Houten vloeren Rotterdam

Houten vloeren Rotterdam. Parket & Houten vloeren aanbiedingen  Eikenhouten vloeren in Rotterdam. Die verkoopt de Vloerderij

Een houten vloeren showroom zuid-oost van Rotterdam. 


Bom vol met houten vloeren. 
Houten vloeren Rotterdam. Super voordelige houten vloeren. Houten vloeren regio Rotterdam. Een houten vloeren showroom net even oostelijk van de stad Rotterdam.

Open op werkdagen van 13.00 - 17.00 u. 's Zaterdags van 11.00 tot 16.00 u. Maandags gesloten. 

                             De Biezen 38 A 3355 ET Papendrecht.


                        Trendy houten vloeren en parket voor Rotterdam maar ook voor Zeeland.

             
                klik om te bellen of te mailen   
 

        Een houten vloeren showroom vol met houten vloeren voor  Rotterdam en Zeeland

Houten vloer kopen in Rotterdam. De Vloerderij levert houten vloeren       Houten vloer en parket leverancier in Rotterdam

Aantrekkelijke houten vloeren Rotterdam. Super showroom

Woon je in Rotterdam en kies jij ook voor zo’n mooie oud gemaakte of gekastijde eikenhouten vloer?, of zo’n heden ten daagse trendy gerookte vloer? of ben je totaal verliefd op zo’n stabiele Duoplank? Ze zijn hier stuk voor stuk van de partij en zijn te bewonderen in die uitgebreide partner-showroom. Houten vloeren Rotterdam. Jouw Multiplank, Duoplank of massieve houten vloer ligt hier voor je klaar. En ze vertellen je precies wat je over al die mooie houten vloeren wilt weten. Een houten vloeren partner-showroom van de Vloerderij houten vloeren.

De houten vloeren showroom voor Rotterdam is goed bereikbaar en zeker het reisje waard. Kom maar langs om al die mooie vloeren te bekijken. Onze houten vloeren stelen zoals gewoonlijk weer de show met heel veel 
aanbiedingen houten vloeren voor Rotterdam en de wijde omgeving. Houten vloeren en parket leverancier voor Rotterdam met een partner showroom vol met parket en geweldige vloeren.

Houten vloeren Rotterdam. Goedkope houten vloeren in Rotterdam

(Foto) Rustiek uitgevoerde Abdijvloer plankenparket ( Multi uitvoering)

Deze eiken visgraat is zonder V-groef en licht getrommeld. Deze originele Bourgondisch eiken plankenparket vloer leverden we al veel vaker in Rotterdam. Het is een gemakkelijke vloer in onderhoud. Je ziet er weinig op en heeft niet zoveel onderhoud nodig als het glad geschaafde parket.

Houten vloeren in de regio van Rotterdam? Die levert de Vloerderij dus rechtstreeks vanuit de fabriek via de showroom net even ten oosten van Rotterdam. Bel maar eens of stuur een email voor info...Of kom gewoon eens langs in Papendrecht.

Aanbiedingen houten vloeren Rotterdam. Bezoek ons nu voor zo’n prachtige houten vloer. We leverden al diverse van die prachtige “opvallende” houten vloer aanbiedingen naar Rotterdam. Houten vloeren met een geweldige uitstraling en charisma. Onze vloeren houden van Rotterdam zeggen we wel eens. En daar ben jij het vast mee eens. Ze liggen geduldig te wachten in die gezellige en allesomvattende showroom in Papendrecht.

Een houten vloer koop je bij de Vloerderij in Rotterdam.   Frans eiken houten vloeren koop je ook in Rotterdam.

Een showroom met ook vele soorten visgraat vloeren.

Je bent nog steeds tevreden met je de inrichting van je huis, toch mis je misschien nog wel een belangrijke eyecatcher. Want eigenlijk zoek je naar die ene prachtige houten vloer. Een houten vloer die kwalitatief heeft en méér dan in orde is. De Vloerderij levert vloeren vanuit die mooie showroom dichtbij Rotterdam, ’t Is bijna een gewoonte aan het worden. Geloof het maar of niet, we hebben al meer houten vloeren in de regio Rotterdam gelegd dan Feijenoord gescoord heeft! 

De allermooiste houten vloeren voor Rotterdam, De Vloerderij is houten vloeren leverancier voor Rotterdam     Ik zoek een goedkope houten vloer in Rotterdam     Ik zoek visgraat parket in Rotterdam

Te zien op de linker foto: Een vrij glad geschaafde eiken vloer, afgewerkt met een pure natuurolie olie. Echt een houten vloer voor Rotterdammers, want onze houten vloeren liggen goed in Rotterdam. Rechter foto: Een plankenvisgraat in een antiekolie. We leggen trouwens ook houten vloeren in de wijde omgeving, voor het leggen of het renoveren van een houten vloer kun je als je wilt ons renovatieformulier gebruiken, doe hiermee je voordeel, het scheelt wel tot 40%

Dus houten vloeren Rotterdam. Vele jaren voor een uitgekiende prijs. 

Kakelvers uit onze eigen schaverij leveren we deze low budget houten vloeren, zonder poespas en zonder omwegen en ze worden ook nog eens ondersteund door de garantie van de Vloerderij bv. De doe maar gewoon vaste Basic prijzen, want ’t gaat al meer dan gek genoeg vandaag de dag. Dus gewoon even bellen met Janneke ze zijn tel. Bereikbaar tot 22.00 uur. Ben je buiten de stad Rotterdam op zoek naar een houten vloeren zaak in Vlaardingen, Schiedam of Hoek van Holland, of een houten vloeren winkel in Ridderkerk, Hoogvliet of Spijkenisse?, dan ga je gewoon naar die prachtige houten vloeren showroom voor Zeeland en Rotterdam.