Goedkope multiplank

Goedkope multiplank, net zo goed een houten vloer maar dan wel stabiel en onbeweeglijk
Goedkope Multiplank.
Speciale aanbieding
16cm breed

Van € 39.95 nu voor
37.95

Een goedkope Duo- of Multiplank met een totale dikte van 16 mm en met een massief eiken toplaag van 4mm, erg stabiel. Deze multiplank kan ook gerookt worden.

Informeer naar de mogelijkheden.
Je kunt ons elke werkdag tot 22.00 uur
 bellen 
of maak een afspraak en kom naar één van onze showrooms in de regio's

Goedkope Multiplank ook in Amsterdam,
Brabant, Limburg, Zwolle en Groningen

In deze showrooms is deze Multiplank te bewonderen in vele trendy kleuren.Goedkope Multiplank
 

Een goedkope multiplank kopen? Voordelen van een goedkope multiplank

Voor diegene die op zoek is naar een goedkope multiplank is bij de Vloerderij aan het juiste adres. De Vloerderij heeft altijd wel zo'n onbeweeglijke multiplank in de aanbieding en niet alleen goedkoop, maar ook van goede kwaliteit ook inclusief garantie! Hou onze website maar goed in de gaten, we bieden steeds goedkope multiplanken aan. Voortdurend de allermooiste aanbiedingen, zowel in Duo- als multiplanken, maar ook in masseif houten vloeren.

Multiplank aanbieding bij de Vloerderij. Ook aanbiedingen parket met toplaag.

We zijn er altijd om vragen te beantwoorden. 

Een multiplank werkt totaal niet meer en kan veilig & vast gelegd worden. Ook deze mooie multiplank kan door de doe het zelver gelegd worden. Heb je vragen?, bel ons gewoon, we zijn op alle werkdagen bereikbaar 10.00 uur tot 22.00 uur, dus aarzel niet om ons te bellen om net die ene goedkope multiplank.


goedkope multiplank. Waar koop ik een goedkope multiplank

Super geschikt voor vloerverwarming. Super solide

De multiplank zonder vellingkant is bewerkt met een enkel witte olie, er komt dan een hele aparte onbestendige tint tevoorschijn. Genoeg trendy oliekleuren beschikbaar!
Multiplanken en Duoplanken zijn uitstekende vervangers van de massieve houten vloeren., ze zijn ook speciaal ontworpen voor vloerverwarming, 
want ook deze super mooie  multiplank is hier super geschikt voor en.... optisch helemaal gelijk aan een originele massieve plank. Deze ook wel lamelplanken genaamd kunnen ook getrommeld en verouderd worden, dus net als bij massieve vloeren.


Goedkope multiplank. Goedkope multiplank Groningen

Ook een goedkope multiplank heeft dezelfde eigenschappen.

Deze goedkope multiplank wordt gemaakt van origineel Europees eiken wat meestal uit Frankrijk komt. Frans eiken heeft een hele mooie tekening enis derhalve heel decoratief. Een goedkope multiplank heeft dezelfde eigenschappen als de duurdere soorten. Je ziet de multiplank aanbiedingen wel op deze website. Ook een goekope multiplank is bij de tijd, de Vloerderij heeft allen de planken die over het algemeen mooi gevonden worden, voor jou is er dus zeker iets bij. een dure of een een goedkope multiplank, ze zijn er allemaal.

En....Deze stevige en onverzettelijke multiplank kan heel goed op vloerverwarming gelegd worden.

Ja ook de goedkope multiplanken zijn erg geschikt voor vloerverwarming, ze kunnen ook vol verlijmd worden en uiteraard ook zwevend gelegd worden. Bijvoorbeeld de Multiplank van 16 cm dik leent zich voortreffelijk om zwevend te leggen. de drager van 12 mm dik is heel goed bestand tegen eventuele warmtewisselingen en de toplaag van wel 4mm is ruimschoots voldoende om nog decennia plezier van te hebben.