Houten vloeren winkel in Groningen. Voordelige vloeren

 
Visgraat parket kopen in Groningen Visgraat parket in Groningen in de vloeren winkel

Klik op de groene button voor de houten vloeren
                 Ben jij ook op zoek naar een goedkope houten vloeren winkel in Groningen? Vraag dan eens een parket offerte Groningen. 

 

Houten vloeren winkel in Groningen.  Fabrieksprijzen. Top keuze.

Bij de Vloerderij koop je voordelige houten vloeren van prima kwaliteit tegen faire prijzen. We hebben onze eigen merken houten vloeren. In onze 1200m2 grote Showroom vind je de allermooiste collectie houten vloeren van Groningen. De houten vloer waarna jij op zoek bent, vindt je bij de Vloerderij.

De vriendelijk geprijsde houten vloeren winkel voor de provincie Groningen. Maar ook kwalitatief hele beste vloeren. Al meer dan 25 jaar in de provincie Groningen en dat zegt genoeg. Kom ze ook bekijken in onze ambachtelijke werkplaats aan de Ulgersmaweg 18. 

Houten vloeren winkel in Groningen. Een geweldige houten vloeren en parket winkel voor Groningen. De Vloerderij

Een actueel aanbod houten vloeren in een super vloeren winkel.

Naast onze eigen houten vloeren, zijn we steeds op zoek naar  fabrikanten en leveranciers van trendy kwaliteitsvloeren en kopen daar uiteraard voordelig in. Dus geen tussenpersonen of groothandelaren meer. Wij garanderen dus de allerbeste kwaliteit tegen vaste lage prijzen! Zelfs visgraat is bij ons vriendelijk geprijsd en dat komt omdat we heel veel zelf doen.

Visgraat te koop in houten vloeren winkel in Groningen

Actuele vloeren voorzien van de mooiste oliekleuren. Vooral op visgraat parket komt dit goed uit de verf. Ook doen we onze eigen finishing van de diverse eiken vloeren. Een eigen vloerenfabriekswerkplaats is aan onze winkel gekoppeld. We roken de eiken planken en verouderen ze ook. Het hele traject doen we practisch helemaal zelf. Kortom een super aanbod van Houten vloeren in de houten vloeren winkel in Groningen. Kom langs in onze showroom en werkplaats.

Houten vloeren winkel in Groningen. Waar vind ik een parket en houten vloeren winkel in Groningen.     Houten vloeren winkel in Groningen. Parket- en houten vloeren winkel in Groningen.      Houten vloeren winkel in Groningen. De Vloerderij dus.            

De kwaliteitsgarantie op de houten vloeren. Wij werken vanuit onze eigen werkplaats.

De Vloerderij geeft kwaliteitgarantie op alle geleverde houten vloeren, want een voordelige houten vloeren winkel behoort dat zondermeer te doen. Dus gewoon heel veel jaren plezier van je houten vloer hebben, ja dat is zeker de bedoeling. De Vloerderij staat achter de gevoerde collectie houten vloeren en garandeert de kwaliteit en zeker ook de levensduur. Bekijk hier onze gegarandeerde aanbiedingen maar eens.

Sommigen zijn zolang de voorraad strekt, anderen vast laag in prijs. De houten vloeren winkel in Groningen geeft een volledige garantie op alle vloeren.

De meeste uitgebreide houten vloer winkel van Groningen

Lamelplanken zoals de Duo- en Multiplank

Een voordelige houten vloeren winkel in Groningen heeft natuurlijk ook over bekende stabiele combi- een multiplanken Jawel hoor deze onbeweeglijk liggende vloeren zijn er ook, klik hier maar eens voor de mogelijkheden. Voor vloerverwarming vind je geen betere plank. Ook kunnen deze speciaal ontworpen planken super goed verlijmd worden. Je merkt wel, dat er ook met houten vloeren aanbiedingen veel mogelijk is.

Ze komen dus in verschillende vormen, de massieve eikenhouten vloer is natuurlijk de meest originele, maar met deze 100% eiken plank ( hoe mooi ook ) loop je de kans dat ie toch ooit eens gaat werken. De multiplanken echter geven geen enkele krimp en die vind je dus ook in de voordelige houten vloeren winkel in Groningen.

Eigen houten vloeren winkel in de stad Groningen

Een houten vloeren winkel in Groningen samen met een eigen werkplaats, dat is natuurlijk de Vloerderij. En waar je op vrijdag en zaterdag terecht kunt terecht kunt. Jazeker, want we hebben een werkplaats waar veel parket en houten vloeren afgewerkt worden., zodoende de 2 dagen.