Grijze eiken vloer? Een prachtige tint.

 Grijze eiken vloer. De Vloerderij verkoopt een prachtige grijze eiken vloer.

Een grijze eiken vloer.  Een super “Coole” kleur!

Geef je kamer een apart karakter met deze grijze eiken vloer. Ervaar dus zelf, dat zo’n mooi vergrijsde eiken vloer een goede keus is. Eiken vloeren kunnen ook donkergrijs geolied worden. Een grijze eiken vloer in een mooie olietint is bij de Vloerderij te koop voor een uitgekiende prijs. Donker grijs of lichtgrijs geolied, het maakt wat de prijs betreft niets uit. Ben je nu toch wel nieuwsgierig geworden en wil je deze gerookte eiken vloer in het echt zien? Dat kan altijd. klik hier voor de aanbiedingen.

Een grijze eiken vloer geeft je kamer net dat ietsje meer! Kom ze bekijken in de showrooms kris kras door Nederland. Hartelijk welkom in ieder geval. Kijk hier ondertussen eens naar wat kleuren info.

Twee mooie voorbeelden van een grijze eiken vloer. In een Woca kleur. De allerbeste vloerolie.

 

Grijze eiken vloer, de Vloerderij heeft ze in verschillende olie tinten
Een grijze eiken vloer, voor mensen met smaak.
Op de grijze gerookte eiken vloer (foto links) komt de donkerbruine tint van de plank heel goed naar boven, er ligt als het ware een grijze pigment overheen.

Een grijze eiken vloer krijgt door deze olie een heel eigen gezicht en geeft op den den duur een nostalgisch gevoel.


 

Elke grijze eiken vloer kan bekenen worden in één van onze showrooms in de volgende regio’s

Utrecht, Amsterdam, Zwolle en Groningen regio Zeeland, Limburg, Rotterdam en Friesland.

Grijze eiken vloer. Waar kan ik een grijze eiken vloer bekijken? Bij de Vloerderij.   Een eiken vloer eerst grijs beitsen kan ook, maar dan wel afwerken met een naturel olie.

Wit en grijstinten zijn niet meer weg te denken.

Grijze tinten zijn er in donkere uitvoeringen maar ook in super licht. Bijna witachtig. Kom kijken. Grijze houten vloeren zijn super trendy en worden daarom ook heel goed verkocht. Vooral gerookt eiken (zie foto) leent zich goed voor een licht grijze finish. een gerookte eiken plank leent zich heel goed om gerookt te worden en dan ook nogeens grijze olie erop is wel heel cool. Een grijze eiken vloer valt heel goed te combineren met allerlei meubelen of andere interieur accessoires. Bovenstaande vloer is in een Castle Grey olie gezet, dit is een vrij lichte tint, die wel de oorspronkelijk eiken kleur laat zien.

Een grijze houten vloer geeft na verloop van tijd een prachtige patina te zien.
Verschillende beitskleuren. Alleen eerst met waterbeits kleuren is ook mogelijk. 

Een eiken vloer grijs beitsen

Een grijze eiken vloer heeft een super uitstraling, maar er zijn veel meer tinten mogelijk dan alleen maar grijs, vooral met een waterbeits kunnen allerlei grijze basistinten verkregen worden. Bij bovenstaande grijze vloer is in de olie maar een beetje pigment gebruikt, maar wanneer je de eiken planken eerst beitst, dan kun je hierna de planken na olien. De transparante olie geeft dan een bescherming. Zoals je op het kleurvoorbeeld kunt zien zijn er nogal wat mogelijkheden met beits. Wil je testjes doen?, haal dan bij ons wat stukjes eikenhout op en doe dan testjes bij een verfspecialist.

Nog meer info?, dat kan. Bel dan met de Vloerderij 06 46 38 11 81 tot 10 uur ’s avonds.