Frans eiken vloer

De vloerderij:  Rechtstreekse import van Frans eiken vloeren
Afbeelding van een Frans eiken vloer, afgewerkt met een witte woca vloerolie. 16cm breed
 

Frans eiken vloer
Je wilt graag een mooie en fantastische decoratieve eiken vloer. Dat kan.

Een massief eiken vloer al voor 32.95 zolang voorraad strekt uiteraard..

Frans eiken vloeren zijn top kwaliteit. Bespaar ook nog tot wel 20%.

Lakken, in de was zetten of bewerken met olie; het kan allemaal met de Frans eiken vloer.
Hierdoor creëer je een unieke tijdloze houten vloer die aan al je wensen voldoet. En jazeker in ieder interieur kun je wel deze Frans eiken vloer met een gerust hart laten leggen.  Een Frans eiken  vloer is practisch met alles combineren, waardoor er onbegrensde mogelijkheden zijn voor je woning.

Deze Frans eiken vloer is te bekijken op een groot oppervalk in een van onze 6 showrooms in de regio's.Regio's Groningen - Zwolle - Nijmegen - Limburg
- Amsterdam - Rotterdam - Friesland - Ede
 

Zo'n mooie eiken vloer haal je in je huis met behulp van de Vloerderij, al vele jaren zijn we specialist in Frans eiken vloeren en we praten niet alleen over het verleden maar ook kijken we naar de toekomst. Elke eiken vloer wordt met zorg geschaafd en uitgeleverd. Graag adviseren wij je over de vele mogelijkheden van Frans eiken. Daarnaast zijn onze parketteurs super vakbekwaam als het gaat om het leggen van een massief eiken vloer. Ben je op zoek naar een speciale eiken vloer aanbieding?, klik dan hier maar eens.

Woon je op de Veluwe?, kom dan naar Ede, want daar ligt de Vloerderij collectie ook. Eiken vloeren Veenendaal. jazeker, want eikenvloeren liefhebbers uit Veenendaal bezoeken ook die uitgebreide showroom.

Zo'n Frans eiken vloer heeft smoelwerk en toont z'n eigenwijze karakter. 

Een massief eiken vloer kun je uiteraard ook in een super nette uitvoering krijgen, maar dat is een kwestie van smaak, tegenwoordig echter zijn de ruigere soorte  Cool". Toch wordt deze planke veel in korte uitvoeringen verkocht, er wordt dan een brede en lange visgraat van gemaakt. Heeft ook wel wat. Een Frans eiken vloer blijft zowiezo tijdloos en is eigenlijk niet aan mode onderhevig. Hij past zich moeiteloos aan bijna ieder interieur aan. Architecten werken graag met Frans eiken omdat het heel creatief te gebruiken is. Een eiken vloer heeft karakter en smoelwerk en nog duurzaam bovendien.

Deze mooie soort Frans eiken kan in de meest prachtige tinten geolied worden, hier voor wordt heel vaak natuurolie gebruikt en dit dan weer op basis van lijnzaad. De meest geweldige kleureffecten kunnen hiermee behaald worden. Wil je eens iets meer weten over eiken vloeren en kleurolie? klik dan op Kleuren Kijken en je zult zien dat eiken net iets meer krijgt door kleurolie te gebruiken.

Een Frans eiken vloer kan in vele natuurtinten geolied worden. De Vloerderij heeft al die kleuren.

Zo'n massief eiken vloer is wel de meest decoratieve vloer die je je bedenken kunt, juist de tekening van deze Frans eiken vloeren is nogal uitgesproken en daarom wordt deze vloer voor vele doeleinden ingezet. Voor projecten, winkels en zeker ook voor de gewone huiskamers. Een Frans eiken vloer is multi functioneel.
Massieve eiken vloeren van 2 cm dik zijn uiteraard heel gewild, omdat ze puur authentiek zijn en hun eigen leven gaan leiden. Dit maakt deze vloeren juist zo gewild. Maar ze zijn wel vatbaar voor luchtvochtigheid schommelingen, ze kunnen gaan zwellen wanneer de luchtvochtigheid hoog is en krimpen als de luchtvochtigheid laag is. Echter het komt niet altijd voor, alleen in op zichzelf staande gevallen.