Parket met toplaag. Vakkundig en voordelig parket

Parket met toplaag. Parket met toplaag super voor vloerverwarming.

Parket met een eiken toplaag. Prima Plank!

Parket met toplaag: Ze worden aangeboden als multiplank en duoplank. Deze Multiplank ligt solide en roerloos en de massieve toplaag is verlijmd op kruislings aan elkaar gelijmd werkingsvrij berkenhout. Dus 100% vast en onbeweeglijk. En ze houden van vloerverwarming.
Kom maar eens kijken naar dit betaalbare parket met toplaag. Het zal je interesseren en de kwaliteit maar ook de prijs is aantrekkelijk. Mail, bel of app ons maar.

Parketvloer met eiken toplaag. Super stabiel  Een eiken toplaag is erg stabiel Ook i.c.m. vloerverwarming. Een eiken lamelplank met toplaag is oersterk.

Parket met een massieve toplaag ligt vast en zeker

De Vloerderij verkoopt dit parket met toplaag in veel uitvoeringen. Zo’n multiplank is een top parketuitvoering. Bijzonder vormgegeven. Wil je een brede plank of een net iets dikkere? Ze zijn er. Ze zijn op voorraad in de mooiste eiken natuurtinten.
Zo’n eiken toplaag laag voelt zich als een vis in het water samen met een coating van olie. Het zijn beide natuurproducten. Dus 100% duurzaam. Er zijn diverse oliesoorten te bedenken. Van de pure natuurolie tot een hardwax uitvoering. Parket met toplaag is geschilkt voor alle soorten olie. Zelfs voor (watergedragen) lak.
Speciale wensen? Vertel ze ons.

Multiplanken hebben ook een massief eiken toplaag. ze zijn onverwoerstbaar    Lamel planken bestaan ook uit een verlijmde eiken toplaag op berkenhout.    Toplaag van 3 millimeter. is dik genoeg. Toplagen zagen bij Veno hout in Drachten. Samen met de Vloerderij

Jouw parket met die bijzonder toplaag ligt vast al op je te wachten.

Wil jij graag zo’n gave moderne multiplank? Of wil je wat klassieker? Of juist ruig, brut en verouderd? Dat kan. We hebben van modern tot klassiek. In de showrooms liggen ze. En steeds super interessant geprijsd. Wil je ook eens iest meer weten over het leggen van eiken toplaag parket kijk dan eens bij Vloervast.        

Maximale keus in multiplanken parket met toplaag.

Parket met toplaag: Vakkundig voordeel, dus een aantrekkelijke prijs in combinatie met vakwerk. Daarom ligt onze parket showroom ook vol met prima aanbiedingen. Je toekomstige multiplank met toplaag kun je nu al bekijken. Hele mooie uitvoeringen. Deze sterke lamel parketplanken met eiken toplaag winnen steeds meer terrein. De techniek van deze plank is ongekend. Parket met een eiken toplaag da’s pas echt parket. Zelfs visgraat parket wordt van deze speciale plank gemaakt.
De showroom ligt lekker dicht in de buurt en hier zie je een grote diversiteit aan parket. En er wacht een gemotiveerd en vakkundig team met passie voor parket. Parket met toplaag. Net even meer dan het doorsnee parket.