Houten vloer schuren in Maastricht. Voordelig Vakmanschap

Houten vloer Maastricht. Parket schuren Maastricht
 

             Houten vloeren
               Maastricht.

        Een orginele eiken vloer schuren?
        Dat doen wij wekelijks in Maastricht.

     Prachtige houten vloeren Maastricht.
    Daar zorgen wij voor. Je Houten vloer              weer een nieuwe tokomst

           App ons voor een volledige info

               Voor meer info? vul dan het                        offerte formulier maar in.
   

Veelzijdig houten vloeren schuren regio Maastricht. Super Trendy.

Ook in Maastricht is het visgraatparket razend populair. Ook de grotere maten zoals 18 cm x 90 cm worden volop geschuurd.. Deze planken visgraat houten vloer leverden we al regelmatig naar Maastricht. Voor kenners is deze uitvoering super interessant, vooral als deze plank ook nogeens verouderd en/of getrommeld wordt. Het is een Trendsetter eerste klas en deze trend in houten vloeren zal zich nog lang doorzetten.

 

Houten vloeren Maastricht. Vraag een renovatie offerte

Houten vloeren Maastricht. Kwalitatieve maar zeker goedkope houten vloeren in Maastricht.         Visgraat parket kopen in Maastricht

De Vloerderij nu alweer 30 jaar in Limburg. Als renovatie specialist

Houten vloeren Maastricht, ja hoor, de Vloerderij schuurt en lakt al vele jaren houten vloeren naar Maastricht en andere steden in Limburg. Alle houten vloeren Maastricht die gerenoveerd worden vallen onder een gedegen garantie. Zowel de massieve planken alsook de Multi- en Duoplanken. Deze Lamelplanken hebben een dunne toplaag en daarom moet er wel professioneel gewerkt worden. Dus de Vloerderij alweer jarenlang in Limburg.
De Vloerderij werkt vanuit verschillende centra in Nederland. te weten. Apeldoorn, Steenwijk, Leeuwarden, Roermond en Den Bosch. Sinds kort ook in Rucphen.


Houten vloeren Maastricht.   Houten vloeren schuren in Maastricht   Houten vloeren en parket schuren in Roermond

Houten vloeren Maastricht. Schuurwerkzaamheden sinds 1995

De Vloerderij onderhoudt, dus schuurt en lakt alle houten vloeren zelf! Ook in in Maastricht en omgeving is dat het geval. We kunnen de prijzen aantrekkelijk houden. Dus al bijna 30 jaar houten vloeren renovatie in Maastricht.

Houten vloeren schuren in Maastricht. Parket professioneel schuren.

Zeer aantrekkelijk geprijsde houten vloeren renovatie. We behandelen vloeren en zetten ze in de mooiste kleuren. Maar uiteraard ook de al vrij bekende Multi planken met die dunne eiken toplaag. Ze zijn dan wel super geschikt voor vloerverwarming, maar het schuren van zo'n dunne toplaag is echt vakwerk hoor.  Houten vloeren Maastricht super multifunctioneel en prijstechnisch ook nog eens goed voor elkaar. Houten vloeren Maastricht, de Vloerderij dus, echt een aanwinst voor Limburg.

Houten vloeren Maastricht. De Vloerderij levert veel houten vloeren in Maastricht.      Hout vloeren kopen in Maastricht. Dat kan bij de Vloerderij

Houten vloeren Maastricht. Je vloer weer 100% nieuw.

Je hebt al veel ideeën hoe je huidige houten vloer eruit moet komen te zien. Je woont in Maastricht en wilt niet de eerste de beste je vloer laten behandelen. Dan kun je natuurlijk bij de Vloerderij inspiratie opdoen. De Vloerderij heeft al bijna 30 jaar ervaring met het schuren van houten vloeren.We zijn er altijd voor jou. Een afspraak is wel aan te bevelen want je bent zomaar heel wat informatie nodig.

Geweldige Houten Vloeren Maastricht. Goed zo'n vakkundig bedrijf.

Dus kom maar heel gauw inspiratie op doen! Bij de Vloerderij houten vloeren Maastricht. Je bent van welkom in onze showrooms vol met goedkope maar ook super trendy houten vloeren. Verouderde en gekastijde vloeren, natuur geoliede vloeren en noem nog maar op. Houten vloeren Maastricht, als je ook van Bourgondische vloeren houd.

Houten vloeren Maastricht komen in vele stijlen. App voor info

Vele stijlen vloeren kunnen we schuren en weer helemaal tot lkeven wekken. Het worden weer houten vloeren met een diepliggend karakter. Brede eiken plankenvloeren in de mooiste modekleuren is heel goed mogelijk. Die Prachtige gerenoveerde Houten vloeren van de Vloerderij. Bekijk hier diverse resultaten. 

 

In het verleden legden we al tientallen vloeren in Maastricht. Allerlei verschillende soorten planken vloeren en parket. Ook net over de grens in Belgoie en Duitsland zijn we regelmatig werkzaam.