Plankenvloer? Koop hem bij de Vloerderij

De Vloerderij heeft een mooie plankenvloer aanbieding. Een ruige verouderde plankenvloer is super trendy

Waarom een plankenvloer? Zo'n vloer is super trendy.

Een mooie planken vloer in een Multiplank uitvoering nú voor de scherp geschaafde basic prijs al vanaf  € 39.95 per m2 incl. btw 18 cm breed. Prachtige Abdijvloer. Kom ze bekijken al die planken vloeren in één van onze showrooms en partnershowrooms kris kras door Nederland. Vloeren in wel 8 partnershowrooms in Nederland. Er is er vast eentje bij jou in de buurt. Bezoek de houten vloeren showroom in Westbroek tussen Utrecht en Amsterdam of misschien bij jou in de buurt de showroom onder de rook van Leeuwarden. In ieder geval ben je meer dan welkom.

Een plankenvloer is super actueel.

Een plankenvloer geeft een gezellige en warme uitstraling.

Uiteraard ben je voor een planken vloer op zoek naar kwaliteit en een uitstekende service. De Vloerderij biedt dat allemaal. Zelfs visgraatvloeren zijn er te kust en te keur. Bij de Vloerderij vind je een een planken vloer in veel mogelijkheden. Tegenwoordig is het planken visgraat ook super populair. Het zijn brede parket planken met wel een breedte van 18 cm en een lengte van 90 cm. Super Trendy. En te koop in authentiek glad geschaaft maar ook in een woeste Abdij uitvoering. 

Een plankenvloer is een sieraad in je woning. Aanbieding planken vloeren bij de Vloerderij  Een plankenvloer kopen

Een gerookte plankenvloer? Of juist een grijze vloer?

De ideale leverancier die jou perfect kan voorzien in een brede keus aan mogelijkheden op het gebied van een plankenvloer, is De Vloerderij Houten Vloeren. Met meer dan 25 jaar ervaring jouw meest veelzijdige plankenvloer leverancier. De Vloerderij beschikt over verouderde houten vloeren, gerookte plankenvloeren, maar ook het tegenwoordig zo gewilde planken visgraatparket. Denk ook eens aan de kleur. Grijs?, Wit? of Bruin? Je zult bij de Vloerderij altijd precies dié plankenvloer vinden die je zoekt. Een plankenvloer koop je niet voor even, maar voor tientallen jaren. Plankenvloeren ( vooral eiken) zijn onverslijtbaar en kunnen tegen een stootje.

Plankenvloer kan ook een Duoplank zijn         Waar kan ik een plankenvloer kopen?

Een Planken Vloer is Trendy en is Eigentijds. 

Op bovenstaande foto links zie je een plankenvloer in een Bourgondische uitvoering. Eiken plankenvloeren kunnen heel goed geborsteld worden en afgewerkt met natuurolie zijn ze heel aantrekkelijk. Steeds meer wordt er olie gebruikt om eiken planken af te werken. Vraag om info bij de Vloerderij.
Is een multiplank nu eigenlijk ook wel een plankenvloer. Wij denken van niet, want planken zijn meestal massief en bij een multiplank of duoplank spreken we altijd van een toplaag die op een multiplex geplakt is.

Op onderstaande foto zie je een vrij nette vervanger van de plankenvloer. De Multi- of Duoplank.

Plankenvloer. Ze zijn er nog hoor! Bij de Vloerderij

Plankenvloeren zijn dus het meest origineel. Maar optisch maakt het niet veel verschil, want van de berken onderlaag zie je niets terug.
Een plankenvloer zoals ze jaren geleden allemaal verkocht werden komt nog wel voor, maar de multiplank wint het toch, omdat deze technisch dusdanig behandeld is dat deze plank super solide en stevig ligt. Je kunt wanneer je dat wilt gebruik maken van onze eigen
legservice De Vloerderij werkt door heel Nederland. Zo hou je alles mooi in een hand.

Kan ik zelf een plankenvloer leggen? Ja hoor. Dat kan samen met ons advies.

Wil je een plankenvloer laten leggen of parket? Dat kan voor zowel particulier als de projectmarkt. Interesse in een plankenvloer? kom ze bekijken in een van onze showrooms. Of bel, mail of app. ons.