Europees eiken vloer Nu heel vriendelijk geprijsd

Europees eiken vloer. Koop zo'n mooie europees eiken vloer bij de Vloerderij
Gerookte europees eiken vloer naturel geolied. Trendy wonen.

Een Europees eiken vloer is prijstechnisch wel een prima alternatief. Door eigen import uit Frankrijk kunnen we dit soort eiken vloeren goedkoop aanbieden.
Het is een uitstekende vloer en ook qua uitstraling oogt deze europees eiken vloer prachtig. Zo'n specifieke eiken vloer omvat vele mogelijkheden. Zo kun je hem in de was zetten, beitsen of bewerken met Woca olie, waardoor er een warm uiterlijk ontstaat. Ook met een watergedragen lak zijn geweldige resultaten te behalen. Ecolakken hebben ook een heel eigen gezicht.


Een Europees eiken vloer doet veel met je interieur.

Een Europees eiken vloer kan heel goed verouderd worden.

Deze Europees eiken vloer kun je bekijken in de showrooms van de Vloerderij.
Wij hebben in ons assortiment natuurlijk nog meer soorten Europees eiken vloeren, zodat er voor ieders smaak wel wat tussen zit.
Of je
 nu kiest voor neutraal en simpel of juist voor uitgesproken en karakteristiek. De adviseurs van de Vloerderij bekijken graag samen met jou wat voor eiken vloer het best past binnen je interieur en natuurlijk je budget. Kijk ook eens naar onze speciale aanbiedingen. 

Een Europees eiken vloer leggen kan de Vloerderij verzorgen. Europees eiken vloer? Goede keus

Zelf leggen is goed te doen. Wel 2 rechter handen natuurlijk!

Wij nemen graag de tijd voor je, want een goede service staat bij ons voorop. Mede daarom vind je op onze website ook een uitgebreide omschrijving van hoe je zelf gemakkelijk en efficiënt deze  vloer kunt leggen. Eiken vloeren hebben allemaal veer en groef rondom, dus leggen is daarom ook geen punt, je kunt het zelf. Tenminste als je geen twee linker handen hebt. Een Europees eiken vloer is uiteraard ook leverbaar in een parket uitvoering. Parket leggen is wel een heel bijzonder vak. Wij doen het dagelijks.

Europees eiken is hard. En daarom erg duurzaam.

Onze website geeft u alvast een goed beeld van de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van de Europees eiken vloer. Ook kunt u een bezoekje brengen aan onze showroom om je nog meer te laten prikkelen. Ons team staat daar voor je klaar om je te voorzien van de nodige hulp en adviezen. Je kunt dan tevens een afspraak maken voor het leggen van deze toch zo speciale vloer. Wil je echter eerst een een offerte ontvangen?, mail ons dan maar en wij zorgen voor een scherpe maar faire prijs. Mocht je een eiken vloer hebben liggen die niet zo mooi meer is? Wij verzorgen ook renovatie

Een europees eiken vloer…de juiste keus.