Houten vloeren Oldenzaal. Grote keus houten vloeren

Houten vloeren Oldenzaal. Super mooie houten vloeren Oldenzaal van de Vloerderij

Authentieke houten vloeren, uniek maar vooral echt.

Houten vloeren Oldenzaal.De Vloerderij levert al jaren achtereen houten vloeren, parket en Multi lamelplanken naar Oldenzaal. En al deze producten worden gezaagd en bewerkt in eigen fabriek/schaverij. Alles 100% origineel. Nu is er ook alweer een hele tijd een parket en partner showroom inTwente. Houten vloeren Oldenzaal (regio). Het hele Vloerderij houten vloeren assortiment is hier te bekijken. Houten vloeren Oldenzaal. Houten vloeren voor basic prijzen.

Houten vloeren Oldenzaal. Een hele uitgebreide houten vloeren showroom voor Oldenzaal. De Vloerderij

Al die vloeren komen uit eigen fabriek en schaverij!

Geen belemmeringen zoals groothandels en importeurs. Dus geen prijsopdrijvingen voor de klanten in Oldenzaal. En zo gaat dat al meer dan 25 jaar. Houten vloeren Oldenzaal. Beschouw het als jouw houten vloeren partner voor Twente. Bekijk de houten vloeren in Rossum. De werkplaats bevindt zich in Denekamp.

Ook op voorraad de super Multi- en Duoplanken.

Heden ten daagse houten vloeren collecties. Gemaakt van origineel en authentieke Frans en Europees eiken. Maar ook worden die onbeweeglijke  Duo lamelplanken en multiplanken met massieve eikenhouten toplaag aangeboden.
De steeds meer gewilde 
planken visgraat. Vloeren zijn ook volop verkrijgbaar. Een prachtige visgraat in verschillende uitvoeringen. Visgraat-parket-planken tot 80-cm lang en vanaf 14 cm breed. Je gelooft je ogen niet zo mooi en zo apart.

Houten vloeren Oldenzaal. Steeds houten vloeren aanbiedingen in Oldenzaal. De Vloerderij

Een uitgebreid assortiment vloeren. Ook Visgraat parket

Houten vloeren Oldenzaal. Inspiratie proeven in die toekomst gerichte showroom voor Twente.
Een functionele maar oh zo gezellige showroom in jouw regio. Hier doe je creatieve ideeën op en ziet ook nog eens veel houten vloeren aanbiedingen. 
Kom dus snel langs. Jouw vloer wacht op je. Bezoek als het kan op afspraak, want een afspraak geeft veel rust. Bel dus eens vrijblijvend advies. We nemen dan alle tijd voor je die nodig is voor zo’n speciaal vloermoment. Houten vloeren Oldenzaal. Vloeren voor de toekomst.


Houten vloeren Oldenzaal. Mooie oliekleuren op houten vloeren Oldenzaal. De Vloerderij
Kom al die onweerstaanbare houten vloeren Oldenzaal bekijken.

Je bent van harte welkom. In een showroom helemaal vol met trendy kwaliteits houten vloeren. Veel vloerenstijlen te zien “modern” of juist “klassiek”, licht gekleurd of donker antiek. Alles is er te zien en elke vloer is origineel en authentiek. Er zijn diverse diktes en breedtes zowel in massief als multiplank. De Vloerderij, al meer dan 25 jaar in houten vloeren.

De beste houten vloeren Oldenzaal te koop bij de Vloerderij.

Want we leverden al ontelbare vloeren naar Oldenzaal en verre omgeving. De Vloerderij, altijd wel zo’n eikenhouten vloeren showroom bij jou in de buurt.