Duoplank parket aanbiedingen. Vakkundig en Aantrekkelijk

Duoplank parket. Parket met eikien toplaag          Duoplank parket kopen. Dat kan bij de Vloerderij

 

Duoplank parket. Top collectie                           Voordelen van duoplank parket

Ongedwongen op blote voeten door de kamer lopen. Dat kan op Duoplank parketvloer, gecombineerd met vloerverwarming. Deze combinatie geeft je een warm en behaaglijk gevoel.Deze Duoplank kan het goed vinden met vloerverwarming. Maar er zijn nog steeds mensen die hier twijfels bij hebben. Dat hoeft beslist niet, want het is een beproefd systeem. De massieve planken echter waren al nooit bedoeld voor vloerverwarming.

Duoplank parketvloer. Een hele mooie vloer

Ook het leggen van Duoplank parket is super eenvoudig.

De veer en groef rondom past perfect en voor de doe-het-zelver is deze plank super geschikt. En zelf leggen scheelt behoorlijk in je portemonnee. Maar vergeet niet dat de Vloerderij het leggen ook aantrekkelijk kan verzorgen.
Wel moeten we hierbij een kanttekening maken. Op vloerverwarming kan zwevend gelegd worden, maar in veel gevallen moet er verlijmd worden en dan is zelf leggen van zo’n Duoplank parket riskant. Wil jij eens een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan linksboven op de oranje banner.

 

Duoplank parket is lamelparket  Duoplank parket kan ook in een visgraat parket  Parket of ook wel duoparket genaamd 

Duoplank parket is technisch perfect. Ook voor visgraatparket.

De uit meestal eiken bestaande eiken toplaag wordt met forse kracht op een multiplex berkenhouten “Layer”ondergrond verlijmd. Er ontstaat zo een onbeweeglijke plank. Deze werkingsvrije plank is hiervoor multifunctioneel en kan breed ingezet worden. Bijvoorbeeld voor visgraatparket. Dit is een super trend op dit moment.

Duoplank visgraat parket. De Vloerderij verkoopt het.

Duo- en multiparket is practisch niet te onderscheiden van de optiek massieve vloeren en dat is dan ook de reden dat de keuze voor een duoplank parketvloer snel gemaakt is. De levensduur van deze bijna onverslijtbare parketplank is te vergelijken met de kwaliteit en hardheid een massieve plank. Wel moet je keus dan vallen op een plank met een vrij dikke toplaag. De levensduur is dan vrijwel gelijk aan die van z’n massieve evenknie. De prijs van deze prachtige Duoplank parketvloeren zijn geweldig interessant. Ze zijn zelfs al bijna goedkoper dan de massieve eiken vloeren. De Duo parketplank is goed bezig om de markt te veroveren.

Parket van duoplanken Ook visgraatparket kan in een duoplank geleverd worden

Bewerkt  Duoplanken eiken parket is ondertussen razend populair.

Machinale verouderingen kunnen goed op duoplank parketvloeren met eiken toplaag toegepast worden. Er ontstaan prachtige creatieve resultaten en deze populaire houten vloeren hebben eenzelfde optiek als de massief houten vloeren. Ook het roken van de toplagen kan zich steeds vaker in een groeiende aandacht verheugen.

De uiteindelijke afwerking met olie- of lak producten is mooi. Onze houten vloeren showrooms in Nederland hebben allen deze Duoparket vloeren.