Eikenhouten vloer Scherp geprijsd

Eikenhouten vloer met eiken toplaag
Een eikenhouten vloer?
Je zult er maar op wonen.

Ze zijn leverbaar in ongelooflijk veel uitvoeringen.

Gerookt, verouderd of geschaafd.

Deze laatste originele massief 18cm brede eikenhouten vloer bieden we al aan voor.


     € 39.95 m2 incl. btw.

               
Nieuwsgierig?

Kom dan jouw eiken vloer bekijken in één van de Vloerderij showrooms kris kras door Nederland


Bespaar wel tot  20%

Bekijk ze hier

       

De mogelijkheden van een eikenhouten vloer

Met eikenhouten vloeren is de Vloerderij al meer dan 24 jaar op de Nederlandse eiken vloeren markt actief en leverde al menige eikenhouten vloer kris kras door ons land. De meeste eiken vloeren komen uit Frankrijk., een land waar eiken de normaalste zaak van de wereld is. Zo'n eiken vloer geeft erg veel mogelijkheden zowel in uitstraling als ook de techniek.
 

Een eikenhouten vloer is een super decoratieve vloer. Te koop bij de Vloerderij

Diverse uitvoeringen in breedte en dikte. glad geschaafd of juist ruig.

Eikenhouten vloeren kunnen in drie kwaliteiten verdeeld worden. A-B en C. Al deze uitvoeringen worden aangeboden tegen zeer vriendelijke prijzen. En de vloeren zijn te leveren in diverse breedtes, diktes en bewerkingen. Een eikenhouten vloer in een breedte van 18 cm is het populairst. A = praktisch noestvrij B = normale noest en nerftekening C = Bourgondisch ruig. Ook zijn er verschillende breedtes en diktes te leveren.

Eikenhouten vloer? Koop zo'n vloer gerust bij de Vloerderij. 

Multiplanken met een eikenhouten toplaag

Een eikenhouten vloer is bij de Vloerderij ook leverbaar in een multiplank uitvoering met een massief eiken toplaag. Deze laatste houten vloer (Multiplank Country) heeft de meeste persoonlijkheid en is super decoratief. Het is met recht een bestseller te noemen. En zo'n massief eiken toplaag is super solide.  De Vloerderij verkoopt deze eikenhouten vloer al vanaf € 37.95 per m2 in een multiplank uitvoering. 

Massieve eiken vloeren zijn vatbaar voor schommelingen in de luchtvochtigheid daarom is een lamelplank veiliger vooral met vloerverwarming. Laat je hierover bij ons voorlichten. Het zijn natuurlijk de meest originele eiken vloeren, zeker als je voor een authentieke houten vloer gaat.

Een vloer met zo'n massieve eiken toplaag is heel veilig en ligt als een rots.
    
Eikenhouten vloeren, die vind je te kust en te keur in de showrooms van de Vloerderij.  Een originele eikenhouten vloer?..., nee die vind je niet overal meer. Kom ze bekijken bij de Vloerderij.

Eikenhouten vloeren zijn goedkoop bij de Vloerderij. Eiken vloeren zijn TOP

Ook eikenhouten vloeren in een multiplank uitvoeringen behoren tot de mogelijkheden. Zonder de originaliteit van een houten vloer geweld aan te doen, geven deze vloeren geen krimp. De optiek van de puur eiken toplaag blijft gewaarborgd. Deze eiken Multi planken met massieve toplaag blijven verbazen. Ze blijven naadloos liggen en staan hun mannetje wat betreft de altijd zo lastige luchtvochtigheids problemen.

Eikenhouten vloer. Eikenhout is heel populair als houten vloer.

Eiken vloeren showrooms door heel Nederland

Een eikenhouten vloer met zo'n stoere toplaag ligt met gemak en ook nog eens probleemloos jaren achtereen. Ook zijn deze vloeren in de toekomst nog zeker 4 x te schuren. Ze liggen daarom dan ook op z'n minst 50 jaar. De Vloerderij schaaft elke eikenhouten vloer zelf aan en is daarom dan ook in staat de prijs laag te houden. 
Met 9 houten vloeren showrooms in Noord-Holland, Brabant, Zuid Holland Overijssel, Groningen en Limburg bestrijkt de Vloerderij een groot deel van Nederland. Kom dus je toekomstige eiken vloeren bewonderen. Er is vast wel een showroom in je regio. Een eikenhouten vloer?, die betrek je bij de Vloerderij. 


De Vloerderij verzorgt ook het leggen, maar ook de renovatie van eikenhouten vloeren. Kijk maar eens.