Houten vloeren Apeldoorn

Houten vloeren Apeldoorn, te zien de showroom van de Vloerderij
Houten vloeren Apeldoorn.

Tel:
06 46 38 11 81

De gehele zaterdag en elke avond op afspraak geopend. 

Houten vloeren woningen waar ze allemaal op grote oppervlakten liggen. Helemaal te gek, tot de nok gevuld met houten vloeren.
Kom dus hier maar super snel je “houten vloer” voor Apeldoorn bewonderen.

 
Vanuit Apeldoorn zijn deze showvloeren expo woningen heel goed bereikbaar en het is zeker de moeite waard om het ritje te wagen.

En dan ben je hartelijk welkom om eens te komen ronddwalen en om jezelf te verliezen in deze grote keus houten vloeren Apeldoorn.

Een besparing oplopend tot wel   20%
Houten vloeren Apeldoorn

We stelen de show met houten vloeren in Apeldoorn.

We legden er al zo veel van die mooie en opvallende houten vloeren in Apeldoorn. Houten vloeren met een uitstraling en een smoelwerk van heb ik jou daar. De houten vloeren van de Vloerderij voelen zich in Apeldoorn op hun gemak. Nog wel happy met de bestaande inrichting van je kamer. Zeker wel, maar je mist wellicht toch nog die ene blikvanger van je dromen, een houten vloer dus. Het kan bijna niet anders.

Houten vloeren Apeldoorn. De mooiste houten vloeren voor Apeldoorn

Een massief houten vloer of een veilig & vaste multiplank, je weet het nog niet, maar ze mogen beide gezien worden en ze zijn allebij super mooi en liggen rotsvast. De Vloerderij levert en legt deze houten vloer in en naar Apeldoorn, ’t Is voor ons gewoon een thuis wedstrijdje. En… we hebben ondertussen al heel wat houten vloeren in Apeldoorn geleverd! Houten vloeren Amersfoort renoveert ook houten vloeren en parket in de hele regio.

Houten vloeren Apeldoorn.
De Vloerderij heeft een totaal collectie Multiplanken en Duoplanken. Dit is een speciaal lamelparket met een massieve toplaag. Deze houten vloeren zijn heel veilig en liggen rotsvast ook op vloerverwarming. Houten vloeren Apeldoorn niet alleen massieve eiken vloeren, maar ook dat prachtige lamelparket. Bekijk hier meer.

Houten vloeren Apeldoorn. Ook visgraatparket. Eiken visgraatparket Apeldoorn

Houten vloeren Apeldoorn: Denk dan ook gelijk maar aan een super uitgebreide collectie visgraatparket. Visgraatparket in Apeldoorn is geliefd. Vooral de wat grotere planke. Bijvoorbeeld een visgraatplankmaat van 18cm breed x 90cm lang....Super mooi. Bekijk ze hier.

Houten vloeren Apeldoorn…,voor een mooi uitgekiend prijsje.
Houten vloeren in Apeldoorn, die kun je ook 's-avonds komen bekijken.

Houten vloeren Amersfoort:
In onze eigen schaverij worden ze gemaakt en we leveren ze in alle soorten en maten, verouderde houten vloeren, glad geschaafde houten vloeren, visgraatparket in plankenvorm, bedenk het maar, ook low budget houten vloeren leveren we in Apeldoorn. Alles zonder de tussenhandel, Jazeker hoor, dus zonder omwegen en met met de bekende en volledige garantie van de Vloerderij. En dan altijd die lage basisprijzen, want dat is tegenwoordig nu eenmaal zo.


Houten vloeren Apeldoorn een showroom vol met geweldige houten vloeren.

Houten vloeren apeldoorn. Goedkope houten vloeren in Apeldoorn

Op de foto., een geweldig creatieve rustieke Abdijvloer, strak en geen vellingkant, een mooie plank dus! (naturel geolied met een rustieke nerf en noest tekening) Deze Bourgondisch vloer leverden we al regelmatig naar Apeldoorn en omgeving. Uiteraard ook in meerdere olietinten te leveren. Op dit moment zijn de tinten grijs, wit en antiek wel hjet meest gevraagd, meestal zijn het dus de meer onbestendige kleuren. Wanneer er een Woca olie aangebracht wordt de plank wel het meest natuurlijk.

Houten vloeren Apeldoorn?, die bekijk je eerst bij de Vloerderij in die uitgebreide showroom, goed bereikbaar vanuit Apeldoorn! Kom eens op een avond langs, je kunt dan in alle rust al die vloeren bekijken.