Parket schuren Utrecht. Dat kan vakkundig. Faire prijs

Parket schuren in Utrecht. Alleen door vakkundige parketteurs

Vakkundig en voordelig Parket schuren in heel de regio Utrecht:

Parket schuren Utrecht. Maar niet alleen de stad Utrecht zelf, maar wekelijks schuren we houten vloeren en parket in plaatsen in de provincie. In een straal van zo'n 35 km zijn onze parket specialisten actief in het schuren van parket en het afwerken hiervan. Zoek je een bedrijf voor houten vloeren en parketvloer schuren in Soest, Hilversum of Houten? We zijn er zo. Ook MaarssenAmersfoort,  Bilthoven, Woerden en Loosdrecht zijn bij ons bekend. Ook Nieuwegein en natuurlijk Utrecht zelf zijn wekelijks van de partij. En parket schuren en daarna renoveren doen we voor een hele faire prijs.

 

De Vloerenvakmannen van de Vloerderij staan voor je klaar. Bel direct met de Vloerderij of vul het formulier in! 

Parket schuren Utrecht offerte

Het inkleuren na het schuren. Veel natuurkleuren beschikbaar.

Als je houtsoort het toe laat kan een heden ten daagse kleur aangebracht worden. Er zijn vele tinten zowel in olie als lak de de Vloerderij aanbiedt. De kleuren kunnen wel enekel procentjes afwijken. Een houten vloer of parket is en blijft natuurlijk een natuurproduct. Parket schuren in Utrecht dat doe we natuurlijk volgens de laatste ontwikkelingen. 

Het repareren van een beschadigde vloer. Ook waterschade

Soms komt het voor, dat er beschadigde delen vervangen dienen te worden. dat kan zijn na waterschade of door intensieve slijtage. Alleen schuren helpt dan niet meer. Wij verwijderen dan de beschadigde delen en passen hier weer nieuwe delen in. De vloer wordt hierna dan weer in z'n geheel geschuurd zodat er geen verschillen optreden. Als laatste wordt dan de vloer afgewerkt met olie of lak. Het is dus niet alleen het parket schuren, maar er komt best wel veel meer bij kijken.

Een V-groef opnieuw infreezen. Parket schuren Utrecht.

Als je parket v-groeven heeft dan is het noodzakelijk om deze te laten frezen. Wanneer dit overgeslagen wordt, zal er een zichtbaar kleur verschil ontstaan tussen de V-groef en de rest van het parket. Ook zal de olie of lak daar minder goed hechten. Soms is het mogelijk om V-groeven machinaal te freezen. Zoniet, dan moet het met de hand gebeuren. Voor we het vergeten we schuren niet alleen parket in Utrecht, maar ook plankenvloeren. En we doen dit al sinds 1997. Kijk ook eens bij houten vloeren Utrecht.

Onderhandelen met verzekeringen inzake parketschade.

Ook bemiddelen we voor onze klanten met verzekeringsmaatschappijen in de regio Utrecht. Beschadigd parket moet uiteraard gerepareerd worden en dat verzorgen wij naadloos voor de klant. Houten vloeren en parket schuren is voor ons puur vakwerk. Parket schuren in Utrecht, dat doen we dus met heel veel plezier, maar natuurlijk ook vakmanschap.