Waterschade houten vloer. Betaalt de verzekering?

Waterschade aan je houten vloer? Wij leggen hem opnieuw

Waterschade houten vloer is vaak een verzekeringskwestie. 

Wij helpen! want we zijn bekend met de verzekerings procedures. Wij leggen je vloer opnieuw. De Vloerderij bemiddelt bij de diverse verzekeringsmaatschappijen inzake brand- en waterschade. Maar ook sinds enkele jaren voor aardbevingen ontstaan door de gaswinning in Groningen. Door de bekendheid met de verzekeraars kunnen wij vaak snel een oplossing bieden. Vul hier het formulier in en we melden ons binnen 24 uur.

Vloerderij Centrale Apeldoorn
Met technische steunpunten in de regio’s Amsterdam - Zwolle - Roermond - Leeuwarden - Den Bosch - Utrecht – Groningen - Rotterdam

Houten vloer met waterschade. Altijd een verzekeringskwestie.              Waterschade aan houten vloer. De Vloerderij repareert parket en houten vloeren

 

Bij waterschade reparaties is juist vakmanschap onontbeerlijk.

Water kan behoorlijk veel schade aan je houten vloer berokkenen. Bel ons bij schade. Heb je waterschade aan je houten vloer? Dan moet dit uiteraard hersteld worden. De Vloerderij is specialist in houten vloer reparatie. Met bijna 20 jaar ervaring weet elke verzeringsmaatschappij dat wij een betrouwbaar en terzakekundig vloerenbedrijf zijn en ons oordeel wordt dan ook in de meeste gevallen niet in twijfel getrokken. Waterschade aan je houten vloer of parket handelen wij probleemloos af, zodat je weer volop kunt genieten van je nieuwe houten vloer. Wij verzorgen alles van renovatie tot reparatie.

Het repareren van een houten vloer die door waterschade  getroffen is gaat niet zomaar, er schuilt best gevaar, want tot hoever is het water onder de vloer door gedrongen?, dat is vaak heel moeilijk te zeggen. Ook als het gaat om verlijmde en genagelde traditionele parketvloeren zijn wij deskundig. We doen expertises door heel Nederland.

Na waterschade een goed schuurbeurt voor je houten vloer. Waterschade houten vloer. Verzekerings kwestie

Wat te doen bij waterschade aan je houten vloer

Waterschade aan je houten vloer lijkt vaak een ramp en ogenschijnlijk is dat ook zo, want als je dan naar die ravage kijkt zakt de moed je weleens in de schoenen. Helemaal als je zo'n prachtige houten vloer hebt liggen. Water is schadelijk voor een houten vloer. De planken gaan verkleuren, ze trekken krom en gaan schimmelen. Dus het is van belang om zo snel mogelijk je verzekeringsmaatschappij in kennis te stellen zodat er z.s.m een expert langs komt om de waterschade op te nemen. Zo'n expert kan alleen komen, maar ok wij kunnen daar bij aanwezig zijn om in het voordeel van de klant te adviseren. Je houten vloer weer nieuw als nooit te voren.

Waterschade houten vloer, regel het met de Vloerderij in samenwerking met de verzekering 

Wat moet je nog meer doen bij waterschade aan je houten vloer?

1. Droog de vloer eerst maar eens, je kunt verder weinig uitrichten.
Gewoon deppen met wat oude doeken. Zet de verwarming als je wilt een tandje hoger. Meer kun je ook al niet doen. Je moet wel alles in het werk stellen om de chade zo gering mogelijk te houden, de verzekeringsmaatschappijen gaan hier wel van uit.

2. Neem zo snel mogelijk  contact op met uw verzekeringsagent.
Pak de polis van je inboedel of opstalverzekering erbij. Waterschade houten vloer valt in veel gevallen onder de dekking. De verzekering zal om wat info vragen en om bv. eens wat foto's te sturen. Binnen enkele dagen zal dan een expert z'n opwachting maken. Maak in ieder geval ook voor jezelf een serie foto's, je weet maar nooit.
Schade heeft altijd een oorzaak, probeer deze dan ook zo goed mogelijk te achterhalen. Het kan van alles zijn., maar meestal is de boosdoener wel bekend.

3. Neem contact op met een specialist.
Neem zo snel mogelijk kontakt op met een specialist, dat kan de Vloerderij zijn, we maken dan zo snel mogelijk een offerte voor de verzekering. In deze offerte worden alle werkzaamheden genoemd, zoals demontage en afvoer oude vloer, het monteren van de nieuwe vloer en uiteraard de kosten van de nieuwe houten vloer inclusief de bijkomende materialen.

Waterschade houten vloer? De Vloerderij repareert ook deze waterschade. ook bij een parketvloer uiteraard.

De reparatie methode is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid schade van je houten vloer. Soms verdwijnt de schade met het schuren en opnioeuw lakken van de vloer, of in sommige gevallen hoeven alleen maar gedeelten van de vloer gerepareerd worden. Maar ook in dit soort gevallen dekt de verzekering deze waterschade aan een houten vloer. Maar je vind het allemaal terug in  de polis van je inboedelverzekering.
Waterschade houten vloer lijkt vaak erger dan het is en natuurlijk geeft het overlast, maar het is finacieel heel goed op te lossen.