Parket renovatie in Venlo

Parketrenovatie in Venlo, dat doen wij dagelijks door heel LImburg.
Parket renovatie in Venlo.

Gerealiseerd door een zeer vakkundige expert die weet hoe een parketvloer begandeld moet worden.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte en ontvang een vriendelijke prijs en super veel informatie


Parketrenovatie Venlo offerte
 

De Vloerderij realiseert parketrenoavie in Venlo maar ook door heel Limburg

Parket renovatie in Venlo? Vraag wel 6 offertes aan en vergelijk. Doen hoor!

Parket renovatie in Venlo. Je parketvloer weer Spic & Span.

Ja weer super nieuw, want er wordt maar een heel dun laagje afgeschuurd, alle oneffenheden, krasjes, deukjes enz. verdwijnen en worden onzichtbaar. En naar minstens 3 keer kruislings afschuren kan de houten vloer gepolijst worden. Een goede vakman doet dit werk met veel plezier..

Parket renovatie in Venlo. Als je parket renovatie in Venlo overweegt, vraag dan een offerte aan.

Zie je ook van die gemene krasjes, vieze vlekjes en irritante putjes in je parket? Natuurlijk zie je die, niet echt leuk, maar ’t is even niet anders. Maar er is natuurlijk wel van alles aan te doen. Want na een vakkundige parketrenovatie kan je houten vloer of visgraatparket er weer jarenlang tegen. De Vloerderij renoveert je houten vloer, eiken vloer tegen super vriendelijke prijzen. We hebben een groot samenwerkingsverband met een team van parketteurs door heel Limburg, dus ook vanzelfsprekend in Venlo. We zijn in Limburg vertegenwoordigd met een houten vloeren partnershowroom in Noord Limburg. In Buggenum, net even boven Roermond.

Er is vaak meer te doen dan alleen maar het schuren van het parket, want na het schuren en polijsten moet het parket natuurlijk ook nog lekker strak en vakkundig afgewerkt worden. Het moet een mooie kleure krijgen. Je kunt dan kiezen tussen de behandeling met olie of juist met een watergedragen lak. Olie is een natuurproduct wat zeer geschikt is voor houten vloeren, deze olie wordt in een eiken plank geïmpregneerd, terwijl lak als het ware erop ligt als een laagje. Beide uitvoeringen zijn best wel goed, want ook lak is tegenwoordig water gedragen dus ecologisch zoals men dat noemt..

Parketrenovatie in Venlo, ja dat doe zeker na een jaar of 10

Parketrenovatie in Venlo. Na het opschuren krijgt je parketvloer weer een super de luxe uitstraling. Vraag nu maar snel een concurrerende offerte aan.

Ook kan de door jou aangeschafte nieuwe parketvloer op speciaal verzoek op bij je thuis Bourgondisch geborsteld worden, de Vloerderij vloerenmonteurs hebben hier voor een speciale mobiele borstelmachine. Met deze machine krijg je prachtige borsteleffecten en je houtenvloer of wordt wordt door dit borstelen wel heel Bourgondisch, vooral afgewerkt met olie geeft dit een pracht effect.. Je vloer krijgt een brutaal smoelwerk en de olie of lak tinten komen dus zoals gezegd super mooi uit de verf..

Vraag de parketmeester naar de alle mogelijkheden, hij zal je naar volle tevredenheidadviseren. Maar je kunt je speciale vragen ook van te voren al in het offerteformulier plaatsen. Gewoon doen hoor, want de Vloerderij geeft gewoon deze service. en adviseert je bijzonder graag en natuurlijk heel uitgebreid als je dat wenst.

Parketrenovatie in Venlo is voor ons toch echt altijd weer een thuiswedstrijd.
Parket renovatie in Venlo. Ja ook hier staan de vloerenvakmannen voor je klaar.

Parketrenovatie in Venlo.

Top vakwerk en ook nog eens voor een super vriendelijke prijs. De Vloerderij heeft met een ervaring van zo’n 25 jaar een goede positie opgebouwd in Nederland. Zowel in- en export van houten vloeren en parket, maar ook in de renovatie van houten vloeren door het hele land en in België. Met een totaal van 8 showrooms in Nederland zijn we overal dicht in de buurt en kunnen zodoende voor redelijke prijzen bemiddelen in allerlei vloerwerkzaamheden.

Parketrenovatie in Venlo is dan ook echt waar een thuiswedstrijd en de vloerenvakman woont eigenlijk om het zo maar eens te zeggen bij u om de hoek.

Parket renovatie in Venlo. Parket renoveren in Venlo is ons dagelijks werk