Houten vloer kleuren

Houten vloer kleuren, dat kun je ook zelf wel doen, maar ook wij kunnen hier iets voor je betekenen.

Houten vloer kleuren
mogelijk met veel prachtige mooie olie tinten

Houten vloer kleuren voor ieders smaak!


Houten vloer kleuren?, kleuren genoeg, prachtige trendy olietinten.


De  Vloerderij. 
De mooiste olietinten 

Een houten vloer & parket kleuren,
dat doe bij voorkeur met


Natuurolie 

 

Een houten vloer kleuren? Wel het natuurlijkst. Én super mooi.

Houten vloer en parket kleuren. Standaard verkrijgbaar bij De Vloerderij. In wel 6 prachtige natuurlijke basis tinten. Naturel - Wit - Grijs - Antiek - Smoke - Black. Deze Woca en Royl kleuren zijn allemaal puur natuur. Maar uiteraard zijn ook andere merken leverbaar. Kleuren & Tinten kunnen een houten vloer maken en breken. Dus wees kieskeurig al het om een kleur gaat. 

Vraag kleuradvies en meteen een perfect passende prijs.

Op onderstaande foto's zie je voorbeelden van een houten vloer kleuren. Je kunt zelf je houten vloer kleuren met deze olie. Houten vloeren olie bestaat meestal uit lijnolie, die vermengd is met pure natuurpigmenten. Dus net als de eiken vloer is deze olie ook duurzaam. Je koopt hier alle benodigdheden voor vriendelijke prijzen. Het kan natuurlijk ook zijn, dat je de bestaande parket- of houten vloer wilt renoveren. Klik dan hier en vraag om uitgebreid advies en een concurrerende prijs. Onze parketteur toont dan een hele range van kleuren. en kan deze na de renovatie aanbrengen.

Houten vloer kleuren. Mooie natuurkleuren bij de Vloerderij

Gun je houten vloer de mooiste kleur.

Want een kleur kan je vloer maken en breken, orienteer je goed wat zoal mogelijk is, want er is veel te koop. Om je houten vloer goed te kleuren, kun je kiezen uit vele merken, een paar super goed bekenden staande merken zijn. WOCA, Aquamarijn, Rubio Monocoat en OSMO. Maar vergeet beslist niet dat alle kwaliteits houten vloeren alleen de beste merken nodig hebben om een lange tijd mooi te blijven. Olie of lak? Dat maakt nog wel ietsje verschil in kleur. We schuren, polijsten maar ook renoveren en kleuren we vloeren van Noord Holland tot Limburg. Maar ook in Rotterdam.

De mooiste houten vloer kleuren bij de Vloerderij

Je eigen kleuridee kan ook gerealiseerd worden.

Je kunt ook zelf je houten vloer kleuren. Er zijn ongelooflijk veel tinten te bedenken. Maar er blijven altijd enkele toppers over die we standaard op voorraad hebben. Na het schuren en polijsten van de vloer kun je kleurolie aanbrengen. Hoe dat moet, dat lees je hier. Neem maar eens gauw een kijkje. 

Houten vloer kleuren. De Vloerderij heeft kleurolie      

Met Skylt olie zie je er niets meer van

Er bestaat ook kleurloze olie zoals je kunt zien op bovenstaande foto. Woca heeft deze transparante olie wel in z'n assortiment, maar Skylt lak kan ook heel goed op een eiken vloer. Maar in beide gevallen dus geen kleur. Het is volledig transparant. Ook andere olie leveranciers hebben wel kleurloze olie of watergedragen lak. Een houten vloer kleuren geeft dus vele mogelijkheden.
In onze showrooms kun je uiteraard ook al deze oliekleuren komen bekijken. Het geeft dan natuurlijk een nog beter beeld dan op foto's.


houten vloer kleuren. Eikenhout kleurt heel goed. Kijk maar bij de Vloerderij.

Een goede kleur op je vloer kiezen betekent geduld

Je ziet, dat er ongelooflijk veel olie kleuren zijn, een houten vloer kleuren valt dan ook niet mee. De juiste kleur ontdekken is vaak een zaak van geduld. Dus neem je tijd en bel de Vloerderij ondertussen voor info. Een houten vloer kleuren? vraag het de Vloerderij. We mengen zelf pigmenten en kunnen dan op basis van lijnzaadolie mooie natuurkleuren leveren. Ook met Woca kleurolie is veel mogelijk. Woon jij in Utrecht en moet jouw vloer opnieuw gekleurd worden? Neem dan hier eens een kijkje.

Houten vloer kleuren, dat kun je zelf, of laat dat doen.

Er zijn altijd runners die steeds weer verkocht worden

Voor parket en houten vloeren zijn zoals je ziet nogal wat kleuren beschikbaar, maar er springen er 3 uit en dat zijn de witte tinten, de grijze tinten en de donkere antiekvariaties. De anderen zijn vaak afleidingen hiervan....beetje donkerder, beetje lichter en het komt er ook op aan welke basiskleur het eiken heeft. Soms komt een eiken vloer de ene keer er wat lichter of donkerder uit dan de andere keer. Puur natuur dus. Een goed kleur is belangrijk.
Wij kunnen daarom ook geen enkele garatie geven op bovenstaande kleuren, want foto's wijken zo wie zo wat af.
Een houten vloer kleuren is daarom spannend, maar super leuk om te doen.