Houten vloeren in Groningen. Puur Vloerenvakwerk

Houten vloeren Groningen, eiken vloeren en eiken multiplanken
 

Houten vloeren parket Groningen

Eiken vloer met
massieve toplaag.
van..€ 55.-


Vanaf: € 49.50 m2

De allermooiste
houten vloeren van Groningen.


 

Houten vloeren in Groningen. Top Collectie. Voordelig geprijsd.

De Vloerderij verkoopt nu al meer dan 10 jaar houten vloeren in Groningen. In onze super uitgebreide werkplaats en showroom (1200 m2) liggen de vloeren op grote oppervlakten in een karakteristieke setting. Heel goed te zien dus! En super om hier het eikenhouten vloeren gevoel eens te ervaren. Jaren geleden begon het hier met het handmatig verouderen van eiken vloeren.

En nog wordt dit ambacht hier uitgevoerd. In deze "Groninger" showroom ligt alles op parket- en houten vloeren gebied. Ook worden hier de vloeren bewerkt zoals jij dat wilt. Alles in eigen beheer. Kom dus naar onze werkplaats aan de Ulgersmaweg.

Houten vloeren in Groningen. Ook gaan er veel houten vloeren naar Groningen    

Houten vloeren in Groningen voor een lage basis prijs.

Want we schaven zelf! Rechtstreeks van de schaverij naar de klant. Zo gaat dat. Zonder poespas. Geen tussenhandel en ook steeds nieuwe aanvoer. Kom anders een kijken in onze ambachtelijk werkplaats aan de Urgumaweg in Groningen. Hier worden eiken houten vloeren verouderd, geborsteld en geolied.  Kortom:  we maken hier hele mooie vloeren voor Groningen. Maar ook leveren we deze vloeren voor interessante basisprijs

Houten vloeren in Groningen met een uitgebreide showroom centraal in de provincie.

Een prachtige collectie eiken vloeren. Massieve eiken vloeren, maar ook multiplanken met een massief eiken toplaag. Deze zeer speciale lamelplanken worden door ingezet op vloerverwarming. Ze liggen onbeweeglijk en zijn eigenlijk de nieuwe houten vloeren in Groningen. Kortom: Bel of mail eens voor info met de Vloerderij.

Houten vloeren in Groningen..., voor de prijs hoef je het niet te laten. Nu ook Visgraat vloeren.

Houten vloeren in Groningen? Hier is de Vloerderij altijd vlakbij.

Houten vloeren Groningen Showroom en werkplaats.

Veel inspiratie in die té gekke showroom in de stad Groningen. Vanuit hier leverden we al tientallen houten vloeren kris kras door de provincie Groningen. Een houten vloeren showroom en ook een ambachtelijk werkplaats om veel inspiratie op te doen en om al die prachtige houten vloeren aanbiedingen eens te bekijken. Kom dus naar de Vloerderij Groningen. We zijn er op donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor je het weet sta je bij ons op de stoep.

Houten vloeren in Groningen te koop bij de Vloerderij. Kom naar de showroom in de stad Groningen 
 

Geweldige Houten Vloeren en parket in Groningen. En beslist niet duur.

Laat je inspireren bij de Vloerderij houten vloeren Groningen. Kom naar die té gekke showroom vol met de mooiste houten vloeren. Elke stijl valt hier te bewonderen, houten vloeren met alle kleurmogelijkheden, brede eiken planken, visgraatplanken, je zegt het maar. Je ziet hier ook diverse olietinten, want olie gaat heel goed samen met eikenhouten vloeren. De prijzen kunnen heel aantrekkelijk gehouden worden.

Houten vloeren in Groningen. Ook leveren wij houten vloeren in de provincie Groningen

Ook renoveren we houten vloeren en parket in Groningen.

Gewoon Houten vloeren Groningen bij de Vloerderij, want we leverden hier al heel wat houten vloeren aan de Groninger consument. ’t Is maar een wipje naar onze showroom aan de Ulgersmaweg. Want er zijn nogal wat aanbiedingen. Ja, houten vloeren in Groningen met een showroom waar al die vloeren op grote oppervlakten te bewonderen zijn, gepresenteerd door de Vloerderij, maar dat wist je al. Kom al die vloeren maar bekijken Ook visgraatparket. Nieuw in Groningen.
Sinds enkele jaren verzorgt de Vloerderij ook parketrenovatie door heel Nederland. Renovatie van parket en houten vloeren is op zeker moment nodig, er moet dan een nieuw olielaag op en wellicht moet er ook iets aangeschuurd worden, meestal is diep schuren niet nodig, maar als er bv. harde lak op de planken zit, ja dan zal er wel een milimetertje afgaan. Wil jij eens weten wat zoiets gaat kosten voordat je iets nieuws aanschaft, klik dan
hier

Houten vloeren Ulgersmaweg Groningen.  De Vloerderij Ulgersmaweg 18 – 2- 9731 BS Groningen