Houten vloeren in Groningen en Drenthe

Houten vloeren Groningen. Ook  Friesland en Drenthe kopen houten vloeren bij de Vloerderij in Groningen

Misschien wel de grootste showroom van Noord Nederland

Houten vloeren in Groningen: De Noordelijke provincies zijn wel de basis voor onze houten vloeren leveringen in Groningen, Drenthe en Friesland. 
Omdat hier onze concentratie ligt, kunnen we onze producten voor een hele faire prijs afzetten. In deze regio worden de Bourgondische houten vloeren omarmt en daar zijn we nu juist zo goed in. De stoere vloeren zijn ons op het lijf geschreven. Kijk hier maar eens naar de resultaten

Zelfs in de bekende meerlaags Multi- en Duoplanken  kunnen we legio varianten bedenken. Ook deze lamelplanken leveren we voor een hele vriendelijke prijs. Kijk hier eens naar wat aanbiedings suggesties. In Groningen aan de Ulgersmaweg worden de houten vloeren op speciale manieren bewerkt. Dit gebeurt in een ambachtelijke werkplaats van maar liefst 1200 m2.

 
Houten vloeren in Groningen en Drenthe De Vloerderij      

De Vloerderij levert nu al meer dan 25 jaar houten vloeren in Groningen en Drenthe. Best wel lang hoor.
In onze eeuwenoude boerderij op de Drents Groningse grens liggen de vloeren op grote oppervlakten op je te wachten. Je kunt je dus een heel goed beeld vormen! 

De fabrieksshowroom in Groningen is alleen op vrijdag en zaterdag geopend. Tijdens de rest van de dagen worden er vloeren gereedgemaakt en bezorgd. Dus zodoende zijn deze tijen tot stand gekomen. Je mag uiteraard wel bellen voor een eventuele afspraak op de andere dagen.
 

Houten vloeren Groningen Friesland Drenthe                   

Houten vloeren afgewerkt met een mooie natuurolie.

Houten vloeren in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. Super scherp geprijsd. Want we schaven en bewerken ze zelf! Dus rechtstreeks van de vloerenwerkplaats in Groningen naar de consument. Zo gaat dat, zonder omwegen en zeker zonder poespas. Houten vloeren in Groningen en Drenthe met twee uitgebreide showrooms voor Noord-Nederland in Groningen en Zwolle. 

Een prachtige collectie eikenhouten vloeren. Massief eiken vloeren, maar ook de multiplanken met een massief eiken toplaag! En al die vloeren te leveren in de mooiste oliekleuren. Mooie aardetinten doen het goed in Noord Nederland. Kortom: Bel of mail eens voor info met de Vloerderij.

Houten vloeren in Groningen, houten vloeren en Drenthe. kom langs, voor de prijs laat je het niet. Van harte welkom. 

houten vloeren in Noord Nederland. houten vloeren in Groningen. De Vloerderij

Houten vloeren en parket in de showroom Groningen en Drenthe.

Ongelooflijk veel inspiratie in die té gekke houten vloeren showroom in Groningen. Vanuit hier leverden we al tientallen houten vloeren in de provincie. Ook voor veel Drenten is deze Groningse showroom/Fabriek interessant. Er werden in deze provincie al veel vloeren geleverd.

Dus voor je het weet sta je dus ergens in Noord Nederland bij ons op de stoep. Eerst even bellen is wel fijn, want een houten vloer uitzoeken kost nu eenmaal tijd! 
Geweldige Houten Vloeren Groningen en Drenthe. 

 

De Vloerderij Ulgersmaweg 18 – 2- 9731 BS Groningen