Parket schuren in Venlo

Parket schuren in Venlo, dat verzorgen wij door heel Limburg.
Parket schuren in Venlo.

Gerealiseerd door een ter zake kundige gemotiveerde parketteur die weet hoe parket geschuurd wordt.

Want het moet wel goed gebeuren.

Klik en ontvang een aantrekkelijke prijs en ook nog eens super veel informatie.


Je parket schuren in Venlo? vraag maar snel een scherpe offerte aan. Doen hoor!

Parket schuren in Venlo. Je parketvloer helemaal weer nieuw.

Ja helemaal nieuw, want er wordt een flinterdun laagje afgeschuurd, alle deukjes, krasjes ed. verdwijnen dan als sneeuw voor de zon. En naar 3 keer kruislings schuren kan het parket gepolijst worden. Een goede vakman schuurt met een professionele stofafzuiging. Je parket krijgt weer een prachtige toekomst.

Parket schuren in Venlo. Dat kan nu voor een lage prijs.
Je vloer wordt werkelijk weer als nieuw. En zoek zelf je kleur uit. Veel keus dat is zeker.

Bemerk je ook die irritante krassen, vlekjes en putjes in je parket? Natuurlijk wel, niet leuk, maat ’t is niet anders. Er is wel van alles aan te doen hoor. Want na een goede renovatie kan je parket er weer jarenlang tegen. De Vloerderij renoveert je parketvloer of plankenvloer tegen een zeer vriendelijke prijs. We werken met een heel team van parketteurs door heel Limburg, dus ook in Venlo.

Wie kan parket schuren in Venlo? De Vloerderij natuurlijk         Venlo. Parket schuren in Venlo dat kan nu voor een voordelige prijs

 

We hebben zelfs een houten vloeren showroom in Noord Limburg. In Buggenum, net boven Roermond. Er moet vaak meer gebeuren dan alleen maar het schuren van de vloer, want na dit schuurproces moet het parket natuurlijk ook nog mooi en vakkundig afgewerkt worden. Je kunt kiezen tussen behandelen met olie of juist met laklak. Olie is puur een natuurproduct dat in een eiken plank geïmpregneerd wordt, terwijl lak er als laagje over heen ligt. Beide uitvoeringen zijn goed, want ook lak is tegenwoordig watergedragen dus ecologisch.

Parket schuren in Venlo. Na het schuren van de vloer olie erop.

Parket schuren in Venlo. Na een gedegen schuurproces krijgt je vloer weer een superuitstraling.

Ook kan je parket nog eens op speciaal verzoek op lokatie Bourgondisch geborsteld worden, de Vloerderij parketteurs hebben hier voor een speciale borstelmachine bij zich. Met deze borstelmachine krijg je prachtige effecten en je parketvloer wordt door dit borstelen wel heel aantrekkelijk. Je vloer krijgt lekker smoelwerk en de olie of laktinten komen super mooi uit de verf.. Vraag de parketteur naar de alle mogelijkheden, hij adviseert je naar volle tevredenheid Maar je kunt je speciale wensen en vragen ook al in het offerteformulier zetten. Gewoon doen want de Vloerderij is er voor en adviseert je heel graag en natuurlijk heel uitgebreid als het moet.

Parket schuren in Venlo is voor ons toch echt een thuiswedstrijd.

Parket schuren in Venlo

Parket schuren in Venlo.

Vakwerk en ook nog eens voor een super aantrekkelijk prijs. De Vloerderij heeft met een ervaring van al meer dan 25 jaar een goede positie opgebouwd. Zowel in de verkoop van houten vloeren en parket, maar ook in de renovatie van houten vloeren. Met 8 showrooms in Nederland zijn we overal dichtbij en kunnen zodoende voor redelijke prijzen bemiddelen. Parket schuren in Venlo is dan ook een thuiswedstrijd en de vloerenvakman woont bij u om de hoek om het zo maar eens te zeggen.

Parket schuren in Venlo. Onze Parketteurs schuren parket in Venlo voor een aantrekkelijke prijs