Parket Groningen. Vriendelijke geprijsd parket

Parket Groningen. Heel mooi en voordelig parket Groningen bij de Vloerderij

Parket Groningen? Parket voor ieders huis. Aantrekkelijk geprijsd

Aantrekkelijk geprijsd Parket voor de stad Groningen. Ons ambachtelijk parket is duurzaam, puur natuur en het heeft een geweldige uitstraling. En niet geheel onbelangrijk  - De prijs is super aantrekkelijk Parket Groningen showroomEen showroom die uitblinkt door z'n grote ambachtelijk collectie houten vloeren en parket. Wil je eens een super aantrekkelijke offerte ontvangen? Klik dan links eens op de oranje banner.


Voordelig parket Groningen. Voordelige parketzaak in Groningen. De Vloerderij      Visgraat parket in Groningen. Parket voor fabrieksprijzen.

Gespecialisiseerd in houten vloeren en parket sinds 1995.

De Vloerderij is al sinds 1995 specialist in houten vloeren en parket en verkoopt dit parket dus al heel lang in Groningen en verre omgeving. Tevens legio aanbiedingen. We staan graag klaar voor onze klanten en bieden een goede service ook in de stad Groningen. De diverse bewerkingen van parket Groningen doen we in onze eigen  ambachtelijke houten vloeren werkplaats aan de Ulgersmaweg. 

Parket Groningen. De Vloerderij heeft voordelig parket. Kom naar onze parket showroom in Groningen

Veel voordeel bij parket Groningen. Kom langs. Ook voor visgraatparket.

De parketvloeren worden op veel verschillende manieren vervaardigd en ook zijn er veel bewerkingen. Om er maar eens een paar te noemen. Het trommelen, het roken en het opzettelijk beschadigen dus trommelen van het parket. Parket wordt zo super decoratief. Bijna elk parket kan custom-made geleverd worden. Dus niet alleen parket op maat, maar ook de prijs rekenen we op maat uit. Kom eens langs en jouw vloer ligt al te wachten. Vergeet ook niet dat de Vloerderij een groot visgraatparket assortiment voert.

Parketzaak Groningen. Parketvloeren Groningen zijn voordelig bij de Vloerderij   Ook in Groningen verkoopt de Vloerderij parket  
Een parketvloer koop je bij de Vloerderij in Groningen

Parket afgewerkt met mooie olietinten. Puur natuur.

Het uiterlijk van parketplanken worden worden vaak gemanipuleerd en het parket krijgt daardoor een heel bijzonder uitstraling. Er wordt een verouderingsproces op los gelaten en hier krijgt de parketvloer een heel eigen smoelwerk. Parket Groningen wordt zodoende uniek van aanzicht. Maar ook het gebruik van een natuur kleurolie draagt aan een bijzondere persoonlijkheid bij. Er zijn nogal wat natuurlijke olietinten beschikbaar. Parket Groningen adviseert je over alle kleurmogelijkheden.

Parket Groningen. We leggen ook parket. Bel met de Vloerderij.

Parket leggen in Groningen? Geen enkel probleem.

Dus voor Groningers uniek parket. Parket is ook maatwerk en dat geldt niet alleen voor de maat op zich maar ook de uitvoering van de optiek van het parket. Parketvloer Groningen wil de smaak van de klant zo veel mogelijk benaderen. En daarom geven wij ons parket een speciale persoonlijkheid mee. Kom ze maar bekijken in de showroom van parket Groningen. En over het leggen van visgraat- of ander parket, hoef je niet in te zitten Onze parketteur is zeer ervaren en we leggen alle parketvloeren in Groningen onder garantie.


Ook visgraatparket Groningen. Ja hoor de Vloerderij verkoopt dat.

Parket Groningen Ook duo- en multiplanken

Woon je in Groningen of in de provincie?, dan ben je zomaar in onze showroom en als je hier klikt kun je direct contact opnemen. De Vloerderij verzorgt heel graag je parket in Groningen, maar eerst is een bezoerk aan onze showroom aan te raden. Hier ligt nl. nogal wat parket. Met name hebben we hier de nadruk op muliplanken dus parket met een toplaag gelegd. Deze gelaagde eiken planken zijn super goed geschikt voor vloerverwarming. Ook zijn ze te koop in een maxi uitvoering planken. Soms wel tot 90 cm lang en 18 cm breed.

Parket Groningen is breed voorzien van deze super solide parket planken. Dit parket ligt onbeweeglijk en kan zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. De uitstraling is gelijk het massief parket. En heb je vloerverwarming in je woning in Groningen, dan kunnen wij een prachtige stabiele en stille parketvloer leveren. Kom langs bij Parket Groningen en overtuig je van de voordelige parket aanbiedingen.