Parket schuren in Breda voor een hele faire prijs

Parket schuren Breda. De Vloerderij renoveert parket in Breda. Parket schuren Breda.

Parket schuren Breda: Fair geprijsde parket renovatie
Is jouw parket ook doorgelopen, verkleurd of erg vies? En kan de vloer niet  meer met normaal onderhoud op  peil gehouden worden? Ja, dan zal er geschuurd moeten worden. Onze parketteur is vakkundig en kan dit voor een hele faire prijs realiseren. Vraag ons maar om een om een vrijblijvende offerte.

parket schuren offerte ontvangen

De parket afwerking. Olie of Lak

Na een grondige inspectie kun je met de vloerenvakman overleggen welke actuele kleur er op je parket komt. Er zijn heel wat mogelijk met lak of olie. Olie wordt tegenwoordig wel het meest toegepast. Maar voordat dit alles gebeurt zal er eerst grondig geschuurd moeten worden.
De vloer wordt strak in de lak of in de olie gezet. Het karakter en uitstraling van je parket wordt met name met olie versterkt. Twijfel je nog welke afwerking je zult kiezen? Onze specialisten in Breda hebben ervaring met verschillende producten en vertellen je wat het best bij je past.

Fors beschadigd parket. Weer nieuw
Ook oud en beschadigd parket schuren we in Breda, maar ook door heel Brabant. Zo’n oude verwaarloosde parketvloer wordt  weer helemaal nieuw. Zo’n vloer kan dan weer jaren mee en vertegenwoordigt dan ook weer een mooie waarde. Ook voor je woning is zo’n vloer een aanwinst. Vloervast speelt wat parket schuren betreft een thuiswedstrijd in Breda

Parket schuren Breda. Ook grote projecten.
Naast de particuliere opdrachten werkt Vloervast regelmatig in overheidsgebouwen. Dit zijn meestal grote projecten waar meerdere parketteurs tegelijkertijd bezig zijn. Dit betekent wel dat we de benodigde producten groot en scherp inkopen en dit heeft dan ook weer effect op de prijs voor de particuliere markt. Vloervast kan dus ook in Breda parket schuren voor een hele aantrekkelijke prijs.


Vraag vrijblijvend om een scherpe offerte.
Wil je dus een scherpe prijs voor Parket schuren Breda. Vul dan het offerte fomulier maar snel in.