Houten vloeren in Groningen, Friesland, Drenthe

Houten vloeren Groningen. Ook  Friesland en Drenthe kopen houten vloeren bij de Vloerderij in Groningen

Misschien wel de grootste showroom van Noord Nederland

Houten vloeren in Groningen: De Noordelijke provincies zijn wel de basis voor onze houten vloeren leveringen in Groningen, Drenthe en Friesland. 
Omdat hier onze concentratie ligt, kunnen we onze producten voor een hele faire prijs afzetten. In deze regio worden de Bourgondische houten vloeren omarmt en daar zijn we nu juist zo goed in. De stoere vloeren zijn ons op het lijf geschreven.

Zelfs in de bekende meerlaags Multi- en Duoplanken  kunnen we legio varianten bedenken. Ook deze lamelplanken leveren we voor een hele vriendelijke prijs. Kijk hier eens naar wat aanbiedings suggesties. In Groningen aan de Ulgersmaweg worden de houten vloeren op speciale manieren bewerkt. Dit gebeurt in een ambachtelijke werkplaats van maar liefst 1200 m2.

 
         
De Vloerderij levert nu al meer dan 25 jaar houten vloeren in Groningen Friesland en Drenthe. Best wel lang hoor.
In onze eeuwenoude boerderij op de Drenths Groningse grens liggen de vloeren op grote oppervlakten op je te wachten. Je kunt je dus een heel goed beeld vormen! 
 

Houten vloeren Groningen Friesland Drenthe                   

Houten vloeren afgewerkt met een mooie natuurolie.

Houten vloeren in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. Super scherp geprijsd. Want we schaven en bewerken ze zelf! Dus rechtstreeks van de vloerenwerkplaats in Groningen naar de consument. Zo gaat dat, zonder omwegen en zeker zonder poespas. Houten vloeren in Groningen, Friesland en Drenthe met drie uitgebreide showrooms voor Noord-Nederland in Leeuwarden, Groningen en Zwolle. 

Een prachtige collectie eikenhouten vloeren. Massief eiken vloeren, maar ook de multiplanken met een massief eiken toplaag! En al die vloeren te leveren in de mooiste oliekleuren. Mooie aardetinten doen het goed in Noord Nederland. Kortom: Bel of mail eens voor info met de Vloerderij.

Houten vloeren in Groningen, houten vloeren Friesland en Drenthe. kom langs, voor de prijs laat je het niet. Van harte welkom. 

houten vloeren in Noord Nederland. houten vloeren in Groningen. De Vloerderij

Houten vloeren en parket Groningen, Friesland en Drenthe Showroom

Ongelooflijk veel inspiratie in die té gekke houten vloeren showroom in Groningen. Vanuit hier leverden we al tientallen houten vloeren in de provincie, of die mooie stijlvolle houten vloeren showroom in Leeuwarden. En voor (zuid) Drenthe, een houten vloeren showroom in Steenwijk om oneindig veel inspiratie op te doen en om al die geweldige houten vloeren aanbiedingen eens te komen bekijken. Kom dus gewoon eens naar Groningen, Leeuwarden en Steenwijk. We zijn er voor jou. Bel voor een afspraak direct aan de beurt. Houten vloeren Friesland is gevestigd in een originele Friese boerderij vol met de mooiste houten vloeren.

Voor je het weet sta je dus ergens in Noorde Nederland bij ons op de stoep. Eerst even bellen is wel fijn, want een houten vloer uitzoeken kost nu eenmaal tijd!

Geweldige Houten Vloeren Groningen, Friesland en Drenthe.

Laat je dus ook inspireren bij de Vloerderij houten vloeren in Friesland, hier wordt je ontvangen door Jan Kleefstra, Jan heeft jarenlang ervaring als parketspecialist.
Kom dus naar die uitgebreide  houten vloeren showrooms in Leeuwarden. Ook Steenwijk en Groningen liggen vol met interessante houten vloeren. Veel stijlen vallen hier te bewonderen, houten vloeren met allerlei mogelijkheden, bv. brede eikenhouten planken, je zegt het maar.

Gewoon Houten vloeren Groningen, Friesland en Drenthe bij de Vloerderij, want we leverden hier al menige houten rechtsreeks uit de schaverij. ’t Is maar een wipje, want we zitten mooi midden in Noord-Nederland en ’t is het reisje best waard. Want er zijn nogal wat aanbiedingen. Ja, de mooiste houten vloeren, gepresenteerd door de Vloerderij.

Vloerverwarming onder houten vloeren in Groningen, Friesland en Drenthe. Heel goed te doen.

De Vloerderij Ulgersmaweg 18 – 2- 9731 BS Groningen  en in Leeuwarden Bitgumerdyk 87 9034 TA Marsum.