Massief houten vloer. Massief eiken steeds exclusiever

Massief houten vloer. De Vloerderij kan nog bepaalden massief houten vloeren leveren.

Massief houten vloeren exclusief voor liefhebbers.

Massief houten vloer aanbieding. Massieve vloeren worden steeds schaarser. Maar toch heeft de Vloerderij ze nog vers uit onze schaverij. Van de fabriek rechtstreeks naar de klant. Een massieve houten vloer in een Abdij uitvoering, die nog zonder twijfel in jouw budget past. Nog verkrijbaar in 18 cm breed. De Vloerderij, de mooiste vloeren van Nederland. Ga daarom hier dan eens naar die super houten vloer aanbieding.

Massief houten vloer. Massief houten vloeren te kust en te keur bij de Vloerderij.
Zo'n massief houten vloer is trendy maar ook duurzaam 

Je woning, is je trots. Nergens breng je meer tijd door dan in je eigen woning. Om die reden is het van groot belang dat alles geheel voldoet aan je wensen. Niet alleen is de kleur op de muren je keus geweest. Ook de meubels en de decoratie heb je zorgvuldig geselecteerd. Natuurlijk is ook je houten vloer niet het minste dat je dient uit te kiezen. Het vertegenwoordigt een fiks gedeelte van je woning en bepaalt daarmee de uitstraling. Waarom zou je niet kiezen voor een massieve eikenhouten vloer? Wat dacht je bijvoorbeeld van een massief eikenhouten vloer, bewerkt met olie voor een klassieke uitstraling. Of juist een massief eiken abdij vloer voor een trendy geheel? Een massief houten vloer is degelijk en gaat nog vele jaren mee.

Massief houten vloer. Massief houten vloeren winkle

Nog best wel enkele mogelijkheden in massief eiken.

De Vloerderij heeft verschillende eiken vloeren in haar assortiment. De Abdij (C) uitvoering is wel de bekendste. Uiteraard is er op aanvraag ook een A/B uitvoering leverbaar. Deze echter is vrij exclusief en kost derhalve dan ook het nodige. Kies vooral voor een massief houten vloer met een natuurlijke uitstraling die de rust in je woonkamer bewaart. Ook kun je de massief houten vloer dusdanig bewerken, zodat er een compleet nieuwe look ontstaat. Omdat het kiezen van de juiste massief houten vloer best nog wel een lastige klus is, helpen wij u hier graag bij. Onze specialisten bekijken samen met jou welke massief houten vloer voor jou het meest geschikt is. Zo nodig leggen wij de vloer bij je thuis of je kunt natuurlijk ook zelf eenvoudig de vloer leggen.


Een massief houten vloer. Die koop je bij de Vloerderij.

Een massief houten vloer kan super goed verouderd worden

Breng eens een bezoekje aan onze showroom om te ervaren hoe prettig het is om een massief houten vloer in huis te hebben. Laat je verleiden door de vele mogelijkheden die er zijn op dit gebied. Voor een advies of vragen kun je dan uiteraard een beroep op ons doen. Wil je de vloer door ons laten leggen?, dat kan ook. De Vloerderij legt en renoveert al bijna 20 jaar houten vloeren en heeft zodoende erg veel ervaring opgebouwd. Ook werken we veel voor verzekeringsmaatschappijen. Dus als je ooit eens schade aan je eiken houten vloer hebt, kun je ons ook bellen.

Heb je al een keuze gemaakt? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.