Houten vloer renovatie

Houten vloer renovatie voor een scherpe maar vakkundige prijs

De Vloerderij renoveert
al bijna 25 jaar
houten vloeren en parket
door heel Nederland

Bespaar wel tot 30%.

Klik op je provincie
en vul het formulier in.

Vragen?, app ons 
06 46 38 11 81
of gebruik ons vragenformulier 
 

Je houten vloer 100% nieuw voor een super vriendelijke prijs.

Houten vloer renovatie? Is jouw houten vloer hier ook aan toe? Je bestaande houten vloer kan heel goed worden opgeknapt, ‘t is altijd de moeite waard om dit eens te overwegen. Met assistentie van de juiste vloerenvakman heb je dan weer een spiksplinter nieuwe vloer. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Met de vloercheck weet je snel wat er mogelijk is en wat het gaat kosten!

houten vloer renovatie, dat is zo nu en dan best wel nodig.

Is jouw houten vloer nog up to date?

Een houten vloer expert denkt met je mee en geeft een “op maat advies”. Je houten vloer schuren of helemaal renoveren, opfrissen, uitbreiden of misschien helemaal opnieuw monteren?, dat kan allemaal. Houten vloer renovatie kan van alles betekenen: Bijvoorbeeld opnieuw schuren en in de olie zetten, of afwerken in een matte lak. Het kan allemaal en ook nog eens voor een verrassend budget. Vraag een check aan en overtuig jezelf van het vakmanschap van onze parketteurs.

Is de houten vloeren check gratis? 
Ja, helemaal gratis.....De vloerenvakman komt na een informatief telefonisch overleg als je wilt geheel vrijblijvend langs. Wil jij een houten vloeren check! Vul dan snel het formulier in.
 

Houten vloer renovatie (schuren)

Houten vloeren maar ook parket zullen naar verloop van tijd er steeds minder mooi uit gaan zien. De laklaag wordt vaak dof en ziet er versleten uit. Als het probleem onoplosbaar lijkt, dan moet de houten vloer of parket geschuurd worden. De hele vloer wordt dan met een houten vloer renovatie aangepakt. De vloer wordt dan bewerkt met olie of met een lak. Het is precisiewerk, er wordt een miniscuul dun laagje van de bovenkant van de planken afgeschuurd. Het overgrote deel van parketvloeren kunnen vaker geschuurd worden. Het schuren ook wel polijsten genaamd is onder normale omstandigheden eens per 10 jaar nodig.
Houten vloer renovatie (afwerken)

Een houten vloer renovatie is een hele klus.

Eerst moet de vloer goed geschuurd worden, dit gebeurt met een zware bandschuurmachine.(stofvrij). Hierna wordt de houten vloer geschuurd en gepolijst met een wood-boy (polijstmachine), deze zorgt ervoor, dat de vloer super strak wordt. Ook kan bij een parketvloer alleen een opknapbeurt nodig zijn, dan is intensief schuren beslist niet nodig. Ook kunnen uiteraard plinten vervangen worden.

Schade afhandeling voor de verzekering.

Houten vloer renovatie prijs. 

De renovatie van je houten vloer hoeft niet duur te zijn, want bedenk wel, dat je na een vloerrenovatie je er een nieuwe houten vloer voor terug krijgt waar je nog jaren achtereen plezier aan beleeft. Houten vloer renovatie is dan ook sterk aan te bevelen. En vaak in 1 hooguit 2 dagen gerealiseerd. 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, maar je krijgt een glasheldere houtenvloer renovatieprijs na de inspectie. Dus, wat let je om die check eens te doen, je weet nu al dat dat wel goed zit want de Vloerderij kijkt mee.