De mooiste houten vloeren Amersfoort. Top collectie


Houten vloeren Amersfoort. Houten vloeren showroom in Westbroek

Een eindeloos mooie houten vloeren collectie.

Houten vloeren Amersfoort. Met misschien wel de meest uitgebreide showroom in Westbroek. Hier vind je aantrekkelijk geprijsde houten vloeren en parket, maar ook exclusieve tafels en andere interieurprodukten. Een super parketcollectie met als uitschieters de Duo- en Multiplanken. Super planken met een massief eiken toplaag die bewegingsloos liggen en zelfs op vloerverwarming liggen ze roerloos. Natuurlijk is er ook het actuele visgraatparket in plankenuitvoering. Kom al dat moois maar eens bekijken.

Betaalbare houten vloeren Amersfoort. Houten vloer kopen in Amersfoort.        

Een overweldigende showroom dicht in de buurt.

In Westbroek vind je misschien wel de veelzijdigste houten vloeren showroom van West-Nederland. Een minuutje of 20 rijden vanuit Amersfoort. Hier ligt een eindeloos mooie collectie eerlijke houten vloeren op je te wachten. Houten vloeren Amersfoort is al heel lang een belangrijke stad voor interieurproducten. En dit wordt al weer een lange tijd voortgezet in Westbroek. Info? Houten vloeren Amersfoort

Aantrekkelijke- en rasechte houten vloeren voor Amersfoort e.o.

Populaire houten vloeren voor vriendelijke prijzen. dat is wel ons motto en natuurlijk ook een diverse keuze. Met name is er veel aanbod in onweerstaanbare duo- en multiplanken, want deze onverzettelijke planken zijn ook razend populair in Amersfoort.  "De Vloerderij de Houtfabriek" doet nu al bijna 20 jaar in houten vloeren en staat vierkant  achter elke plank. En natuurlijk leverden we al veel langer in de provincie Utrecht, maar steeds komt er meer vraag naar die rasechte houten vloeren.

Houten vloeren Amersfoort. Fantastische houten vloeren


Houten vloeren Amersfoort. Massieve houten vloeren, maar ook multiplanken in Amersfoort.

Jouw houten vloer keuze is er zeker bij.

Houten vloeren Amersfoort. Klaar voor de toekomst. Onze serie verouderde houten vloeren worden steeds populairder in Amersfoort. Stoere brute en brutale vloeren. Licht verouderd of juist zwaar gekastijd. Ze zijn dol op pure olie in de wat doffere echte olietinten. Deze vloeren van stavast wachten en zijn benieuwd naar jouw oordeel en keuze. 

Stoere Bourgondische vloeren met massieve toplaag

Houten vloeren Amersfoort "De Vloerderij de Houtfabriek"  met die hele mooie houten vloeren expo in Westbroek levert ongewoon betaalbare vloeren in Amersfoort. Je bent uitgenodigd om onder het genot van een drankje alles eens met eigen ogen te komen aanschouwen. Je zult ze zien. Fris ogende vloeren, stoere vloeren, futuristische vloeren en vloeren met een lange traditie. Alles te leveren in een multiplank uitvoering met toplaag. Wij hebben ze!

Houten vloeren Amersfoort. Houten vloeren leverancier in Amersfoort

Strak vormgegeven houten vloeren zijn geliefd door consumenten met oog voor detail.

Houten vloeren Amersfoort. Vloeren met progressie. Je steeds blijven aanpassen aan de wensen van de consument, dat is wat we proberen te doen. Want dan onstaat er progressie in je collectie. De nieuwe collectie Visgraat vloeren is hier een bewijs van.

De afwerking is 100% natuurlijk met de mooiste olie.

Neem nu de kleuren die tegenwoordig overwegend uit pure echte kleurpigmenten bestaat. Het is dus niet zo gek dat er niet echt veel lak meer verkocht wordt. Kijk hier maar eens. Niet alleen voor houten vloeren wordt olie gebruikt, maar ook voor andere interieurproducten. Onze vloeren collectie is ongewoon aantrekkelijk geprijsd. In Amersfoort en omgeving weten velen dit al en zij kochten ooit al eens zo'n fantastisch eerlijke puur geoliede houten vloer bij ons.
Woon jij in Amersfoort en je droomt van zo'n buitgewoon vormgegeven vloer? Kom je dan eens bij ons 
oriënteren. Houten vloeren Amersfoort en de hele regio. Houten vloeren Amersfoort. Parket en houten vloeren Amersfoort.

Planken visgraatvloer. Trendy en echt een plank met charisma.

Visgraatvloeren bestonden vroeger uit kleine stoken. Maar nu zijn planken visgraatvloeren uitvoerbaar. 't Zijn eigenlijk eigenwijze vloeren die hun eigen gang gaan, een beetje rebels misschien wel. Zo'n brede plank van zeg eens 18cm breed en 90 cm lang brengt meer harmonie in een woonkamer, dan zo'n piepklein plankje. 
De prijs mag dan hoger liggen dan een gewone brede eiken plank, maar deze visgraat is zo exclusief, dat dat tot nu toe geen enkele belemmering voor de leifhebber was. Je moet visgraat natuurlijk wel omarmen. Houten vloeren Amersfoort die fantastisch breed gesorteerde showroom in Westbroek.


Houten vloeren Amersfoort. Geweldig mooie vloeren.

Op bovenstaande foto zie je een verouderde multiplank.

Dit is een houten vloer die ongelooflijk vast ligt en heel geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Deze vloeren zijn op dit moment erg trendy en worden heel goed verkocht. In de showroom voor houten vloeren Amersfoort liggen deze multiplanken ook en ze beginnen bij een prijs van net onder de € 40.- (incl btw 16 cm breed) De houten vloeren gaan naar Amersfoort en worden verder natuurlijk geleverd door heel Nederland.

Alle vloeren bezitten een gedegen garantie.

De eiken vloeren zijn allemaal 100% origineel. Je koop in de partnershowroom goedkope maar ook weer exclusieve vloeren van goede kwaliteit die voor hele vriendelijke prijzen in de markt gezet worden. Houten vloeren Amersfoort, massieve vloeren of juist multiplanken voorzien van een eiken toplaag, ze liggen er allemaal in die meest uitgebreide houten vloeren showroom voor Amersfoort. Houten vloeren die wij garanderen.

Wil je zelf een houten leggen, dan kan dat.

Houten vloeren Amersfoort legt ook houten vloeren. Maar je kunt het zelf ook doen. Vooral de multiplank is populair bij de thuisklussers, ze passen geweldig goed en leggen vlotweg. Het enige wat je nodig hebt is een paar rechter handen. Je kunt hier de volledige beschrijving vinden van het leggen t/m het onderhoud. Maar je kunt je vloer ook laten leggen door een expert. Houten vloeren Amersfoort daar vind je ze wel.