Parket reparatie Amsterdam. Parket reparatie Sinds 1994

Parket reparatie Amsterdam. Vakkundig en Voordelig geprijsd

Parket reparatie Amsterdam. Vakkundig en Voordelig. 

Parketvloer reparatie in Amsterdam is voor de Vloerderij dagelijks werk. Vakkundig opknappen tot volledig restaureren van parket is onze specialiteit al sinds 1994. Vaak wordt er begonen met intensief schuren en deels vervangen van al te beschadigde parketdelen.
Deze werkzaamheden worden verricht tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief. En van te voren weet de klant waar die aan toe is.

Klik hier onder op de offerte en vul het formulier in en binnen 24 uur weet je wat het gaat kosten

Parket reparatie Amsterdam. Parket reparatie sinds 1994

Parket reparatie verzekering.  Bijvoorbeeld waterschade. 

Waterschade komt het meeste voor en in de meeste gevallen dekt je inboedelverzekering de schade. Toch wil de verzekeraar nog weleens moeilijk doen. Vraag ons dan om een expertise en een duidelijke offerte. We doen dat wekelijks en weten de weg. We geven je dan veel zekerheid met zo’n goed onderbouwde parket reparatie offerte.

Niet alleen maar parket reparatie Amsterdam. Ook aanleggen. 

Je hebt een huis gekocht waar een super parketvloer in ligt. De kamer moet echter groter en je overweegt een uitbouw. Is hetzelfde parket er dan nog wel bij te krijgen om de uitbouw hiermee aan te leggen? Geen probleem. Bijna elke soort parket of planken kunnen we leveren via diverse hout schaverijen. Ook voor trappen leveren we hout.

Alleen parket reparatie? Nee hoor ook complete afwerking. 

De algehele afwerking wordt verzorgd. Het schuren, het polijste, maar ook de afwerking met olie of lak. Er zijn veel mogelijkheden. Neem nu lak. Een beproefde methode en na vele jaren technisch super voor elkaar. Veel tinten en kleuren en het glimeffect is nagenoeg verdwenen.
Olie heeft ook in Amsterdam de laatse jaren een grote opmars gemaakt. Parket reparatie Amsterdam ( de Vloerderij) maakt hier veelvuldig gebruik van. Olie is puur natuur en dat komt zeker ook tot uitdrukking in de kleur. Lekker mat en heel natuurlijk.

Nog een mooie toekomst voor je parket. Zeker 12- 15 jaar. 

We zijn er zeker van dat je parket na reparatie weer een lang leven tegemoet gaat. Want bij normaal gebruik gaat zo’n mooi afgewerkt parket weer een jaartje of 12 mee voordat er weer eens een schoonmaak en oliebeurt aan staat je komen