Parket schuren kosten. Wel tot 25% Voordeel

De parket schuren kosten zijn laag bij de Vloerderij

Parketvloer schuren kosten kunnen variëren. Niet een vaste prijs.

Aan het schuren van parket en het hierna oliën of lakken zijn uiteraard kosten verbonden. Maar deze kosten kosten vallen best wel mee. Schuren of renoveren doe je pas na een jaar of twaalf. En daarna kun je nog zeker 2 keer schuren. Vloerbedekking zoals bv PVC gaat zeker niet zo lang mee.

Een gemiddeld parket schuren kost tussen de €20.- en €35.- per m2. Dit is uiteraard inclusief het te gebruiken materiaal en de gemaakte uren. Het totale kostenplaatje  verschilt per klus. Kijk daarom dan ook goed naar de verschillende mogelijkheden en bespreek ze duidelijk met onze parketpartner. Hij kan verschillende mogelijkheden offreren. Maar geen klus is ons te moeilijk.


De kosten van parket schuren

Hieronder een kostenindicatie. Schuren en afwerken van parket.

Parket schuren kosten all-in prijs per m2
Parket schuren vanaf € 15.-
Parket schuren. afwerken met lak of olie € 25.- 
€ 30.-
Parket schuren. bewerken met parketlak € 27.50  € 35.-
Parket schuren. in een 2 componenten lak zetten € 35.- € 37.50
Parket schuren in speciale kleurolie zetten en aflakken € 35.- € 40.-

Bovenstaand zijn de gemiddelde parket schuren kosten. Die prijzen dus die onze parketteurs rekenen voor de renovatie van parket. Vul dus gerust het offerteformulier in en je ontvangt binnen 24 uur bericht. Parket schuren en daarna lakken is wat duurder, omdat er minimaal twee lagen op gaan en hier moet voor terughgekomen worden.

Parket schuren kosten. Vraag een offerte.
De Vloerderij beschikt over een ervaren team van parketteurs. Door hun lange ervaringkunnen ze nauwkeurig maar ook snel werken. Deze ervaring uit zich derhalve dan ook in een aantrekkelijke prijs. De parket schuren kosten vallen dan ook reuze mee.

Parket schuren kosten  parket schuren kosten. Wat kost parket schuren?

Wat is voor jou de beste keuze? 

Elke afwerkingsmethode heeft z'n eigen voor- en nadelen. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van welke  Look" je je parket wilt geven. Een gelakte houten vloer krijgt een strakke uitstraling, terwijl je met bijvoorbeeld hardwax olie eerder een mooi glanzende of matte uitstraling krijgt. Olie geeft altijd weer de natuurlijkste uitstraling.
De parket schuren kosten hoeven in deze genoemde afwerkingen beslist niet duur te zijn. 

App met de Vloerderij voor advies en raad.

Zowel hardwax als natuurolie zijn geschikt om kleine beschadigingen mee weg te werken, die meestal verdwijnen als sneeuw voor de zon. Lak is harder en deze is wat moeilijker bij te werken, maar ibij kleine beschadigingen is dit geen punt. Ook de staat van je vloer is van belang. Ben je er nog niet helemaal over uit wat je moet kiezen? App dan eerst eens met de techneuten van de Vloerderij.