Frans eiken vloer

De vloerderij:  Rechtstreekse import van Frans eiken vloeren

 

Frans eiken vloer
Frans eiken is de houtsoort met de meeste creativiteit. Een prachtige tekening en elegante kleurschakeringen.

Een Frans eiken vloer is dan ook razend populair. 
Voor de afwerking van dit Franse eikenhout is natuurolie d
é manier. Natuurolie accentueert de schoonheid van deze houtsoort.

Creëer je eigen unieke tijdloze Frans houten vloer die aan al je wensen voldoet. En jazeker in ieder interieur kun je wel deze Frans eiken vloer met een gerust hart laten
leggen. Een Frans eiken  vloer is practisch met alles te combineren, waardoor er onbegrensde mogelijkheden zijn voor je woning.

Regio's Groningen - Zwolle - Nijmegen - Limburg - Amsterdam - Rotterdam - Friesland - Ede - Den Bosch 
 

Zo'n mooie Frans eiken vloer haal je in je huis met behulp van de Vloerderij. Al vele jaren specialist in Frans eiken vloeren. We praten niet alleen over het verleden maar ook kijken we naar de toekomst en groeien mee met de vraag. Elke eiken vloer wordt met zorg geschaafd en uitgeleverd. Graag adviseren wij je over de vele mogelijkheden van Frans eiken. Daarnaast zijn onze parketteurs vakbekwaam als het gaat om het leggen van eiken vloeren. Ben je op zoek naar een speciale eiken vloer?, klik dan hier maar eens.

Een Frans eiken vloer is super cool. Vloeren uit Frankrijk zijn super.

Woon je in het Gooi? Kom dan naar Westbroek, het is dichtbij en geen parkeerproblemen. En hier ligt ook die mooie houten vloeren collectie van de Vloerderij. De Houtfabriek in Westbroek is onze partnershowroom voor de regio's Amsterdam en Utrecht.

Zo'n Frans eiken vloer heeft smoelwerk en toont z'n eigenwijze karakter.
 

Een massief eiken vloer kun je uiteraard ook in een super nette uitvoering krijgen, maar dat is een kwestie van smaak, tegenwoordig echter zijn de ruigere soorte  Cool". Toch wordt deze planke veel in korte uitvoeringen verkocht, er wordt dan een brede en lange visgraat van gemaakt. Heeft ook wel wat. Een Frans eiken vloer blijft zowiezo tijdloos en is eigenlijk niet aan mode onderhevig. Hij past zich moeiteloos aan bijna ieder interieur aan. Architecten werken graag met Frans eiken omdat het heel creatief te gebruiken is. Een eiken vloer heeft karakter en smoelwerk en nog duurzaam bovendien.

Deze mooie soort Frans eiken kan in de meest prachtige tinten geolied worden, hier voor wordt heel vaak natuurolie gebruikt en dit dan weer op basis van lijnzaad. De meest geweldige kleureffecten kunnen hiermee behaald worden. Wil je eens iets meer weten over eiken vloeren en kleurolie? klik dan op
Kleuren Kijken en je zult zien dat eiken net iets meer krijgt door kleurolie te gebruiken.

Een Frans eiken vloer kan in vele natuurtinten geolied worden. De Vloerderij heeft al die kleuren.

Zo'n massief eiken vloer is wel de meest decoratieve vloer die je je bedenken kunt, juist de tekening van deze Frans eiken vloeren is nogal uitgesproken en daarom wordt deze vloer voor vele doeleinden ingezet. Voor projecten, winkels en zeker ook voor de gewone huiskamers. Een Frans eiken vloer is multi functioneel.
Massieve eiken vloeren van 2 cm dik zijn uiteraard heel gewild, omdat ze puur authentiek zijn en hun eigen leven gaan leiden. Dit maakt deze vloeren juist zo gewild. Maar ze zijn wel vatbaar voor luchtvochtigheid schommelingen, ze kunnen gaan zwellen wanneer de luchtvochtigheid hoog is en krimpen als de luchtvochtigheid laag is. Echter het komt niet altijd voor, alleen in op zichzelf staande gevallen.