Waterschade aan parket. Laat ons adviseren

Waterschade parket? Wij repareren. Waterschade parket wij regelen het met de verzekering

Verlijmd parket verwijderen. Na waterschade

Waterschade parket: Het is meestal een verzekeringskwestie. Ben je verzekerd, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Wij helpen bij al die verzekering procedures wat betreft parket waterschade. Want we zijn er door de jaren heen goed mee bekend. Wij  bemiddelen bij verzekeringsmaatschappijen inzake brand- en waterschade, maar ook nu alweer meerdere jaren voor aardbevingschade ontstaan door de gaswinning in de provincie Groningen.

Door onze relaties met de diverse verzekeraars kunnen wij vaak snel een oplossing forceren. Waterschade aan je parket is erg vervelend, maar wij lossen het graag voor je op. Mail of bel ons tot 22.00 uur.

Waterschade parket. Wij repareren parket waterschade. Overleggen ook met de verzekering. De Vloerderij   Waterschade aan parket? Neem een Multiplank.

Wij fixen het voor jou met de verzekering. 

En dan kan je parket er weer super uit komen te zien. Water kan heel veel schade aan je parket toebrengen. Bel ons snel bij schade. Of stuur ons een email. Meld het ondertussen wel aan de verzekering. Waterschade parket moet zo snel mogelijk hersteld worden. De Vloerderij is specialist in parketreparatie. Met bijna 25 jaar ervaring is elke verzekeringsmaatschappij er van op de hoogte dat wij een betrouwbaar en ter zake kundig parketbedrijf zijn en onze expertise wordt dan ook in de meeste gevallen geaccepteerd.

Waterschade parket:
En ook het opnieuw leggen hiervan handelen wij zonder problemen af, zodat je weer kunt genieten van je nieuwe parketvloer. Wij verzorgen veel disciplines zoals de complete renovatie, reparatie en restauratie van oude vloeren. De reparatie van parket dat door waterschade is niet gering. Er zit vaak een addertje onder het gras. Want in hoeverre is het water onder de vloer doorgelopen?. Dit is iets waar je nooit zeker van bent. Zelfs als het gaat om gelijmd en gespijkerd traditioneel parket zijn wij deskundig. We voeren  expertises door heel Nederland uit.  

Wat moet je doen bij waterschade aan je parket?

Waterschade parket lijkt vaak een grote ramp en voor het oog is dat ook zo. Als je dan die totale ravage ziet, zakt je de moed in de schoenen. En helemaal al als zo’n prachtige parketvloer net ligt. Vocht is sowieso schadelijk voor parket. De planken verkleuren door vocht, ze trekken krom en ze gaan vaak schimmelen. 
Bij waterschade is het van belang om zo snel je verzekeringsmaatschappij te bellen zodat er op korte termijn een expert langs komt om de waterschade op te nemen. Zo'n expert komt de situatie opnemen en is door zijn ervaring vaak al wel bekend met dit probleem. Maar ook wij kunnen daar bij aanwezig zijn om een en ander in het voordeel van de klant om te kunnen buigen. Waterschade parket pakt meestal voordelig uit.

Wat te bij waterschade aan parket?

1. Het parket drogen, je kunt verder toch weinig doen.
Gewoon afdeppen met oude doeken. Zet de verwarming iets hoger. Meer kun je niet doen. Je moet voor de verzekering er wel alles aan doen om de schade zo klein mogelijk te houden, de verzekering gaat hier wel van uit. Dus verdere waterschade parket proberen te voorkomen

2. Bel z.s.m. met je verzekeringsagent.
Neem de polis van je inboedel- of opstalverzekering erbij. Waterschade parket valt in de meeste gevallen onder deze dekking. De verzekering zal misschien wat meer info willen, maak daarom een serie foto’s. Binnen enkele dagen zal er een verzekeringexpert langskomen. Hij kan dan alvast een lokaal bedrijf de opdracht geven alles op te ruimen.
Waterschade heeft altijd een oorzaak, probeer deze te achterhalen. Het kan natuurlijk van alles zijn. Maar meestal ken je de oorzaak wel. Waterschade aan je parketvloer heeft een goede expertise nodig

3. Neem contact op met een specialist.
Neem ook zo alvast kontakt op met een specialist, dat kan de Vloerderij zijn. Want we maken dan binnen enkele dagen een gespecificeerde offerte voor de verzekering. Hierin worden alle details genoemd, zoals demontage en afvoer oude vloer, de montage van nieuw parket. Dus alle kosten van de nieuwe parketvloer inclusief de materialen.

Waterschade Parket? De Vloerderij ontzorgt.

De manier van repareren is afhankelijk van de hoeveelheid schade aan je parket. Soms kan de schade met alleen schuren en opnieuw lakken meevallen. Of soms hoeven alleen maar kleine stukjes van de vloer gerepareerd worden. Maar dan ook dekt de verzekering deze waterschade.  Je kunt het allemaal terug vinden in  de polis van je inboedelverzekering.
Waterschade parket lijkt vaak erger dan het is en natuurlijk geeft het de nodige overlast, maar het is financieel goed op te lossen. Bel ons of mail maar als het jou eens overkomt. Waterschade aan je parketvloer is vervelend , maar wordt altijd opgelost.