Cottage Vloeren | Vraag offerte | Trendy cottage vloer. |

Cottage vloeren. Leggen van antieke vloeren. Eiken hout cottage vloeren.  Cottage vloeren in 3 showrooms. 

Cottage Vloeren. Geweldige trendy vloeren. In 3 Showrooms.

Deze speciale cottage planken worden in de schaverij getrommeld en gekastijd. Ze krijgen door dit proces een geweldige  "Look" en zijn erg gewild bij binnenhuis architecten. Ze doen hun naam eer aan en zijn erg populair. Ook omdat ze nog betaalbaar zijn.
Voor dit proces worden alleen toplaag planken gebruikt. Want ook deze eiken toplaag kan goed verouderd worden. Het trommel- en schraapproces wordt wel wat minder zwaar uitgevoerd als bij de massieve eiken planken van tijden geleden gelden.
Bezaagde eiken planken zijn ook nogal populair, omdat ze door verruwing over dwars antislip worden. En hiernaast ook erg decoratief.

De Cottage vloeren gaan een levenlang mee. Dus met de mode mee.

Door hun stevige en harde toplaag kan deze plank zeker nog 3 keer geschuurd en gepolijst worden en dat betekent al een levensduur van zeker 60 jaar. Bij elke schuurbeurt kan er dan weer voor een actuele kleur gekozen worden. Zo blijf je met dit soort vloeren altijd bij de tijd en blijf je met de interieur mode meegaan. Heb je een bepaalde houten vloer in gedachten. Bijvoorbeeld een parketvloer met een toplaag? Vraag dat hier een offerte aan. De Vloerderij verzorgt steeds weer super aantrekkelijke offertes voor de Nederlandse consument. Maak daar gebruik van. 

De Vloerderij is leverancier van vele topmerken vloeren. 

Steeds leveren we cottage vloeren met de volle garantie en service we staan hier al sinds 1995 om bekend.
Het leggen van Cottage vloer., maar ook het schuren en renoveren hiervan nemen we graag voor onze rekening. En dat met vakkundige parketteurs die landelijk steeds weer vakkundig werk verrichten..
De Vloerderij legt, schuurt en renoveert vloeren en ontzorgt de klant volledig. er wordt gewerkt met nagenoeg stofvrije machines. Geen stof in huis dus. De vloer is de volgende dag al beloopbaar. Cottage parket en vloeren geven ook je huis een nieuwe toekomst.

Je bestaande vloer kunnen we ook een totaal nieuwe toekomst geven. Ben jij in het bezit van zo'n prachtige, maar bijna verslten parket- of houten vloeren. De Vloerderij maakt er weer een pracht vloer van voor een zeer aantrekkelijke prijs. Offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande banner.

Cottage vloeren. Goedkope houten vloeren offerte.

Cottage eiken vloeren worden in het bijzonder in onze fabrieksshowroom in Den Bosch verkocht. Het zijn bijzondere eiken vloeren.  Door de speciale verouderings methode krijgt de vloer een oude maar super rijke uitstraling. Bewerkt met een antiekkleur olie wordt de eiken vloer nog aantrekkelijker. Kom ze dus bekijken in Den Bosch de fabrieks houten vloeren showroom voor Brabant, Noord Limburg en zuid Gelderland..