Parket schuren in Utrecht

Parket schuren in Utrecht, dat laat je over aan de parketteurs van de Vloerderij    

Parket schuren gebeurt praktisch stofvrij en een parketvloer renovatie is  milieu besparend.

Je vangt dus twee vliegen in één klap!

En bespaar wel tot 20%

Wat kost zo’n renovatie??

Parket schuren in Utrecht?, vraag gewoon meerdere offertes aan.

 

 


Parket schuren in Utrecht (renovatie)

Een parketvloer schuren in Utrecht heeft wel wat voorbereiding nodig. Parket moet om te beginnen eerst glad geschuurd worden. Tijdens het voorschuren van de vloer wordt de bovenste laag verwijderd en wordt net zo lang geschuurd tot dat alle krasjes en oneffenheden in het parket verdwenen zijn.

Wie kan parket schuren in Utrecht? De Vloerderij kan dat.        specialist parket schuren in Utrecht. De Vloerderij


Het schuurwerk wat bij een renovatie van parket komt kijken is nogal een specialistisch werkje. Je kunt derhalve dan ook een ervaren vakman inschakelen om je parket te laten schuren in Utrecht. Maar parket schuren kun je ook zelf doen, maar hier is wel wat kennis voor nodig..

Parket schuren in Utrecht, dat laat je doen door de vakmensen van de Vloerderij.

Parket schuren in Utrecht (olie)

Na het schuren dient parket opnieuw afgewerkt worden. Eerst wordt de vloer vrij van stof gemaakt, waarna je dan de vrije keuze hebt uit diverse afwerkingen. Door de parketvloer na het schuren te oliën, wordt hij voorzien van een toplaag. Door de olie te kleuren kun je ook je vloer van een andere kleur vorzien. Met een parket renovatie is dit allemaal mogelijk.

Parket schuren in Utrecht (lak)

Denk bij een parketvloer renovatie zeker eens aan milieubesparende lakken, deze vaak watergedragen lakken zijn minimaal belastend voor het milieu. Deze beitsen en lakken zijn in legio kleuren verkrijgbaar en worden verkocht in verschillende uitvoeringen. Zoals, glanzend-half mat en mat.

Parket schuren in Utrecht. Parket schuren voor een leuke prijs in Utrecht

Na het schuren het parket worden er meerdere lagen aan gebracht worden, hierdoor wordt het legproces wel langdurige en vanzelfsprekend ook iets hoger in prijs. Tijdens het parket schuren in Utrecht moeten ook vaak de oudere laklagen verwijderd worden, maar dit gebeurd met een super zware gespecialiseerde bandschuurmachine, die wel vele mm’s diep schuurt. Van deze oude laklagen mogen natuurlijk gen residuen overblijven. Alles moet eruit super uitgeschuurd worden.

Wil je ook een parket laten schuren uitvoeren?
Klik dan op de
vloercheck en vul maar snel het formulier in.

Tags
Vloerrenovatie in UtrechtParketrenovatie UtrechtHouten vloer schuren in UtrechtHouten vloeren UtrechtHouten vloer kopen in UtrechtShowroom UtrechtParket leverancier UtrechtBekijk houten vloerenVisgraatparket UtrechtUtrecht Vloeren. goedkoop vloeren schurenTot 20% VoordeelParketzaak in UtrechtMassief parket UtrechtParket specialist in UtrechtParket onderhoud Utrecht