Parket renovatie Maastricht. Vakkundige Parketrenovatie

Parket renovatie in Eindhoven e.o

Parket renovatie Maastricht.

Zit je parket vol met slijtageplekken?
Denk dan maar eens aan een facelift en aarzel niet meer.
Bel hier rechtstreeks met de Vloerenvakman
En voor extra planken of kleuradvies Bel met de fabrieksshowroom.

Bespaar wel tot 40%  vraag dus aan die offerte en doe je voordeel.

 

Wat kost parket schuren in Maastricht en Oost Vlaanderen?

Parket renovatie is in ieder geval stukken goedkoper dan de aankoop van een nieuwe parketvloer. Het alleen schuren van parket begint zo'n beetje bij € 15.- per m2 en kan oplopen naar gelang de vloer slechter wordt tot € 20.- of als er speciale olie of lak nodig is. Ook kan het bedrag oplopen i.v.m. speciale plinten. Ook worden er vaak nieuwe plinten gemonteerd. Parket schuren wordt vaak opgebouwd uit diverse werkzaamheden. Maar we kunnen stellen dat  prijs zo rond de € 25.- schommelt.

Parket renovatie in Maastricht offerte

Vochtproblemen van een parketvloer oplossen.

Parket dat in een vochtige omgeving ligt, kan door werking schade krijgen.  Het is dus van belang dat hier naar gekenen wordt, om dit op te lossen. De Vloerderij is bekend met dit soort problemen en kan deze vaak heel goed oplossen en ook kan er geadviseerd worden m.b.t. isolatie. De luchtvochtigheid moetzo rond de 60 % liggen. Een hygrometer is een goede hulp. 

Je parket weer als nieuw! Met gewoon de hulp van de parketvakman is wordt je parket weer als herboren. Probeer maar snel eens uit.

Parket renovatie in Oost Vlaanderen.    Parket schuren in Oost Vlaanderen   Parket renovatie in Mechelen.

 

Parket renovatie Maastricht. Maar ook in Oost Vlaanderen.

Parket renovatie in Maastricht, ja ook hier wordt de parket renovatie vakkundig uitgevoerd, dat is duidelijk. Na verloop van jaren is parket wel eens aan een opfrisbeurt toe en wat is er dan beter om eens een ervaren vakman in te zetten. Parket renovatie in Maastricht doet de parketvakman met heel veel genoegen en hij is er ook nog eens super trots op z’n werk. ‘t Is per slot een vak. Kijk ook maar eens naar deze foto van een eiken houten vloer, ze worden na renovatie echt weer als nieuw. Parketrenovatie Maastricht kan dat ook voor jou verzorgen.

Parket renovatie Maastricht. Vraag een offerte aan als je parketrenovatie in Maastricht overweegt.

Een parketrenovatie in Maastricht zou je natuurlijk ook zelf ter hand kunnen nemen, je hebt dan wel twee rechter handen, maar toch. Zo’n zware machine en wat een gesleep! Vraag daarom de hulp en assistentie van een expert voor deze parket renovatie in Maastricht, de prijs valt je vast mee. We renoveren niet alleen parket in Maastricht, maar in heel Limburg.

Parket renovatie Maastricht?, klik op de vloercheck en je krijgt alle informatie.


Parket renovatie in Maastricht wordt door gemotiveerde parketteurs gedaan.
Ook renoveren wij oude parketvloeren. Maastricht is een oude stad en er liggen hier ook veel oude en antieke parketvloeren. We renoveerden en repareerden al veel oude vloeren in Limburg. Ook oude plankenvloeren kunnen weer heel goed opgeknapt worden. In Maastricht liggen in de winkelstraten diverse verouderde vloeren die op gezette tijden toch een opknapbeurt nog zijn. Parketrenovatie Maastricht da's voor ons dagelijks werk.

Parketrenovatie is het behoud voor je vloer en brengt het beste weer boven. Vraag ons maar eens om advies. Vul vrijblijvend het vloerenformulier in en je zult zien, dat er een mooie prijs uit komt rollen en buioten dat krijg je ook nog super veel info van een van onze parketexperts. Parket renovatie Maastricht geeft jou alle service.