Houten vloeren Twente. Een grandiose keus

 
Houten vloeren Twente. Hele goedkope houten vloeren in Twente. De Vloerderij

 

Houten vloeren Twente. De allermooiste houten vloeren.

De Vloerderij houten vloeren Twente. We leverden vanuit Steenwijk al meigg houten vloer naar Twente. Prachtige houten vloeren en parket. De prijzen zijn vriendelijk.

De Vloerderij levert nu ook alweer dik 25 jaar houten vloeren en lamelplanken naar Twente. En al die vloeren worden gemaakt in eigen fabriek. En nu is er ook alweer een poosje een houten vloeren partner showroom in Twente. Houten vloeren Twente (regio) is dus ook een feit. De volledige houten vloeren collectie van de Vloerderij is hier te zien.

Houten vloeren Twente steeds weer voor een vaste basic prijs. 2 Showvloeren expo woningen in Steenwijk.

Houten vloeren Twente. Een showroom vol houten vloeren voor Twente.

Want de Vloerderij produceert de meeste houten vloeren zelf ! Dus zonder omweg naar onze klanten in Twente. Zo loopt  dat al zo’n 25 jaar. Zonder gebruikmaking van groothandelaren of importeurs.

Houten vloeren Twente. Jouw eigen houten vloeren partner.
Super eigentijdse
houten vloeren collecties. Originele massieve eiken houten vloeren, maar ook die strak liggende Duo-en multiplanken met een massieve en solide eiken toplaag. En denk ook eens aan dat trendy planken visgraatparket. (Zie onder)

Ja ook ligt in de showroom de nog steeds populairder wordende planken visgraat. Visgraat-planken met wel een lengte tot 80cm en 18 cm breed. Je weet niet wat je ziet. Ze zijn écht mooi. Ja hoor. Houten vloeren Twente en heel Overijssel.

Houten vloeren Twente, maar ook visgraat parket in Twente.

Houten vloeren Twente Showroom.
Veel inspiratie in die té gekke vloerenshowroom in de regio Twente. Een alles omvattende houten vloeren en parket showroom in Steenwijk en om creatieve ideeën op te doen tijdens het zien van deze houten vloeren aanbiedingen. 
Kom dus naar eens snel naar deze totale houten vloeren showroom Jouw vloer ligt al te wachten. Altijd wel op afspraak, dat geeft veel rust. Bel dus gewoon eens vrijblijvend voor informatie en kom langs, we nemen dan alle tijd.

Geweldige Houten Vloeren Twente.
Houten vloeren Twente. Ook parketvloeren in Twente

Laat je volledig inspireren door al die onweerstaanbare houten vloeren ook in Hengelo. Je bent hartelijk welkom in onze regio showroom, een showroom vol met goedkope, trendy kwaliteits vloeren. Veel vloerenstijlen “modern” of “klassiek” zijn er te zien, houten vloeren met veel  mogelijkheden wat betreft kleur of dikte en breedte. Deze super vloeren zijn in tal van oliekleuren verkrijgbaar. Veel variaties

De mooiste Houten vloeren Twente bij de Vloerderij bv, want we leverden al ontelbare vloeren in Overijssel. De Vloerderij, altijd wel een houten vloeren en parket showroom in jouw buurt.