Je versleten parket weer helemaal nieuw

 Versleten parket schuren? Vraag een Vloerderij offerte

Versleten Parket schuren. Alles weer 100% Nieuw. 

Tips van de Vloervast professionals en hoe en tegen welke prijs schuur je versleten parket? Vul daarom dan ook mar snel onderstaand offerte formulier in en je krijgt zondermeer een hele interessante aanbiedimg.

Versleten parket? Vraag een offerte

Versleten parket weer helemaal nieuw.

Door de jaren heen versleten Parker krijgt na een goede schuurbehandeling weer een totaal nieuwe toekomst en kan weer jaren mee. Een parket renovatie is daarom echt aan te bevelen.

Na het schuren van een parketvloer, krijgt deze weer een nieuw leven. Het oppervlak van het parket is weer glad, schoon en weer vlak. Ongeacht of het een vloer of een trap is, het hout wordt blootgesteld om het de afwerking van jouw keuze te geven.
Een paar uitzonderingen daar gelaten, de operatie vereist slechts een beetje inzet en hier en daar een zweetdruppeltje.

De vraag die je moet stellen is: “Wanneer moet je versleten parket schuren?”.

Je houten vloer schuren betekent inderdaad renoveren. Als je de ‘oude’ charme terug wilt krijgen,  is het schuren van je vloer de beste oplossing. Versleten parket schuren.

Wanneer moet verslten parket geschuurd? Dat doet Vloervast dagelijks

Als je renovaties uitvoert of beschadigde planken wilt vervangen, is schuren vereist. Toch moet je parket in relatief goede staat verkeren. Als het te beschadigd is, moet u het mogelijk helemaal vervangen worden. Als je een versleten parketvloer  schuurt, kan deze een zekere jeugd terugkrijgen. Je kunt de oude lak- of olielaag verwijderen, eventuele vlekken verwijderen of gewoon opnieuw beginnen.

Laten we eens kijken welk materiaal nodig is om uw parket te schuren.
Er komt nogal wat kijken bij het schuren van een versleten parketvloer. Met een gemiddelde vloer is gauw 15 manuren gemoeid.
Laten we niet vergeten te vermelden dat een parketvloer van olie te voorzien van kortere duur is dan de vloer lakken. Lakken moet vaak 3 keer met tussenpozen van meerdere uren.
Dan is er nog de uiteindelijke tint die aangebracht dient te worden na het versclten parket schuren. Hier is ook weer de keus tussen een kleurlak of kleurolie. Dit is duidelijk een kwestie van smak, want beide variaties zijn technisch 100%.
Wil je meer informatie omtrent  het schuren van je versleten parketvloer, app. Of mail ons dan. Maar misschien kun je beter het offerteformulier invullen. Je zult versteld staan van het uiteindelijke bedrag. Want door de langen ervaring werken we snel en geven hele scherpe prijzen af.