Parketspecialist in Utrecht maakt je parket weer nieuw

Parket specialist in Utrecht. Ik zoek een parketspecialist in Utrecht. De Vloerderij    De Vloerderij is de meest ervaren parket specialist van Utrecht.

Houten vloer en parketspecialist Utrecht en ver daarbuiten.

Parket specialist Utrecht? De Vloerderij geeft jouw parket weer een mooie toekomst! Weg met die krasjes en die kale plekken. Kies voor je renovatieproject onze vakkennis en lange ervaring. De Vloerderij dé parket specialist voor Utrecht. Met een Super Showroom in Westbroek.

Parket specialist Utrecht. Mijn parket schuren in Utrecht.     De Vloerderij. Een ervaren parketspecialist in Utrecht

Wanneer denk je eigenlijk aan renovatie?                     

Wanneer:  * Je parketvloer erg vervuild- of verontreinigd is * Je een nieuwe beschermlaag nodig acht * Je parket gemakkelijker schoon wilt houden * Je parket of houten vloer nodig vernieuwd moet * Je vale en kale plekken weg wilt werken * Vraag de parket specialist Utrecht om verder advies

Parketrenovatie betekent ook een nieuwe kleur.

In de meeste gevallen kijken we met de klant naar de uit te voeren renovatie werkzaamheden. We praten over de mogelijkheden, maar in het bijzonder de kleurmogelijkheden. Want in de meeste gevallen komt er een nieuwe kleur op je nieuwe parket. En daarvoor ben je een ervaren parket specialist Utrecht nodig.

We proberen een goed en bruikbaar advies af te geven wat betreft de te kiezen kleur. Hieronder wat olietinten in basic tinten. Maar er is meer, veel meer. Parket specialist Utrecht heeft alle kleuren op voorraad.

Parket specialist voor Utrecht en verre omgeving    Ervaren en betrouwbare parketspecialist voor Utrecht    Parketspecialist met ervaring in het schuren van Parket.

Hoe gaat het met het schuren?

Gelukkig is de techniek zover, dat er praktisch stofvrij geschuurd wordt. Met een super moderne machine wordt er maar een heel dun toplaagje afgeschuurd en vooral et de moderne lamelplanken zoals de Multi- en de Duoplank is dat van belang. Soms is een halve mm. al genoeg.

Wat gaat op de vloer olie of lak?                              Houten vloeren en parketspecialist in Utrecht

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft de afwerking van een parketvloer. Vroeger werd er louter en alleen lak gebruikt, maar vandaag de dag heeft olie vaak de voorkeur. Olie past eigenlijk net iets beter bij een natuurproduct zoals bijv: eikenhout. Lak echter is tegenwoordig ook al ecologisch verantwoord en kan al goed op een eiken parketvloer gebruikt worden. Ga je voor gewone olie of een hardwax. Wat het wordt, dat beslist de klant. Wij geven alleen maar een technisch advies. Maat laat dit maar over aan je parket specialist in UtrechtSamen kijken we vervolgens naar de afwerking mogelijkheden zoals olie, lak of hard-wax en kiezen we de kleur welke dus het beste past bij het interieur. 

Werkgebied Utrecht en verre omgeving: Ook voor parket reparatie in Utrecht.

We hebben als basis de stad en provincie Utrecht, maar werken ook op projecten buiten de Utrechtse grenzen. We bereiken moeiteloos een straal van 60 kilometer. Dus woon je in Den Haag, Amsterdam, Dordrecht, Amersfoort of Apeldoorn? Vul het formulier in en we staan klaar om ook jouw parket weer een goed toekomst te geven.
De Vloerderij is en blijft de parket specialist in Utrecht.