Een hele uitgebreide houten vloeren winkel in Friesland

Houten vloeren winkel in Friesland. Een houten vloeren winkel vol met de mooiste aanbiedingen

Houten vloeren winkel in Leeuwarden. Nu Parketrenovatie

Houten vloeren winkel in Friesland: Bij de Vloerderij houten vloeren partner koop je een houten vloer van perfecte kwaliteit en geen 13 vloeren in een dozijn. Nee hoor, in deze houten vloeren winkel en showroom liggen authentieke houten vloeren en zowel in planken als ook in visgraat uitvoering.

Behoorlijk scherpe prijzen voor de houten vloeren.

Je koopt hier een houten- of parketvloer bij specialist Jan Kleefstra, die ook nog eens hele scherpe prijzen offreert. De Vloerderij verkoopt inmiddels al weer meer dan 25 jaar houten vloeren in Friesland. In elke Friese stad ligt al merdere vloeren van de Vloerderij. Kom langs in de boerderij/showroom onder de rook van Leeuwarden. Misschien wel de meest uitgebreide houten vloeren winkel in Friesland. 

Houten vloeren winkel in Friesland. Goedkope parketzaak in Friesland    De goedkoopste parketzaak van Friesland. De Vloerderij    Voordelige parketwinkel in Friesland. De Vloerderij Leeuwarden

Deze winkel is gevestigd in een authentieke Friese boerderij

Houten vloeren winkel in Friesland:In deze uitgebreide winkel en showroom liggen ook de mooiste verouderde houten vloeren. Vloeren met een super mooie tekening, maar ook houten vloeren die er wat rustiger uit zien. Een houten vloeren winkel in Friesland gesitueerd in een prachtige Friese boerderij onder de rook van Leeuwarden. Hier in Marsum zit wel heel veel houten vloeren en parket ervaring. Vanuit hier worden ook houten vloeren geschuurd door heel Friesland maar ook in Groningen en Drenthe. We schuurden en renoveerden vele soorten vloeren van planken vloeren tot parket in de hele regio. Vraag een offerte houten vloeren schuren in Friesland

Parket en houten vloeren winkel in Friesland. De Vloerderij.       Ook onderhoud van houten vloeren in Leeuwarden

Een hele uitgebreide eigen houten vloeren collectie

We hebben onze eigen merken vloeren afkomstig van ervaren en betrouwbare leveranciers. En alles is van uitstekende kwaliteit. En de prijs is aanlokkelijk. Ook doen we zelf veel werkzaamheden in eigen beheer en hier sparen we dan weer mee uit en de consument profiteert hier dan weer van zegt Jan. Hij loopt ook al weer een mooi poosje mee.

Houten vloeren voor ieders budget. Voordelig Vakwerk.

In onze houten vloeren winkel in Friesland vind je een heel groot en uitgebreid programma houten vloeren en parket. Die speciale eikenhouten vloer waar jij al zo lang van droomde, vind je dus in die houten vloeren partnershowroom in Friesland. Die aparte trendy vloer wacht daar al op je. En ook nog eens voor een perfect passende prijs, een prijs die gewoon met jouw budget rekening houdt. Wel een hele mooie houten vloeren winkel in Friesland. Je koopt al een prachtige massieve eiken vloer (onbehandeld) v.a. € 34.95 Te koop in die aantrekkelijke houten vloeren winkel in Friesland


Een uitgebreide houten vloeren winkel in Friesland. De Vloerderij.

De Vloerderij houten vloeren. Ook voor speciale projecten

Voor een houten vloer op maat kom je naar die uitgebreide houten vloeren winkel in Friesland. Ben je op zoek naar een nieuwe parketvloer of houten vloer? De Vloerderij is één van de bekendste vloerproducenten van Nederland. We leveren massieve houten vloeren of de bekende multiplanken op maat. Het eikenhout wordt met zorg bewerkt tot die houten vloer die helemaal bij jou past.

Steeds weer komen pallets vol eiken houten vloeren bij ons binnen.

Elke week komen er wel nieuwe partijen eikenhout binnen en zodoende kunnen we alles heel snel leveren.. Ook verzorgen wij het onderhoud van je vloer. Ligt je parket er alweer een hele poos wat slordig bij en zie je overal al van die irritante vlekken? Overweeg dan eens een complete make-over. vanm de parketvloer.

Wil je eens weten wat het opknappen van een houten vloer kost? vul dan het formulier in en je krijgt alle info die je wenst en ook een vakman uit de buurt licht je volledig in. Of kom anders een s langs in onze houten vloeren winkel in Friesland  (Leeuwarden)

Parket schuren offerte Friesland

Kom dus naar maar snel naar die leuke houten vloeren winkel in Friesland.