bij parket alleen een opknap- of opfrisbeurt nodig zijn, dan is intensief afschuren niet echt nodig. Ook kunnen bestaande plinten vervangen worden.


Parket totaal renovatie prijs.

De renovatie van je parket hoeft niet duur te zijn, want wees er wel zeker van, dat je na een parket renovatie er een herboren vloer voor terug krijgt en waar je nog jaar na jaar plezier aan kunt beleven. Parket renovatie is dan ook het aanbevelen waard. De prijs van parket renoveren is natuurlijk wel afhankelijk van de werkzaamheden, die uitgevoerd dienen te worden…., maar je krijgt een glasheldere parketrenovatie prijs na de inspectie.
Vraag dus aan die parket- of houten vloer renovatie.!

Parketvloeren renovatie door heel Nederland.
De parketteurs werken tegenwoordig met parketrenovatie practisch stofvrij. Wat dat betreft is het geen belasting, alle stofdeeltjes worden bij renovatie door het stoffilter opgevangen.
Maar van te voren overleg je alles met de parketteur, hij geeft zoals al eerder gezegd van te voren een gedegen advies over de op handen zijnde parket renovatie.
Parket renoveren wordt door heel Nederland uitgevoerd. Waar je dus ook woont, vul het "parket-renovatie" formulier maar in. En je zult zioen dat de prijs meevalt, want koop eens nieuw parket?, dat kost het 4 voudige. nee parket- en houten vloer renovatie is een goede zaak, vooral als je het door een vakman laat doen.