Houten Vloer in White Wash olie. Da's super trendy

Houten vloer white wash. White Wash olie op je vloer.

Een houten vloer white wash afgewerkt. Echt gaaf. 

Zo'n vloer wordt na verloop van tijd steeds mooier. Een houten vloer bewerkt met white wash is super trendy en hij past zich aan in praktisch elk interieur. De tint is niet overdreven en zo'n gewhitewashte vloer vloer maar ookbescheiden zonder iets van z'n charme te verliezen. White wash op je houten vloer is daarom ok juist zo'n goede keus. Zo'n white wash houten vloer is daarom dan ook een aanschaf voor vele jaren. 

Veel soorten wittinten zijn mogelijk. Diverse uitstralingen.

Wil jij je houten vloer een extra white wash kleur geven? dat kan de Vloerderij voor je regelen. We geven je vloer een compleet nieuwe actuele uitstraling.

Houten vloer white wash olie. Houten vloeren en vooral eiken doen het goed in een white wash olie      

Parket in de White Wash oogt vaak wat ongedwongen.

Het onderhoud van een gewhitewashte vloer is gemakkelijk. Regelmatig dweilen met een beetje zeep door de emmer water volstaat. Ook zijn er mensen die helemaal niet intensief onderhouden. Een houten vloer in de whiote wash olie wordt dan super doorleefd en ziet er doorleeft en sleets uit. Het is maar net waarvoor je kiest.

Zelf doen kan ook. De Vloerderij adviseert graag. 

Zelf je houten vloer in de white wash zetten kan heel goed. Veel liefhebbers van deze witte uitstraling gingen je al voor. Het is niet moeilijk en je vindt een oliebeschrijving op onze site. Klik hier maar en je leest de kneepjes van het vak.

Houten vloer in de white wash olie. White wash is een goede olie tint.

White Wash olie. "Color shades" mogelijk voor veel interieur stijlen.

White Wash olie op een houten vloer zorgt voor een super frisse uitstraling en laat zich met praktisch elk interieur combineren. Bij de Vloerderij liggen ze op je te wachten. Kom ze bekijken.
Wil jij je bestaande ho
uten vloer white wash olieën, dan kunnen wij dit ook verzorgen. De oorspronkelijk tint wordt er dan afgeschuurd en je kunt dan kiezen uit super uitgebreide oliekleuren. Ook eiken tafelbladen kunnen in de white wash olie gezet worden.


Houten vloer white wash. Wel heel mooi die white wash houten vloeren
Je houten vloer is na het schuren weer zo fris als een hoentje en kan dan met white wash olie bewerkt worden. Overweeg jij om dit te laten doen, dan kun je hier het formulier invullen. Je houten vloer weer als nieuw.

Houten vloer white wash? Overweeg jij om je houten vloer in de white wash te zetten? Kom dan langs in een van onze partnershowrooms kris kras door Nederland.