Parket reparatie. Vakkundig en Voordelig.

Parket reparatie. De Vloerderij verzorgt dat.   Parket reparatie. Prijs offerte voor verzekering

Zelf je parket vloer repareren. En weer helemaal nieuw.

Parket reparatie. Je bent zuinig op parketvloer maar als je ooit toch schade hebt valt zelf parket repareren niet mee. Hoe handig je ook bent, er zullen steeds momenten zijn dat je uitkijkt naar iemand die het voor je kan regelen. Het is een specialistisch vak. Je bent zelf dan wel geen parketspecialist, maar je ziet best wel wat er aan mankeert. Toch is het goed om er een vakman bij te halen. Al was het alleen maar voor advies.

Altijd wel iemand van de Vloerderij in de buurt.

De Vloerderij helpt graag is al specialist sinds 1997. Dus aarzel niet om een beroep op de Vloerderij te doen. Wij helpen graag. We zijn vertegenwoordigd in heel Nederland. de Vloerderij is altijd dichtbij. Dus ook de service is dichtbij.

We bieden diverse soorten parket reparatie en service aan.

* Het leggen van houten vloeren en parket
* Reparatie van antieke parketvloeren. Masief
* Vervangen van parketdelen (Vloerplanken)
* Ernstige vlekverwijdering. Doorgetrokken vlekken
* Schuren van toplagen van lamelparket.
* Kleurverschraling en vergeling.

 

Parket reparatie. De Vloerderij verzorgt dat.

De meeste plankmaten kunnen we namaken.

De Vloerderij zorgt voor exact dezelfde planken. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan. Een identieke plank schaven we zelf en na een grondige parket reparatie zie je het verschil niet meer. Dit geldt voor zowel lamelplanken als ook voor massief parket. In lamelplank uitvoeringen zijn nogal wat diktes. Het valt soms niet mee om zo'n parket reparatie passned te krijgen. Daarom kan de Vloerderij als jarenlange specialist dit soort klussen tot een goed einde brengen.

Je hoeft in veel gevallen je parket of houten vloer niet te vervangen - laat ze repareren door de Vloerderij experts. Mail ons vandaag nog of vul het formulier in en we zullen je reparatie opties voor parket bekijken en u een prijs afgeven van jouw persoonlijke parket reparatie.

Niet alleen voor parket reparatie staan we voor je klaar maar ook voor de levering van kant en klaar parket. Dit is ook de reden dat we practisch alle soorten parket kunnen repareren. We hebben het materiaal en de technische middelen om parket reparatie goed uit te kunnen voeren.